- 30 Kasım 2014
- 653
- 812
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.421
ahududu çayını neden alıyorsun?Ahududu çayı aldınız mı kızlar? Araştırıyorum ama karışım çay olarak değil poşet olarak aradım bulamadım
hahaha henüz doğuran yok, az daha bekleyelim mümkünseSelam kızlar, buharlaşmamdan dolayı vücudumun yarısı kaldı sanırım. Etkinlikler hep dışardaydı, terlemekten alın yazım silindiBugün günün yarısını uyuyarak geçirdim, nasıl yoruldum tahmin edemezsiniz. Doğuran eden yok di mi okuyamadım tam eski mesajları. Herkes iyidir umarım
benimkiler de dahil kısmına ben eşimi ve kız kardeşimi eklemek istiyorum. eşim ayrı biz düşüncesizlik abidesi, kız kardeşim ayrı. eşim hamile bir kadına kurulmayacak cümleler kuruyor, sonra hatasını fark ediyor, özür diliyor ama hiçbir anlamı kalmıyor tabii o özürlerin, o cümleler kurulduğuyla, ben üzüldüğümle kalıyorum. kız kardeşim desen eşim zaten yanımda diye hiç halimi hatrımı sormuyor bile, ya insan bi abla bi ihtiyacın var mı, bi eksiğin gediğin, yapılmasını istediğin var mı diye sorar ama sıfır merak. beklentiye girmeyeceğim, kafama takmayacağım dedim ama en son pazar günü dayanamadım, bir ton sitem ettim. 2 saat sonra baktım bize geldi. akıllarına mı gelmiyor, düşünemiyorlar mı, düşünmek mi istemiyorlar anlamıyorum bazen.Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez ki
Bekleyim biraz bakalım akşam masajla dinlenmeyle geçecek mi gözlemleyim. Doktoruma sordum istersen gel nst bakalım dedi ama emin olamadım yarına kadar bakacağım.Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi cok anormal hissediyorsan gitmekte fayda var ama gruptan gorebildigim kadaryla herkes benzer agrilar baskilar yaşayabiliyor. Idare ederim diyorsan bekleyedebilirsin bence
Benimde tammuzun sonu ama sezeryan olacagi icin temmuz ortasi diyebiliriz cnmCanım benimde temmuz sonu Allah nasip ederse seninki kaç haftalık
Yani tesbihte hata olmaz ama el elin esegini turku cigirarak ararmis o hesap kendilerine gelince her detayi düşünür ama sen acik acik demeyince ya düşünmeye gerek gormuyor ya da umursanmiyor benim aklima baska birsey gelmiyor o yuzden tahammul edemiyorum boyle hoyratca biz soyle yapariz geliriz gideriz laflarina. Dogumda annenin ve babanin destege ihtiyacı var burda basroller belli enniyi yardim sorularak yapilandir. Kizim sana nasil detsek olabilirim. Dogumdan once mi gelmem iyi olur senin icin sonra mi gibi gibi zaten hepi topu yapilacak yardim 1 hafta hadi olsun 2 haftabenimkiler de dahil kısmına ben eşimi ve kız kardeşimi eklemek istiyorum. eşim ayrı biz düşüncesizlik abidesi, kız kardeşim ayrı. eşim hamile bir kadına kurulmayacak cümleler kuruyor, sonra hatasını fark ediyor, özür diliyor ama hiçbir anlamı kalmıyor tabii o özürlerin, o cümleler kurulduğuyla, ben üzüldüğümle kalıyorum. kız kardeşim desen eşim zaten yanımda diye hiç halimi hatrımı sormuyor bile, ya insan bi abla bi ihtiyacın var mı, bi eksiğin gediğin, yapılmasını istediğin var mı diye sorar ama sıfır merak. beklentiye girmeyeceğim, kafama takmayacağım dedim ama en son pazar günü dayanamadım, bir ton sitem ettim. 2 saat sonra baktım bize geldi. akıllarına mı gelmiyor, düşünemiyorlar mı, düşünmek mi istemiyorlar anlamıyorum bazen.
Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüyleBebeğin yeterince beslenmemesi sarılığın uzamasının sebeplerinden biriymiş, geçenlerde bi youtube kanalında doktorun videosunda izlemiştim de hangi video hatırlayamadım şimdi.
birden fazla nedeni vardır elbette, yetersiz beslenme bunlardan biri demişti doktor, 50 gün de bayağı uzunmuş ya kıyamam. inşallah bu kez benzer sorun yaşamadan atlatırsınız.Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüylesarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi bence
Canım seninki kaç haftalık benimki 32+0Benimde tammuzun sonu ama sezeryan olacagi icin temmuz ortasi diyebiliriz cnm
Ayy evet ne sıcağıysa karabasan gibi çöktü. Dün gece kapı pencere açıp yattım perde bile kıpırdamadı. Haziran bir geldi pir geldiTamam benden habersiz doğurmaya filan kalkmayınKız nasıl bastırdı birden sıcaklar, bereket evim serin de ordan yırtıyorum biraz. Şu kampı da atlatırsam rahatlıycam. Çadırda nasıl uyuyacağım bakalım bu halimle. Bir evlat uğruna yarab ne analar terliyor.
Evet tabiki zaten diyorlar ya en fazla 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor sarılık olmasın diye bu dogru ama bizimkine anne sütü sarılığı teşhisi konmuştu. Ay insallah korkuyorum bende çok yipratici bi süreç sürekli kan alıyorlar minicik ellerindenbirden fazla nedeni vardır elbette, yetersiz beslenme bunlardan biri demişti doktor, 50 gün de bayağı uzunmuş ya kıyamam. inşallah bu kez benzer sorun yaşamadan atlatırsınız.
Doğumu başlatmaya yardımcı canım. Hurma ve ananas gibiahududu çayını neden alıyorsun?
Demek ki ben bu üç şeyden uzak duracağımDoğumu başlatmaya yardımcı canım. Hurma ve ananas gibi
Yok canim anne sütüne baglandi uzamasi.. baslangic noktasi olarak ac kalmasini dusundum ben sadece. Aclik etkiliyor ya sariligıUzayan sariligin sebebi bebegin ac kalmasi miymis canim? Benim oglumda da oldu ama hic bi doktor bebek ac kaldigi icin oldugunu söylemedi
ALLAH yardımcımız olsunBende geçen gece aynı durumdaydım evde asla nefes alamadım balkona çıktım. Elimi yüzümü yıkadım, başımı ıslattım hiçbiri fayda etmedi en son titreme geldi ve adet sancısı gibi sancı eşliğinde uyuyakalmisim. Ertesi gün bebek hareketlerini hissetmedim koşa koşa doktora gittim meğer benim yaramaz yavaştan kafayı döndürmüş onun sıkıntısını yaşamışım. Doktorum çok normal nefes darlığı stres yapma kendine alanı daraldığı için dönerken rahatsızlık verecek dedi
Hakkimizda hayirlisi sag salim kucagimiza alalım inşallahNormalde hepimizden rahat olmalısın uzman olmuşsun maşallahson zamanlara geldik hepimizde sıkıntı stres vücut dinleme sonucu panik ataklar
Bnmkide cnm ayniyiz :)Canım seninki kaç haftalık benimki 32+0
Canım benim bebişte biraz gerilik varda en son kaçta gittin ve kaç gram çıktıBnmkide cnm ayniyiz :)
Ay keske mayisa denk gelseydi dogum 1 ay daha nasil dayancaz boyle sicak gecersehahaha henüz doğuran yok, az daha bekleyelim mümkünse
Ağustosta doğuracaklara saygı duruşuAy keske mayisa denk gelseydi dogum 1 ay daha nasil dayancaz boyle sicak gecerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?