2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım aynı durumdayım 33+3 iki gündür bizde de hareketlerinde azalma var birde sacmalik yaptim kadinlar klubüne baktım içim karardı vallahi o kadar çok kötü anısı olan kişiler var birden karşıma çıktılar direk gözyaşım geldi

Ayy oyle ev sahibi cok zor kuzum. Bizim ev sahibi toprak sahibiymis. Yiginla evi var o yuzden sallamiyor bizi. Emlakcinin dedigine gore en sevdigi kiracilari bizmisiz faizler dustugunde aradik evi satin alalim satar misiniz dedik. Satmam ben ölene kadar oturabilirsiniz dedi. Iyi dedik biz de. Ama 9 senedir oturuyoruz bir kere ev ne durumda diye sormuslugu yok. Biz de kwndi evimiz gibi duzenli bakim boya badana ne gerekiyorsa yaptirirz. Kiraciyiz bosver demeyiz

Evet aynen oyle sut yapar diye değil zaten tamamen iştah enerji kaybından. Ben mesela 6. Ayda tum kilolari vermistim. 8. Aydan sonra oyle bir aldim ki lohusa depresyonunu biraz gec yasadim sanirim psikolojim cok kotu olmustu ozellikle ise basladiktan sonra

Anlıyorum canım fobi çok ayrı bir şey. O elden gelen bir şey değil.
Gecen sene tatile gitmistik bir villaya. Doganin icinde tabi her turlu sey olur. Evden çiyan cikti 1 tane gordum ya.. o yetti bana diken ustunde oturup gun saydim tatil bitsin de evime doneyim diye

Canım benim şanssızlığım şöyle oldu evlenirken dubleks ev tutmuştuk hayallerimizin evi diyebilirim ev sahibim napıyosanız yapın dedi bizde işte kurutma alırız klima taktırırız terasa çit salıncak yaparız falan diye planlar yapıyoduk sonra evi satmaya karar verdi yalan olmasın 5-6 aylık evliyken ev satıldı alan adamlar biz taşınmicaz zaten ev sahibiniz bu şartla bize verdi falan dedi tak bi kaç ay sonra yaza taşınmaya karar verdik dediler hal böyle olunca 11 aylık evliyken 2. Evimize geçtik. Ve bu evim 2+1 küçük değil ama büyükte değil bişey yapamıyoruz 6 yıldır aynı evdeyiz
Sizin ne güzel şansınız olmuş

Gecen sene tatile gitmistik bir villaya. Doganin icinde tabi her turlu sey olur. Evden çiyan cikti 1 tane gordum ya.. o yetti bana diken ustunde oturup gun saydim tatil bitsin de evime doneyim diye
Anlıyorum seni. Öyle tatillere giderken kedi ile gitmen lazım. Kedi varsa böcek yok demektir.

Asla boş veremem çünkü bnim içinde yaşadığım yer yaptm temizlik zatn inan öle böle değil bu halde bile düşün ama bu duvarima civi bile vurdurmuyanlardan öle düşün boya badana bile karşı o kadar düşün bnde 6 senedir burdaym hiç karşı karşıya glmedik şükür ama işte zor yani yapın dese bizi bu kadar strese sokmmasa iyi olurdu

Ay eşyalarım geldi evi çok garipsiyorum şuan sanki başkasının evi gibi eşyaya fazla anlam yüklemem atarım üzülmem falanda düzen insanı olduğumdan mı ne tuhaf hissediyorum nasıl alışcam

Yaa hakikaten talihsizlik olmus ama canim sizinki de. Bari bastan guvendirmeseymis ev sahibi dicem ama kimseye de guven olmuyor galiba bu işlerde. Taşınma falan da zor isler. Zaten bir iki boyle cikarilma tasinma olayi yasayanlar ev almanin derdine dusuyorlar hakli olarak. Allah iyi insanlarla karsilarstirsin ne diyelim

Bişey diyemezsin ki kuzucum adamların kendi evi atarda satarda
Aslında ev alabilirdim ama şimdi düşününce İstanbuldan iyi ki ev almamışım diyorum ileriye dönük planlarım olduğu için ev değil başka şekilde değerlendirdim. Bakalım nasip Allah güzel yollar çizsin hepimize gerisi hallolur

Amin amin inşallah inşallah

Çok keyifli ya bir de diyorum ki hem oyun oynuyor gibiyiz hemde bir eziyeti yok yavrumun çok keyifli dönem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…