- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.501
Bi akşam bu saatlerde beni rahatlatıyor Allah a şükür gündüz bi iki tekma yakalasam şükrediyorumBenim başta hep azdi hep soylenirdim gün içinde artk uyudu saatleri biliyorum ama bu saatler tam onun satleri ama bu şidette hisetmezdim (35+5 bugün cnm
İnşallah hersy yolundadır cnmn bnde Çarşamba gidicem bklmBi akşam bu saatlerde beni rahatlatıyor Allah a şükür gündüz bi iki tekma yakalasam şükrediyorumelimde azcık dürtüyorum o zaman karşılık veriyo ama sonra tıss
Benimki çok eski ya 7 yıldır emektarBnde kiraciym bu sene vantilatör alcam diyorum
İşte bizimde binanın dışında yok deldirmek istemiyoruz balkonumda küçük balkon fakiriyim senin dediğin bu tekerlekli kare olanlar mı kuzum ?Ben Mersin'de büyüdüğüm için aliskinim da sıcağa eşim hic gelemiyor yavantilatör onu kesmedi hava soğutucudan bayağı memnun ama bizde de montaj yapilacak yer yok klimayı sıkıntımız oydu. En azından portatif bu oda oda gezdirebiliriz
Ben gelicem merak etme diyete girelim kalanlar olarakYa birde doğum yapan gruptan ayriliyor gibi bise oluyor yogunluktan ugrayamiyor eski kalabalik kalmiyor. Yaprak dökümü oluyor sona kalan tek basina devam bu gruptada en son ben
Bnde bakayım canm lohusa iken sıcaklık dehşet kötü olur yaşadım cok zorBenimki çok eski ya 7 yıldır emektar
Ama sacıbelindenin dediği de mantıklı hava soğutucu bakabilirsin canım
Amin canım sağ ol. Hayal eden herkesin olsun inş.Ya olsun çok güzel vallahineyin artısı eksisi yok ki keyfiniz daim olsun
Gel cnm gel girelim beraber diyete nasil gireceksek bakalim helva krizleri tutmustu benim ilk dogumdan sonraBen gelicem merak etme diyete girelim kalanlar olarak
Ben de hem iceriden hem disaridan temas etmeye bayiliyorum. Bazen ya el ya ayak dayayip hizlica kaydiriyor ozellikle o hosuma gidiyorBenim karnımın içi genis sanırım ya karnım çok büyük değil ama bebiş hareketlere tam gaz devam. Öyle sosyal medyadaki anneler gibiyim bende karnım yamuk yumuk oluyor çıkıntilar oluyor da benim hoşuma gidiyor. Çıkıntı olan yerine dokunuyorum karnımın
Süt üretimi çok fazla kalori gerektirdiği için vücut hemen çabuk enerji üretebileceği şeyler istiyor, özellikle tatlı. Ona kanmayıp bol sıvı tüketenler hemen veriyor, çünkü harcanan enerji birkaç saatlik spora eşdeğer.Gel cnm gel girelim beraber diyete nasil gireceksek bakalim helva krizleri tutmustu benim ilk dogumdan sonra
Ayy ayyyyyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu kuzum. Ne kadar sakin yazmissin. Yilanda korkmam ama ciyan ve örümcek beni bitirdi o kadar diyeyimKuzucum kamp bu hafta olacak. Daha o kısma gelemedik. Haftasonu başka etkinlikler vardı onları atlattım şükür ki
Kediler köpekler o kadar işe yarıyor ki köy hayatında. Bir iki hafta önce evin icinde çiyan öldürdü kediler. Hele bir de ağustosta sarı ömer diye bir örümcek türü çıkıyor, tarantula yanında çok masum kalır, onları da hallediyorlar evde görünceKöyde yaşamak güzel ama tabi doğa ile iç içe olunca türlü hayvanla muhattabız. Ormanımızda ayı, tilki ve çakallar da var mesela ve biz ormanın içindeyiz.
Gizem bunu begendiSüt üretimi çok fazla kalori gerektirdiği için vücut hemen çabuk enerji üretebileceği şeyler istiyor, özellikle tatlı. Ona kanmayıp bol sıvı tüketenler hemen veriyor, çünkü harcanan enerji birkaç saatlik spora eşdeğer.
