- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.401
Amin inşallah ccnm tek duam az kalsınlar gerçekten yoksa hic uzun çekemem bn yılardır bekledim miniğime sadece fazla zaman gecirim diye deli gibi temizlik yapıyorum o glince kafam rahat olsun diyorumSenin için araba kiralarız ne demek deseydinne yüzsüzlük yaa Allah sana kolaylık versin canım
Ya birde doğum yapan gruptan ayriliyor gibi bise oluyor yogunluktan ugrayamiyor eski kalabalik kalmiyor. Yaprak dökümü oluyor sona kalan tek basina devam bu gruptada en son ben
Kesinlikle yaTam ağzına yapıştırmalık yemin ederim şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bunlar hakediyor
Bende de benzer durum yaşanıyor....Gerçekten sanki elimizde bnim görümcemde demis e gitsin hastaneye blki günü geçmiştir bizde oraya size glcez bir ay dedim tövbe yarabbim ya resmen git doğur aradan ciksin bir aylık tatile gelceklermis
Bence direkt yaprak olarak al kendin demle poşet çaylara da pek iyi denilmiyor ya. Aktarlara baktın mıAhududu çayı aldınız mı kızlar? Araştırıyorum ama karışım çay olarak değil poşet olarak aradım bulamadım
Banada tam tersi içen bir arkadaşım aktardan alma karışık şeyler katıyorlar dedi arada kaldım vallaBence direkt yaprak olarak al kendin demle poşet çaylara da pek iyi denilmiyor ya. Aktarlara baktın mı
İyi demişsin vllha cnm bnde baklm Bir kucağıma alayım bebeğimi şuan aşırı tepki vermiyorm hiç bir şeye ama o lohusa sürecinde bliki patlyacmBende de benzer durum yaşanıyor....kayınvalidem gelirken gorumcemin oglunuda getirecekmis çocukta burda denize girecekmiş. Oldu dedim içimden bana ve bebeğe yardımcı olmak için geliyor güya kayınvalidem ama gorumcemin oğlunun gönlünü yapacakmış. Eşime dedim ben kendi çocuğumla ilgilenicem başkasının çocuğuna bakamam valla haberin olsun dedim.
Anlayışsız insanla çok zor valla sana yardıma gelmesi lazım ne tatili.... Her lafa sustukça başımıza çıkıyorlar tepki vermek gerekiyor valla arada..İyi demişsin vllha cnm bnde baklm Bir kucağıma alayım bebeğimi şuan aşırı tepki vermiyorm hiç bir şeye ama o lohusa sürecinde bliki patlyacm
Karışık olmasın orası doğru ama mümkün mertebe açık olsun.Banada tam tersi içen bir arkadaşım aktardan alma karışık şeyler katıyorlar dedi arada kaldım vallaama nerde baksam sadece açık şekilde var
Belki değil bence patla ki görsün ne yaptığınıİyi demişsin vllha cnm bnde baklm Bir kucağıma alayım bebeğimi şuan aşırı tepki vermiyorm hiç bir şeye ama o lohusa sürecinde bliki patlyacm
Tamam canım o zaman bende güvenilir aktardan alayım teşekkürlerKarışık olmasın orası doğru ama mümkün mertebe açık olsun.
Yok ya sadece ahududu yaprağı satılıyor hem poşet çaylar çok zararlı. İnternetten bile sipariş edebilirsin canımBanada tam tersi içen bir arkadaşım aktardan alma karışık şeyler katıyorlar dedi arada kaldım vallaama nerde baksam sadece açık şekilde var
Bırakmayız seni
Ayy tahmin edebiliyorum. Hayatımın en çok sıcaktan bunaldığım günlerini yaşıyorum ev bile basıyor dışarıyı düşünmek istemiyorum. Bu arada herkes hala iki kişiSelam kızlar, buharlaşmamdan dolayı vücudumun yarısı kaldı sanırım. Etkinlikler hep dışardaydı, terlemekten alın yazım silindiBugün günün yarısını uyuyarak geçirdim, nasıl yoruldum tahmin edemezsiniz. Doğuran eden yok di mi okuyamadım tam eski mesajları. Herkes iyidir umarım
Senin gorumcenin agzinin payinin verilme zamani gelmis allaalla sinir oldum yaVllha var canm bizim arabamız yok bna diyo ay senin bebek ufak nasl gezcez
Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez kiBende de benzer durum yaşanıyor....kayınvalidem gelirken gorumcemin oglunuda getirecekmis çocukta burda denize girecekmiş. Oldu dedim içimden bana ve bebeğe yardımcı olmak için geliyor güya kayınvalidem ama gorumcemin oğlunun gönlünü yapacakmış. Eşime dedim ben kendi çocuğumla ilgilenicem başkasının çocuğuna bakamam valla haberin olsun dedim.
Tamam benden habersiz doğurmaya filan kalkmayınAyy tahmin edebiliyorum. Hayatımın en çok sıcaktan bunaldığım günlerini yaşıyorum ev bile basıyor dışarıyı düşünmek istemiyorum. Bu arada herkes hala iki kişi
Yok kiz karakteri böyle sürekli alıştık artık bizdeSenin gorumcenin agzinin payinin verilme zamani gelmis allaalla sinir oldum yagicikligina mi diyor inanarak mi soyluyor acaba
Canım benimde temmuz sonu Allah nasip ederse seninki kaç haftalıksagol cnm dogumdan sonra gorucem birakip birakmayacaginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?