- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.481
Bu bilgiyi bilmiyordum evin karşısında şehir hastanesi var en kötü oraya giderimCekiyorlar canım her acilde nst oluyor.
Tek çözüm kükürt. Bahçe çevresine kükürt dökün. Bu sene çoklar anladığım kadarıyla.Ayy demeeeeee yıllardır hep sarımsak gücü diye diye bahçede rahat rahat oturuyordumbundan sonra dikkat edeyim bari
Ben normalde evde hic takmazdm sütyen ama lcw emzirme sütyeni cok rahat surekli takiyorumm canimKızlar evde giyilecek böyle rahat bir sütyen önerisi olan var mı (emzirme özeliği olan aldım) evde şimdi rahat giyebileceğim bir şey Penti yok gibi bir modelini beğendim ama pahalı geldi.
Cesaretini tebrik ediyorum gerçektenBahçede dolanıp giderlerdi eskiden. İlk kez verandaya çıktı. Kuş yavruları var bizim verandada bence onlar için geldi. Çünkü ayakkabılık tam onun altındaydı. Cama vurdum yukarı çıkmasın diye. Göz göze bir bakıştık, merdivenlerden indi ve gözden kayboldu yarım saat önce , şimdi bahcede büyük ihtimal
Bakayım canım onaBen normalde evde hic takmazdm sütyen ama lcw emzirme sütyeni cok rahat surekli takiyorumm canim
Nasl oldun şimdi canmBiraz uzandım geçti sandim ayağa kalkınca yine basladi. Doğum sancısı dinlenince geçmez diye yazıyor. En kötü sabahtan gidelim dedik.
Kamp nasıl geçti kuzum?Tek çözüm kükürt. Bahçe çevresine kükürt dökün. Bu sene çoklar anladığım kadarıyla.
Benim 2 gündür hareketleri azaldı 33. Hafta güncellemesi mi bilmiyorum ya , youtuebe da izlediğim doktorlar yer daraldığı için azalma normal dyolar ama benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ne güzel içim rahat ediyodu. Randevumu 1 hafta öne çekicem kendş doktoruma da sorucam vallaKızlar bebek karnmdan firlyacak gibi orası burası elime gliyo ya bacağımı çektim cok kaşindi inanılmaz şekilde elime gldi korktumsizinde böyle demi Instagram da bazi kadınlar karni da birsy bli olur ya onu bile izleyemem bnde oluncs nasl elimi çektim
Benim karnımın içi genis sanırım ya karnım çok büyük değil ama bebiş hareketlere tam gaz devam. Öyle sosyal medyadaki anneler gibiyim bende karnım yamuk yumuk oluyor çıkıntilar oluyor da benim hoşuma gidiyor. Çıkıntı olan yerine dokunuyorum karnımınKızlar bebek karnmdan firlyacak gibi orası burası elime gliyo ya bacağımı çektim cok kaşindi inanılmaz şekilde elime gldi korktumsizinde böyle demi Instagram da bazi kadınlar karni da birsy bli olur ya onu bile izleyemem bnde oluncs nasl elimi çektim
Benim başta hep azdi hep soylenirdim gün içinde artk uyudu saatleri biliyorum ama bu saatler tam onun satleri ama bu şidette hisetmezdim (35+5 bugün cnmBenim 2 gündür hareketleri azaldı 33. Hafta güncellemesi mi bilmiyorum ya , youtuebe da izlediğim doktorlar yer daraldığı için azalma normal dyolar ama benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ne güzel içim rahat ediyodu. Randevumu 1 hafta öne çekicem kendş doktoruma da sorucam valla
Yok bn dokunamiyorym korkuyorumBenim karnımın içi genis sanırım ya karnım çok büyük değil ama bebiş hareketlere tam gaz devam. Öyle sosyal medyadaki anneler gibiyim bende karnım yamuk yumuk oluyor çıkıntilar oluyor da benim hoşuma gidiyor. Çıkıntı olan yerine dokunuyorum karnımın
Kuzucum kamp bu hafta olacak. Daha o kısma gelemedik. Haftasonu başka etkinlikler vardı onları atlattım şükür kiKamp nasıl geçti kuzum?
Yılanlar da havalardan olabilir ya sıcak geçiyor aman dikkat edin valla. Köpek ve kedilerin dikkati iyi olmuş gerçi
Benim ilk bebisim ama hoşuma gidiyor. Nerdeyse doğurmak istemiyorum bebeğiYok bn dokunamiyorym korkuyorumikibci cocuk bide ama ne yalan söyleyeyim bazen korkup elimi çekip yürüyorum
Bende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucumCanım ben klima alacaktim montajı ile ilgili sıkıntı çıktı. İki senedir malum yazları çok sıcak oluyor o yüzden hava soğutucu aldık. İçine buz kaseti ve su konuyor bayağı soğutuyor ortamı
Bnde kiraciym bu sene vantilatör alcam diyorumBende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum
Ya olsun çok güzel vallahiKuzucum kamp bu hafta olacak. Daha o kısma gelemedik. Haftasonu başka etkinlikler vardı onları atlattım şükür ki
Kediler köpekler o kadar işe yarıyor ki köy hayatında. Bir iki hafta önce evin icinde çiyan öldürdü kediler. Hele bir de ağustosta sarı ömer diye bir örümcek türü çıkıyor, tarantula yanında çok masum kalır, onları da hallediyorlar evde görünceKöyde yaşamak güzel ama tabi doğa ile iç içe olunca türlü hayvanla muhattabız. Ormanımızda ayı, tilki ve çakallar da var mesela ve biz ormanın içindeyiz.
Ben Mersin'de büyüdüğüm için aliskinim da sıcağa eşim hic gelemiyor yaBende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?