2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez ki
Haklısın o kadar haklısın ki sadece bende kendimi gaza getirip iyice soğumak adına olumlu yanından bakmaya çalışıyorum ama yaptıklarının asla sağlıklı bir açıklaması yok...

Kız sende iyi cesaret varmış ben camdan bile yaklasamazdim. Sarımsak as bari etrafa gelmesinler bende bahçeye gelmesin diye tek çarem sarımsak
Canım verandada sarımsaklarım kuruyor şu an, yani sarımsağa pek güvenmesen iyi olur, yanından süzüle süzüle geçti çünkü

Kız sende iyi cesaret varmış ben camdan bile yaklasamazdim. Sarımsak as bari etrafa gelmesinler bende bahçeye gelmesin diye tek çarem sarımsak

Canım verandada sarımsaklarım kuruyor şu an, yani sarımsağa pek güvenmesen iyi olur, yanından süzüle süzüle geçti çünkü
Amen yarebi konuştukları konuya bak bn çocuğumu bir dakika salamazdm korkudan kesin kndim görsem oturur bakarım çünkü dizimin bağı çözülüyor köpek kovaladı zamanında oturup bağırdım neyseki bacaktan sadece bir ısırık alip giti hoşuna gitmedi etim

Ayy demeeeeee yıllardır hep sarımsak gücü diye diye bahçede rahat rahat oturuyordum bundan sonra dikkat edeyim bari

Bu yakından incelediğimiz engerek yavrusu. Ailecek defalarca dokunduk

Eklentiler

• IMG_20240603_190400.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu yakından incelediğimiz engerek yavrusu. Ailecek defalarca dokunduk
Ayyy yani bnde köy hayatı yaşadım kurt hergun gelirdi bizim bahçeye ama yılan dağda çıkmış dediler iki gun merkezde kaldım şükür sonra taşındm yilsn cok korkarım ya ay hayal ediyorum bacağıma dolaniyo ayyy

Ben bugün neden doguracakmisim gibi hissediyorum Eger dogurmayacaksam bugün bu çektiğim şey ne Sürekli karnımda baskı var ve afedersiniz. buyuk tuvaletim varmis hissiyatı var ama yok

Ben bugün neden doguracakmisim gibi hissediyorum Eger dogurmayacaksam bugün bu çektiğim şey ne Sürekli karnımda baskı var ve afedersiniz. buyuk tuvaletim varmis hissiyatı var ama yok
Sen git bir görün bence. Hangi acile gitsen nst çekerler.

Bahçede dolanıp giderlerdi eskiden. İlk kez verandaya çıktı. Kuş yavruları var bizim verandada bence onlar için geldi. Çünkü ayakkabılık tam onun altındaydı. Cama vurdum yukarı çıkmasın diye. Göz göze bir bakıştık, merdivenlerden indi ve gözden kayboldu yarım saat önce , şimdi bahcede büyük ihtimal

Ah ah temmuz4te doğurdum o yazı tarif edemem millet gitsede çırılçıplak gezsem diyordum şimdi evde çocuk var çıplakta gezemiyorum don sütyen mecbur soğuk su vantilatörle idare edicez
Canım ben klima alacaktim montajı ile ilgili sıkıntı çıktı. İki senedir malum yazları çok sıcak oluyor o yüzden hava soğutucu aldık. İçine buz kaseti ve su konuyor bayağı soğutuyor ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…