- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.461
Haklısın o kadar haklısın ki sadece bende kendimi gaza getirip iyice soğumak adına olumlu yanından bakmaya çalışıyorum ama yaptıklarının asla sağlıklı bir açıklaması yok...Ya bu kadarini dusunemiyor olamazlar bunlar bilincli yapilan seyler gibi geliyor bana artik ve tahammul edemiyorum kotu duygular besliyorum bu dusuncesizliklere. Benimkiler de dahil ay dusunemiyorlar diyemiyorum nasil dusunulmez ki
36. Haftadan sonra hem sakinleştirici etkisi hemde rahmin acilmasina faydası varmış adaçayı da öneriyorlar ama ben sevemedim onu hicahududu çayını neden alıyorsun?
Kız sende iyi cesaret varmış ben camdan bile yaklasamazdim. Sarımsak as bari etrafa gelmesinler bende bahçeye gelmesin diye tek çarem sarımsakArada cam var da ondan. Balkon camının ardından izledim baya bi
Canım verandada sarımsaklarım kuruyor şu an, yani sarımsağa pek güvenmesen iyi olur, yanından süzüle süzüle geçti çünküKız sende iyi cesaret varmış ben camdan bile yaklasamazdim. Sarımsak as bari etrafa gelmesinler bende bahçeye gelmesin diye tek çarem sarımsak
Kız sende iyi cesaret varmış ben camdan bile yaklasamazdim. Sarımsak as bari etrafa gelmesinler bende bahçeye gelmesin diye tek çarem sarımsak
Amen yarebi konuştukları konuya bak bn çocuğumu bir dakika salamazdm korkudan kesin kndim görsem oturur bakarım çünkü dizimin bağı çözülüyor köpek kovaladı zamanında oturup bağırdım neyseki bacaktan sadece bir ısırık alip giti hoşuna gitmedi etimCanım verandada sarımsaklarım kuruyor şu an, yani sarımsağa pek güvenmesen iyi olur, yanından süzüle süzüle geçti çünkü
Ayy demeeeeee yıllardır hep sarımsak gücü diye diye bahçede rahat rahat oturuyordumCanım verandada sarımsaklarım kuruyor şu an, yani sarımsağa pek güvenmesen iyi olur, yanından süzüle süzüle geçti çünkü
Bu yakından incelediğimiz engerek yavrusu. Ailecek defalarca dokundukAmen yarebi konuştukları konuya bak bn çocuğumu bir dakika salamazdm korkudan kesin kndim görsem oturur bakarım çünkü dizimin bağı çözülüyor köpek kovaladı zamanında oturup bağırdım neyseki bacaktan sadece bir ısırık alip giti hoşuna gitmedi etim
AyyyBu yakından incelediğimiz engerek yavrusu. Ailecek defalarca dokunduk
Ahahha bileydimmhahah elini çabuk tutup 2 ay önce hamile kalacaktın, neden geç kaldın
Kız gideydin doktora sanci falan bakarlardiBen bugün neden doguracakmisim gibi hissediyorumEger dogurmayacaksam bugün bu çektiğim şey ne Sürekli karnımda baskı var ve afedersiniz. buyuk tuvaletim varmis hissiyatı var ama yok
Sen git bir görün bence. Hangi acile gitsen nst çekerler.Ben bugün neden doguracakmisim gibi hissediyorumEger dogurmayacaksam bugün bu çektiğim şey ne Sürekli karnımda baskı var ve afedersiniz. buyuk tuvaletim varmis hissiyatı var ama yok
Bahçede dolanıp giderlerdi eskiden. İlk kez verandaya çıktı. Kuş yavruları var bizim verandada bence onlar için geldi. Çünkü ayakkabılık tam onun altındaydı. Cama vurdum yukarı çıkmasın diye. Göz göze bir bakıştık, merdivenlerden indi ve gözden kayboldu yarım saat önce , şimdi bahcede büyük ihtimalAyyyyani bnde köy hayatı yaşadım kurt hergun gelirdi bizim bahçeye ama yılan dağda çıkmış dediler iki gun merkezde kaldım şükür sonra taşındm yilsn cok korkarım ya ay hayal ediyorum bacağıma dolaniyo ayyy
Canım ben klima alacaktim montajı ile ilgili sıkıntı çıktı. İki senedir malum yazları çok sıcak oluyor o yüzden hava soğutucu aldık. İçine buz kaseti ve su konuyor bayağı soğutuyor ortamıAh ah temmuz4te doğurdum o yazı tarif edemem millet gitsede çırılçıplak gezsem diyordum şimdi evde çocuk var çıplakta gezemiyorum don sütyenmecbur soğuk su vantilatörle idare edicez
Biraz uzandım geçti sandim ayağa kalkınca yine basladi. Doğum sancısı dinlenince geçmez diye yazıyor. En kötü sabahtan gidelim dedik.Kız gideydin doktora sanci falan bakarlardi
Ayy gecen sene alamadık bu sene erkenden aldik. Şu an cenneti yasiyorumCanım ben klima alacaktim montajı ile ilgili sıkıntı çıktı. İki senedir malum yazları çok sıcak oluyor o yüzden hava soğutucu aldık. İçine buz kaseti ve su konuyor bayağı soğutuyor ortamı
Sabaha kadar gecer insallah canimBiraz uzandım geçti sandim ayağa kalkınca yine basladi. Doğum sancısı dinlenince geçmez diye yazıyor. En kötü sabahtan gidelim dedik.
Acilde çekiyorlarsa gideyim akşam madem. Yoksa sabaha kadar bekleyip gidecegimSen git bir görün bence. Hangi acile gitsen nst çekerler.
Cekiyorlar canım her acilde nst oluyor.Acilde çekiyorlarsa gideyim akşam madem. Yoksa sabaha kadar bekleyip gidecegim
Ay bizde geçen sene alamadık stoklar bitmiştiAyy gecen sene alamadık bu sene erkenden aldik. Şu an cenneti yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?