- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.521
Valla o bu süt yapcak diye çok yedim kilo aldım boşuna aldım. Bu sefer direkt emziren diyeti uygulayacağımGel cnm gel girelim beraber diyete nasil gireceksek bakalim helva krizleri tutmustu benim ilk dogumdan sonra
Canım aynı durumdayım 33+3 iki gündür bizde de hareketlerinde azalma var birde sacmalik yaptim kadinlar klubüne baktım içim karardı vallahi o kadar çok kötü anısı olan kişiler var birden karşıma çıktılar direk gözyaşım geldiBenim 2 gündür hareketleri azaldı 33. Hafta güncellemesi mi bilmiyorum ya , youtuebe da izlediğim doktorlar yer daraldığı için azalma normal dyolar ama benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ne güzel içim rahat ediyodu. Randevumu 1 hafta öne çekicem kendş doktoruma da sorucam valla
Ahahaha. Valla bu konuda tevazu gösteremiycem, çoğu erkekten cesurumdurEvet kesin karar verdim ıssız adaya düşseniz yanina alacağın bir kisi eşim artk yok sen varsin canm arasta
Anlıyorum canım fobi çok ayrı bir şey. O elden gelen bir şey değil.Inan resmi acip bakamadim bile oyle bir fobi bendekiama cok isterdim senin gibi olabilmeyi sakin kalabilmeyi. Hic de memnun degilim bu halimden ama aşırı aşırı korkuyorum
Ayy oyle ev sahibi cok zor kuzum. Bizim ev sahibi toprak sahibiymis. Yiginla evi var o yuzden sallamiyor bizi. Emlakcinin dedigine gore en sevdigi kiracilari bizmisizPerdenin kornisleri söküldü bir odanin bizde akşam 7 gibi matkap getirip caktik ev sahibi hemen ne olyo ne yapıyorsunuz evde inanılmaz eve düşkün ama şuan Uygun bulup çıkamıyorum o yüzden otryom oturdum yerde
Evet aynen oyle sut yapar diye değil zaten tamamen iştah enerji kaybından. Ben mesela 6. Ayda tum kilolari vermistim. 8. Aydan sonra oyle bir aldim ki lohusa depresyonunu biraz gec yasadim sanirim psikolojim cok kotu olmustu ozellikle ise basladiktan sonraSüt üretimi çok fazla kalori gerektirdiği için vücut hemen çabuk enerji üretebileceği şeyler istiyor, özellikle tatlı. Ona kanmayıp bol sıvı tüketenler hemen veriyor, çünkü harcanan enerji birkaç saatlik spora eşdeğer.
Ay insallah canimmDur dersen hemen verirsin, ben vermiştim.
Gecen sene tatile gitmistik bir villaya. Doganin icinde tabi her turlu sey olur. Evden çiyan cikti 1 tane gordum ya.. o yetti bana diken ustunde oturup gun saydim tatil bitsin de evime doneyim diyeAnlıyorum canım fobi çok ayrı bir şey. O elden gelen bir şey değil.