Biz de kiraciyiz kuzum. Ama evlenirken hic acimadik esimle bir yatak odasina bir de salona klima taktrdik. Ev sahibi hic bir seye karismam dedi. Masrafina da karismadi yaptigimiza ettigimize de. Balkonlara cam balkon taktirdik. Hic kiraci gibi değildik. Eve canımız ne istiyorsa onu yaptirdik. Simdi de o kadar rahatiz ki evde kendi evimizi alasimiz gelmiyorBende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum
Şükür bnim gibi düşünen biri bnde sandm bn tek öle düşünüyorumAyy ayyyyyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu kuzum. Ne kadar sakin yazmissin. Yilanda korkmam ama ciyan ve örümcek beni bitirdi o kadar diyeyim
Canım köy hayatında 7. senem olacak, karşılaştığım şeyler kitap olur öyle diyim. Ama asla vazgeçemem her şeye rağmen. Doğma büyüme şehirliyim, köylerde akrabam dahi yoktur, o kadar uzaktım ama asla şehre dönmek istemem. Ben çok alıştım ondan sakinim. Bak bahsettiğim örümceğin nette görselini buldum. Buna rağmen köy ve doğal hayat diyorum.Ayy ayyyyyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu kuzum. Ne kadar sakin yazmissin. Yilanda korkmam ama ciyan ve örümcek beni bitirdi o kadar diyeyim
Perdenin kornisleri söküldü bir odanin bizde akşam 7 gibi matkap getirip caktik ev sahibi hemen ne olyo ne yapıyorsunuz evde inanılmaz eve düşkün ama şuan Uygun bulup çıkamıyorum o yüzden otryom oturdum yerdeBiz de kiraciyiz kuzum. Ama evlenirken hic acimadik esimle bir yatak odasina bir de salona klima taktrdik. Ev sahibi hic bir seye karismam dedi. Masrafina da karismadi yaptigimiza ettigimize de. Balkonlara cam balkon taktirdik. Hic kiraci gibi değildik. Eve canımız ne istiyorsa onu yaptirdik. Simdi de o kadar rahatiz ki evde kendi evimizi alasimiz gelmiyortek acmazimiz 3+1deyix. 4+1e ihtiyac duyuyoruz. Belki sadece o motive eder bizi
Bana da genel anestezi ürkütücü geliyor canim. Bilinc gidiyor. Damardan ilac veriliyor. O ilaclar bebege de gidiyor falan. Ben kizimda belden uyustruldum. Cok konforlu oldu. Her anina da sahit oldum. Doktorum da ten tene temasi cok onemseyen bir doktordu. Bebek cikar cikmaz göğsüme koydurdu. Ameliyat bitene kadar oylece kaldik kizimla. Bitince de beraber ciktik odayaBebeğim ters duruyor kızlar. 35 haftalik. Büyük ihtimalle sezeryan olacağım sanırım. Ama belden uyusturmali sezeryan bana çok ürkütücü geliyor. Full narkoz sezeryan mümkünmü ? Ve deneyimi olan varmi öyle, anlatırsanız çok sevinirim
Evet kesin karar verdim ıssız adaya düşseniz yanina alacağın bir kisi eşim artk yok sen varsin canm arastaCanım köy hayatında 7. senem olacak, karşılaştığım şeyler kitap olur öyle diyim. Ama asla vazgeçemem her şeye rağmen. Doğma büyüme şehirliyim, köylerde akrabam dahi yoktur, o kadar uzaktım ama asla şehre dönmek istemem. Ben çok alıştım ondan sakinim. Bak bahsettiğim örümceğin nette görselini buldum. Buna rağmen köy ve doğal hayat diyorum.
Dur dersen hemen verirsin, ben vermiştim.Gizem bunu begendiinsallah tatli krizlerinde dur diyebilirim
Inan resmi acip bakamadim bile oyle bir fobi bendekiCanım köy hayatında 7. senem olacak, karşılaştığım şeyler kitap olur öyle diyim. Ama asla vazgeçemem her şeye rağmen. Doğma büyüme şehirliyim, köylerde akrabam dahi yoktur, o kadar uzaktım ama asla şehre dönmek istemem. Ben çok alıştım ondan sakinim. Bak bahsettiğim örümceğin nette görselini buldum. Buna rağmen köy ve doğal hayat diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?