2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
hahaha henüz doğuran yok, az daha bekleyelim mümkünse

Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez ki
benimkiler de dahil kısmına ben eşimi ve kız kardeşimi eklemek istiyorum. eşim ayrı biz düşüncesizlik abidesi, kız kardeşim ayrı. eşim hamile bir kadına kurulmayacak cümleler kuruyor, sonra hatasını fark ediyor, özür diliyor ama hiçbir anlamı kalmıyor tabii o özürlerin, o cümleler kurulduğuyla, ben üzüldüğümle kalıyorum. kız kardeşim desen eşim zaten yanımda diye hiç halimi hatrımı sormuyor bile, ya insan bi abla bi ihtiyacın var mı, bi eksiğin gediğin, yapılmasını istediğin var mı diye sorar ama sıfır merak. beklentiye girmeyeceğim, kafama takmayacağım dedim ama en son pazar günü dayanamadım, bir ton sitem ettim. 2 saat sonra baktım bize geldi. akıllarına mı gelmiyor, düşünemiyorlar mı, düşünmek mi istemiyorlar anlamıyorum bazen.

Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi cok anormal hissediyorsan gitmekte fayda var ama gruptan gorebildigim kadaryla herkes benzer agrilar baskilar yaşayabiliyor. Idare ederim diyorsan bekleyedebilirsin bence
Bekleyim biraz bakalım akşam masajla dinlenmeyle geçecek mi gözlemleyim. Doktoruma sordum istersen gel nst bakalım dedi ama emin olamadım yarına kadar bakacağım.

Yani tesbihte hata olmaz ama el elin esegini turku cigirarak ararmis o hesap kendilerine gelince her detayi düşünür ama sen acik acik demeyince ya düşünmeye gerek gormuyor ya da umursanmiyor benim aklima baska birsey gelmiyor o yuzden tahammul edemiyorum boyle hoyratca biz soyle yapariz geliriz gideriz laflarina. Dogumda annenin ve babanin destege ihtiyacı var burda basroller belli enniyi yardim sorularak yapilandir. Kizim sana nasil detsek olabilirim. Dogumdan once mi gelmem iyi olur senin icin sonra mi gibi gibi zaten hepi topu yapilacak yardim 1 hafta hadi olsun 2 hafta

Bebeğin yeterince beslenmemesi sarılığın uzamasının sebeplerinden biriymiş, geçenlerde bi youtube kanalında doktorun videosunda izlemiştim de hangi video hatırlayamadım şimdi.
Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüyle sarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi bence

Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüyle sarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi bence
birden fazla nedeni vardır elbette, yetersiz beslenme bunlardan biri demişti doktor, 50 gün de bayağı uzunmuş ya kıyamam. inşallah bu kez benzer sorun yaşamadan atlatırsınız.

Ayy evet ne sıcağıysa karabasan gibi çöktü. Dün gece kapı pencere açıp yattım perde bile kıpırdamadı. Haziran bir geldi pir geldi

birden fazla nedeni vardır elbette, yetersiz beslenme bunlardan biri demişti doktor, 50 gün de bayağı uzunmuş ya kıyamam. inşallah bu kez benzer sorun yaşamadan atlatırsınız.
Evet tabiki zaten diyorlar ya en fazla 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor sarılık olmasın diye bu dogru ama bizimkine anne sütü sarılığı teşhisi konmuştu. Ay insallah korkuyorum bende çok yipratici bi süreç sürekli kan alıyorlar minicik ellerinden

ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…