Canım benim şanssızlığım şöyle oldu evlenirken dubleks ev tutmuştuk hayallerimizin evi diyebilirim ev sahibim napıyosanız yapın dedi bizde işte kurutma alırız klima taktırırız terasa çit salıncak yaparız falan diye planlar yapıyoduk sonra evi satmaya karar verdiBiz de kiraciyiz kuzum. Ama evlenirken hic acimadik esimle bir yatak odasina bir de salona klima taktrdik. Ev sahibi hic bir seye karismam dedi. Masrafina da karismadi yaptigimiza ettigimize de. Balkonlara cam balkon taktirdik. Hic kiraci gibi değildik. Eve canımız ne istiyorsa onu yaptirdik. Simdi de o kadar rahatiz ki evde kendi evimizi alasimiz gelmiyortek acmazimiz 3+1deyix. 4+1e ihtiyac duyuyoruz. Belki sadece o motive eder bizi
Anlıyorum seni. Öyle tatillere giderken kedi ile gitmen lazım. Kedi varsa böcek yok demektir.Gecen sene tatile gitmistik bir villaya. Doganin icinde tabi her turlu sey olur. Evden çiyan cikti 1 tane gordum ya.. o yetti bana diken ustunde oturup gun saydim tatil bitsin de evime doneyim diye
Evet şuandada zor lohusaykende zor. Vantilatörü çıkardım valla şuanda balkonda oturuyorum esiyor allahtanBnde bakayım canm lohusa iken sıcaklık dehşet kötü olur yaşadım cok zor
Asla boş veremem çünkü bnim içinde yaşadığım yer yaptm temizlik zatn inan öle böle değil bu halde bile düşünAyy oyle ev sahibi cok zor kuzum. Bizim ev sahibi toprak sahibiymis. Yiginla evi var o yuzden sallamiyor bizi. Emlakcinin dedigine gore en sevdigi kiracilari bizmisizfaizler dustugunde aradik evi satin alalim satar misiniz dedik. Satmam ben ölene kadar oturabilirsiniz dedi. Iyi dedik biz de. Ama 9 senedir oturuyoruz bir kere ev ne durumda diye sormuslugu yok. Biz de kwndi evimiz gibi duzenli bakim boya badana ne gerekiyorsa yaptirirz. Kiraciyiz bosver demeyiz
Bnde buzluk yapyom bitecek inşallahEvet şuandada zor lohusaykende zor. Vantilatörü çıkardım valla şuanda balkonda oturuyorum esiyor allahtan
Yaa hakikaten talihsizlik olmus ama canim sizinki de. Bari bastan guvendirmeseymis ev sahibi dicem ama kimseye de guven olmuyor galiba bu işlerde. Taşınma falan da zor isler. Zaten bir iki boyle cikarilma tasinma olayi yasayanlar ev almanin derdine dusuyorlar hakli olarak. Allah iyi insanlarla karsilarstirsin ne diyelimCanım benim şanssızlığım şöyle oldu evlenirken dubleks ev tutmuştuk hayallerimizin evi diyebilirim ev sahibim napıyosanız yapın dedi bizde işte kurutma alırız klima taktırırız terasa çit salıncak yaparız falan diye planlar yapıyoduk sonra evi satmaya karar verdiyalan olmasın 5-6 aylık evliyken ev satıldı alan adamlar biz taşınmicaz zaten ev sahibiniz bu şartla bize verdi falan dedi tak bi kaç ay sonra yaza taşınmaya karar verdik dediler hal böyle olunca 11 aylık evliyken 2. Evimize geçtik. Ve bu evim 2+1 küçük değil ama büyükte değil bişey yapamıyoruz 6 yıldır aynı evdeyiz
Sizin ne güzel şansınız olmuş
Buzluk hazırlığı mı ?Bnde buzluk yapyom bitecek inşallah
Bişey diyemezsin ki kuzucum adamların kendi evi atarda satardaYaa hakikaten talihsizlik olmus ama canim sizinki de. Bari bastan guvendirmeseymis ev sahibi dicem ama kimseye de guven olmuyor galiba bu işlerde. Taşınma falan da zor isler. Zaten bir iki boyle cikarilma tasinma olayi yasayanlar ev almanin derdine dusuyorlar hakli olarak. Allah iyi insanlarla karsilarstirsin ne diyelim
Evdt cnm sigara böreği kuru baklagiller hasladm atm onlar biti simdi sarma sarcm sonra kurabiye ve poğaça millet doğum sonrası diyo misafir glirse bnde oglum ac kalmasınBuzluk hazırlığı mı ?
Amin amin inşallah inşallahBişey diyemezsin ki kuzucum adamların kendi evi atarda satarda
Aslında ev alabilirdim ama şimdi düşününce İstanbuldan iyi ki ev almamışım diyorum ileriye dönük planlarım olduğu için ev değil başka şekilde değerlendirdim. Bakalım nasip Allah güzel yollar çizsin hepimize gerisi hallolur
Çok keyifli yaBen de hem iceriden hem disaridan temas etmeye bayiliyorum. Bazen ya el ya ayak dayayip hizlica kaydiriyor ozellikle o hosuma gidiyorgecen gece de derin uykumda biri uyanmam icin sarsiyor gibiydi noluyor diye actim gozumu bir baktim karnimdan geliyor ritmik tekmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?