2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım benim bebişte biraz gerilik varda en son kaçta gittin ve kaç gram çıktı
Dun gittim cnm 1800 cikti bir benimde her gittigimde bir hafta fln geri cikiyor ama.hic onemli diyor diyor doktor cok fazla değilse. Bir de sana sunu diyim bir keresinde iki farkli doktora gittik 3 saat arayala 200 gr fark vardi kiloda cunku bunlar anlik olcumler

Kızlar sandaletimi yılan giymiş, çok maceralı bir hayatım var gerçekten. Verandada öylece yatıyor sandaletimin içinde Hurmalardan,çaylardan uzak duracağım ama doğa peşimi bırakmıyor. Daha dün iki tane öldürmeden doğaya saldık, bu üçüncü

Eklentiler

• IMG_20240603_171649.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 80
Canım benimkinde geri 6 günlük.Karın çeviresi ne kadar geri özel değilse eğer.

nasıl yaniii :)
Canım biz köyde yaşoyoruz ya, alışkınız böyle şeylere de ama ilk kez verandaya kadar çıktı. Benim kediler cama toplanmış izliyordu, öyle farkettim. Yoksa çıkardım ve burun buruna gelirdik Eşimi bekliyorum gelip alsın diye.

Ağustosta doğuracaklara saygı duruşu
Sıcak imtihanı gebelikte farklı oluyor geldi benim balkona su doldurup oturma geceleri
Ben de dün gece vantilatör açtım 1 saate ayarladım normalde bu kadar etkilenmem sıcaktan ama :) 1 günde yaz bastırınca vücutlar da şaşırdı neye uğradığını

Aaa besili bi yılan hem de tombul benim de evi karıncalar bastı psikolojim bozuldu resmen parkenin açık yerini silikonla doldurmuştum oradan bile yol yapmışlar bu akşam yine silikon operasyonum var yenilicem. Ama sakin durup foto çekmene saygı ile eğiliyorum ben kendimi en yakın odaya kitlerdim

Ayyyy dikkat etttt ilacı bişeyi yok mu bunların yazın nasıl başa çıkıyosunuz

Arada cam var da ondan. Balkon camının ardından izledim baya bi

Ayyyy dikkat etttt ilacı bişeyi yok mu bunların yazın nasıl başa çıkıyosunuz
Kükürt getirecek eşim bakalım. Dün akşam üstü bizim köpekler iki tane kıstırmış, eşim aldı attı tellerin ardına. Her yaz yılan görürüz biz alışkınız ama verandada ilk kez gördüm

Aman yarabbi ben bu manzarayı görseydim eğer koşarak kaçardım nasıl fotoğraf çektin ya En çok korktuğum hayvan.Bir kere böyle bir şey gorsem ben yaşayamazdim orda galiba

Ben de dün gece vantilatör açtım 1 saate ayarladım normalde bu kadar etkilenmem sıcaktan ama :) 1 günde yaz bastırınca vücutlar da şaşırdı neye uğradığını
Ah ah temmuz4te doğurdum o yazı tarif edemem millet gitsede çırılçıplak gezsem diyordum şimdi evde çocuk var çıplakta gezemiyorum don sütyen mecbur soğuk su vantilatörle idare edicez

Aman yarabbi ben bu manzarayı görseydim eğer koşarak kaçardım nasıl fotoğraf çektin ya En çok korktuğum hayvan.Bir kere böyle bir şey gorsem ben yaşayamazdim orda galiba
Kız iki ayaklılardan sonra bu ayaksızlar bana zararsız geliyo. Hayır sokakta yanımızdan geçen herkes psikopat manyak olması can alması can yakması daha olası

Ormanda tarlada dışarda görmek çok olası çokta korkmam da veranda ev sıkıntı doğalarına dönsünler. Bide sahiplenmiş sandaleti al senin olsun be djjdkd

Kükürt çok işe yarıyor ev sınırlarına dökebilirsiniz. Yalnız bunun turu engerek mi acaba ya benziyor eğer öyleyse dikkat edin

Kız iki ayaklılardan sonra bu ayaksızlar bana zararsız geliyo. Hayır sokakta yanımızdan geçen herkes psikopat manyak olması can alması can yakması daha olası
Kesinlikle haklısın canım, iki ayaklılar daha tehlikeli. Bu yüzden ben de korkmam pek hayvanattan. Tehlike sezmediği takdirde hic bir sey yapmıyorlar, ama insan öyle mi

Kükürt çok işe yarıyor ev sınırlarına dökebilirsiniz. Yalnız bunun turu engerek mi acaba ya benziyor eğer öyleyse dikkat edin
Bozüyük canım bu. Ama bir keresinde kedim eve engerek bulup getirmişti, baya oynamıştık, meğer ölü taklidi yapmış. Diri olduğunu anlayınca doğaya salmıştık. Yavruydu Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…