2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim başta hep azdi hep soylenirdim gün içinde artk uyudu saatleri biliyorum ama bu saatler tam onun satleri ama bu şidette hisetmezdim (35+5 bugün cnm
Bi akşam bu saatlerde beni rahatlatıyor Allah a şükür gündüz bi iki tekma yakalasam şükrediyorum elimde azcık dürtüyorum o zaman karşılık veriyo ama sonra tıss

İşte bizimde binanın dışında yok deldirmek istemiyoruz balkonumda küçük balkon fakiriyim senin dediğin bu tekerlekli kare olanlar mı kuzum ?

Ben de hem iceriden hem disaridan temas etmeye bayiliyorum. Bazen ya el ya ayak dayayip hizlica kaydiriyor ozellikle o hosuma gidiyor gecen gece de derin uykumda biri uyanmam icin sarsiyor gibiydi noluyor diye actim gozumu bir baktim karnimdan geliyor ritmik tekmeler

Gel cnm gel girelim beraber diyete nasil gireceksek bakalim helva krizleri tutmustu benim ilk dogumdan sonra
Süt üretimi çok fazla kalori gerektirdiği için vücut hemen çabuk enerji üretebileceği şeyler istiyor, özellikle tatlı. Ona kanmayıp bol sıvı tüketenler hemen veriyor, çünkü harcanan enerji birkaç saatlik spora eşdeğer.

Ayy ayyyyyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu kuzum. Ne kadar sakin yazmissin. Yilanda korkmam ama ciyan ve örümcek beni bitirdi o kadar diyeyim

Bende kiracıyım ve balkona taktıramıyorum klimayı vantilatörle idare ettik olmazsa bende öyle bişey bakayım kuzucum
Biz de kiraciyiz kuzum. Ama evlenirken hic acimadik esimle bir yatak odasina bir de salona klima taktrdik. Ev sahibi hic bir seye karismam dedi. Masrafina da karismadi yaptigimiza ettigimize de. Balkonlara cam balkon taktirdik. Hic kiraci gibi değildik. Eve canımız ne istiyorsa onu yaptirdik. Simdi de o kadar rahatiz ki evde kendi evimizi alasimiz gelmiyor tek acmazimiz 3+1deyix. 4+1e ihtiyac duyuyoruz. Belki sadece o motive eder bizi

Ayy ayyyyyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu kuzum. Ne kadar sakin yazmissin. Yilanda korkmam ama ciyan ve örümcek beni bitirdi o kadar diyeyim
Canım köy hayatında 7. senem olacak, karşılaştığım şeyler kitap olur öyle diyim. Ama asla vazgeçemem her şeye rağmen. Doğma büyüme şehirliyim, köylerde akrabam dahi yoktur, o kadar uzaktım ama asla şehre dönmek istemem. Ben çok alıştım ondan sakinim. Bak bahsettiğim örümceğin nette görselini buldum. Buna rağmen köy ve doğal hayat diyorum.

Eklentiler

• IMG_20240603_214324.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
Perdenin kornisleri söküldü bir odanin bizde akşam 7 gibi matkap getirip caktik ev sahibi hemen ne olyo ne yapıyorsunuz evde inanılmaz eve düşkün ama şuan Uygun bulup çıkamıyorum o yüzden otryom oturdum yerde

Bana da genel anestezi ürkütücü geliyor canim. Bilinc gidiyor. Damardan ilac veriliyor. O ilaclar bebege de gidiyor falan. Ben kizimda belden uyustruldum. Cok konforlu oldu. Her anina da sahit oldum. Doktorum da ten tene temasi cok onemseyen bir doktordu. Bebek cikar cikmaz göğsüme koydurdu. Ameliyat bitene kadar oylece kaldik kizimla. Bitince de beraber ciktik odaya

Evet kesin karar verdim ıssız adaya düşseniz yanina alacağın bir kisi eşim artk yok sen varsin canm arasta

Inan resmi acip bakamadim bile oyle bir fobi bendeki ama cok isterdim senin gibi olabilmeyi sakin kalabilmeyi. Hic de memnun degilim bu halimden ama aşırı aşırı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…