2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Senin için araba kiralarız ne demek deseydin ne yüzsüzlük yaa Allah sana kolaylık versin canım
Amin inşallah ccnm tek duam az kalsınlar gerçekten yoksa hic uzun çekemem bn yılardır bekledim miniğime sadece fazla zaman gecirim diye deli gibi temizlik yapıyorum o glince kafam rahat olsun diyorum

Gerçekten sanki elimizde bnim görümcemde demis e gitsin hastaneye blki günü geçmiştir bizde oraya size glcez bir ay dedim tövbe yarabbim ya resmen git doğur aradan ciksin bir aylık tatile gelceklermis
Bende de benzer durum yaşanıyor.... kayınvalidem gelirken gorumcemin oglunuda getirecekmis çocukta burda denize girecekmiş. Oldu dedim içimden bana ve bebeğe yardımcı olmak için geliyor güya kayınvalidem ama gorumcemin oğlunun gönlünü yapacakmış. Eşime dedim ben kendi çocuğumla ilgilenicem başkasının çocuğuna bakamam valla haberin olsun dedim.

Bence direkt yaprak olarak al kendin demle poşet çaylara da pek iyi denilmiyor ya. Aktarlara baktın mı
Banada tam tersi içen bir arkadaşım aktardan alma karışık şeyler katıyorlar dedi arada kaldım valla ama nerde baksam sadece açık şekilde var

İyi demişsin vllha cnm bnde baklm Bir kucağıma alayım bebeğimi şuan aşırı tepki vermiyorm hiç bir şeye ama o lohusa sürecinde bliki patlyacm

İyi demişsin vllha cnm bnde baklm Bir kucağıma alayım bebeğimi şuan aşırı tepki vermiyorm hiç bir şeye ama o lohusa sürecinde bliki patlyacm
Anlayışsız insanla çok zor valla sana yardıma gelmesi lazım ne tatili.... Her lafa sustukça başımıza çıkıyorlar tepki vermek gerekiyor valla arada..

Selam kızlar, buharlaşmamdan dolayı vücudumun yarısı kaldı sanırım. Etkinlikler hep dışardaydı, terlemekten alın yazım silindiBugün günün yarısını uyuyarak geçirdim, nasıl yoruldum tahmin edemezsiniz. Doğuran eden yok di mi okuyamadım tam eski mesajları. Herkes iyidir umarım

Ayy tahmin edebiliyorum. Hayatımın en çok sıcaktan bunaldığım günlerini yaşıyorum ev bile basıyor dışarıyı düşünmek istemiyorum. Bu arada herkes hala iki kişi

Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez ki

Ayy tahmin edebiliyorum. Hayatımın en çok sıcaktan bunaldığım günlerini yaşıyorum ev bile basıyor dışarıyı düşünmek istemiyorum. Bu arada herkes hala iki kişi
Tamam benden habersiz doğurmaya filan kalkmayın Kız nasıl bastırdı birden sıcaklar, bereket evim serin de ordan yırtıyorum biraz. Şu kampı da atlatırsam rahatlıycam. Çadırda nasıl uyuyacağım bakalım bu halimle. Bir evlat uğruna yarab ne analar terliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…