- 8 Mart 2019
- 3.076
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.441
Dun gittim cnm 1800 cikti bir benimde her gittigimde bir hafta fln geri cikiyor ama.hic onemli diyor diyor doktor cok fazla değilse. Bir de sana sunu diyim bir keresinde iki farkli doktora gittik 3 saat arayala 200 gr fark vardi kiloda cunku bunlar anlik olcumlerCanım benim bebişte biraz gerilik varda en son kaçta gittin ve kaç gram çıktı
hahah elini çabuk tutup 2 ay önce hamile kalacaktın, neden geç kaldınAy keske mayisa denk gelseydi dogum 1 ay daha nasil dayancaz boyle sicak gecerse
nasıl yaniii :)Kızlar sandaletimi yılan giymiş, çok maceralı bir hayatım var gerçekten. Verandada öylece yatıyor sandaletimin içindeHurmalardan,çaylardan uzak duracağım ama doğa peşimi bırakmıyor. Daha dün iki tane öldürmeden doğaya saldık, bu üçüncü
Canım benimkinde geri 6 günlük.Karın çeviresi ne kadar geri özel değilse eğer.Dun gittim cnm 1800 cikti bir benimde her gittigimde bir hafta fln geri cikiyor ama.hic onemli diyor diyor doktor cok fazla değilse. Bir de sana sunu diyim bir keresinde iki farkli doktora gittik 3 saat arayala 200 gr fark vardi kiloda cunku bunlar anlik olcumler
Canım biz köyde yaşoyoruz ya, alışkınız böyle şeylere de ama ilk kez verandaya kadar çıktı. Benim kediler cama toplanmış izliyordu, öyle farkettim. Yoksa çıkardım ve burun buruna gelirdiknasıl yaniii :)
Ben de dün gece vantilatör açtım 1 saate ayarladım normalde bu kadar etkilenmem sıcaktan ama :) 1 günde yaz bastırınca vücutlar da şaşırdı neye uğradığınıAğustosta doğuracaklara saygı duruşu
Sıcak imtihanı gebelikte farklı oluyor geldi benim balkona su doldurup oturma geceleri
Aaa besili bi yılan hem de tombulKızlar sandaletimi yılan giymiş, çok maceralı bir hayatım var gerçekten. Verandada öylece yatıyor sandaletimin içindeHurmalardan,çaylardan uzak duracağım ama doğa peşimi bırakmıyor. Daha dün iki tane öldürmeden doğaya saldık, bu üçüncü
Inan hic sormadim cnm karin cevresini vs cnm doktor önemli degil 1 hafta ileri geri takilmiyoruz dedi. Hatta ben kilosunu bile sormuyorum da doktor soyledigi icin aklımda kaldi.Canım benimkinde geri 6 günlük.Karın çeviresi ne kadar geri özel değilse eğer.
Ayyyy dikkat etttt ilacı bişeyi yok mu bunların yazın nasıl başa çıkıyosunuzKızlar sandaletimi yılan giymiş, çok maceralı bir hayatım var gerçekten. Verandada öylece yatıyor sandaletimin içindeHurmalardan,çaylardan uzak duracağım ama doğa peşimi bırakmıyor. Daha dün iki tane öldürmeden doğaya saldık, bu üçüncü
Arada cam var da ondan. Balkon camının ardından izledim baya biAaa besili bi yılan hem de tombulbenim de evi karıncalar bastı psikolojim bozuldu resmen parkenin açık yerini silikonla doldurmuştum oradan bile yol yapmışlar bu akşam yine silikon operasyonum var yenilicem. Ama sakin durup foto çekmene saygı ile eğiliyorum ben kendimi en yakın odaya kitlerdim
Kükürt getirecek eşim bakalım. Dün akşam üstü bizim köpekler iki tane kıstırmış, eşim aldı attı tellerin ardına. Her yaz yılan görürüz biz alışkınız ama verandada ilk kez gördümAyyyy dikkat etttt ilacı bişeyi yok mu bunların yazın nasıl başa çıkıyosunuz
Aman yarabbi ben bu manzarayı görseydim eğer koşarak kaçardım nasıl fotoğraf çektin yaKızlar sandaletimi yılan giymiş, çok maceralı bir hayatım var gerçekten. Verandada öylece yatıyor sandaletimin içindeHurmalardan,çaylardan uzak duracağım ama doğa peşimi bırakmıyor. Daha dün iki tane öldürmeden doğaya saldık, bu üçüncü
Ah ah temmuz4te doğurdum o yazı tarif edemem millet gitsede çırılçıplak gezsem diyordum şimdi evde çocuk var çıplakta gezemiyorum don sütyenBen de dün gece vantilatör açtım 1 saate ayarladım normalde bu kadar etkilenmem sıcaktan ama :) 1 günde yaz bastırınca vücutlar da şaşırdı neye uğradığını
Kız iki ayaklılardan sonra bu ayaksızlar bana zararsız geliyo. Hayır sokakta yanımızdan geçen herkes psikopat manyak olması can alması can yakması daha olasıAman yarabbi ben bu manzarayı görseydim eğer koşarak kaçardım nasıl fotoğraf çektin yaEn çok korktuğum hayvan.Bir kere böyle bir şey gorsem ben yaşayamazdim orda galiba
Ormanda tarlada dışarda görmek çok olası çokta korkmam da veranda ev sıkıntı doğalarına dönsünler. Bide sahiplenmiş sandaleti al senin olsun be djjdkdKükürt getirecek eşim bakalım. Dün akşam üstü bizim köpekler iki tane kıstırmış, eşim aldı attı tellerin ardına. Her yaz yılan görürüz biz alışkınız ama verandada ilk kez gördüm
Kükürt çok işe yarıyor ev sınırlarına dökebilirsiniz. Yalnız bunun turu engerek mi acaba ya benziyor eğer öyleyse dikkat edinKükürt getirecek eşim bakalım. Dün akşam üstü bizim köpekler iki tane kıstırmış, eşim aldı attı tellerin ardına. Her yaz yılan görürüz biz alışkınız ama verandada ilk kez gördüm
Kesinlikle haklısın canım, iki ayaklılar daha tehlikeli. Bu yüzden ben de korkmam pek hayvanattan. Tehlike sezmediği takdirde hic bir sey yapmıyorlar, ama insan öyle miKız iki ayaklılardan sonra bu ayaksızlar bana zararsız geliyo. Hayır sokakta yanımızdan geçen herkes psikopat manyak olması can alması can yakması daha olası
Bozüyük canım bu. Ama bir keresinde kedim eve engerek bulup getirmişti, baya oynamıştık, meğer ölü taklidi yapmış. Diri olduğunu anlayınca doğaya salmıştık. Yavruydu AllahtanKükürt çok işe yarıyor ev sınırlarına dökebilirsiniz. Yalnız bunun turu engerek mi acaba ya benziyor eğer öyleyse dikkat edin
Bnde temuz sonu doğurmuştum Allah'ım yarebim ne yazdi yaAh ah temmuz4te doğurdum o yazı tarif edemem millet gitsede çırılçıplak gezsem diyordum şimdi evde çocuk var çıplakta gezemiyorum don sütyenmecbur soğuk su vantilatörle idare edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?