2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar evde giyilecek böyle rahat bir sütyen önerisi olan var mı (emzirme özeliği olan aldım) evde şimdi rahat giyebileceğim bir şey Penti yok gibi bir modelini beğendim ama pahalı geldi.

Cesaretini tebrik ediyorum gerçekten

Kızlar bebek karnmdan firlyacak gibi orası burası elime gliyo ya bacağımı çektim cok kaşindi inanılmaz şekilde elime gldi korktum sizinde böyle demi Instagram da bazi kadınlar karni da birsy bli olur ya onu bile izleyemem bnde oluncs nasl elimi çektim

Benim 2 gündür hareketleri azaldı 33. Hafta güncellemesi mi bilmiyorum ya , youtuebe da izlediğim doktorlar yer daraldığı için azalma normal dyolar ama benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ne güzel içim rahat ediyodu. Randevumu 1 hafta öne çekicem kendş doktoruma da sorucam valla

Benim karnımın içi genis sanırım ya karnım çok büyük değil ama bebiş hareketlere tam gaz devam. Öyle sosyal medyadaki anneler gibiyim bende karnım yamuk yumuk oluyor çıkıntilar oluyor da benim hoşuma gidiyor. Çıkıntı olan yerine dokunuyorum karnımın

Benim başta hep azdi hep soylenirdim gün içinde artk uyudu saatleri biliyorum ama bu saatler tam onun satleri ama bu şidette hisetmezdim (35+5 bugün cnm

Yok bn dokunamiyorym korkuyorum ikibci cocuk bide ama ne yalan söyleyeyim bazen korkup elimi çekip yürüyorum

Kamp nasıl geçti kuzum?
Yılanlar da havalardan olabilir ya sıcak geçiyor aman dikkat edin valla. Köpek ve kedilerin dikkati iyi olmuş gerçi
Kuzucum kamp bu hafta olacak. Daha o kısma gelemedik. Haftasonu başka etkinlikler vardı onları atlattım şükür ki

Kediler köpekler o kadar işe yarıyor ki köy hayatında. Bir iki hafta önce evin icinde çiyan öldürdü kediler. Hele bir de ağustosta sarı ömer diye bir örümcek türü çıkıyor, tarantula yanında çok masum kalır, onları da hallediyorlar evde görünce Köyde yaşamak güzel ama tabi doğa ile iç içe olunca türlü hayvanla muhattabız. Ormanımızda ayı, tilki ve çakallar da var mesela ve biz ormanın içindeyiz.

Yok bn dokunamiyorym korkuyorum ikibci cocuk bide ama ne yalan söyleyeyim bazen korkup elimi çekip yürüyorum
Benim ilk bebisim ama hoşuma gidiyor. Nerdeyse doğurmak istemiyorum bebeği eşim de senin gibiydi kuzum ama alıştı. Bebek hareket edince yatarken falan hoşuna gidiyor kikirdamaya başlıyor.

Canım ben klima alacaktim montajı ile ilgili sıkıntı çıktı. İki senedir malum yazları çok sıcak oluyor o yüzden hava soğutucu aldık. İçine buz kaseti ve su konuyor bayağı soğutuyor ortamı
Bende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum

Ya olsun çok güzel vallahi neyin artısı eksisi yok ki keyfiniz daim olsun

Bebeğim ters duruyor kızlar. 35 haftalik. Büyük ihtimalle sezeryan olacağım sanırım. Ama belden uyusturmali sezeryan bana çok ürkütücü geliyor. Full narkoz sezeryan mümkünmü ? Ve deneyimi olan varmi öyle, anlatırsanız çok sevinirim

Bende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum
Ben Mersin'de büyüdüğüm için aliskinim da sıcağa eşim hic gelemiyor ya vantilatör onu kesmedi hava soğutucudan bayağı memnun ama bizde de montaj yapilacak yer yok klimayı sıkıntımız oydu. En azından portatif bu oda oda gezdirebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…