- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.541
Güle güle kullan canım, şimdi mis gibi yeni mobilya kokusu kaplamıştır. Alışırsın alışırsın 2-3 güne merak etme.Ay eşyalarım geldi evi çok garipsiyorum şuan sanki başkasının evi gibi eşyaya fazla anlam yüklemem atarım üzülmem falanda düzen insanı olduğumdan mı ne tuhaf hissediyorum nasıl alışcam
He bende yaptım hafta sonu tek başımaEvdt cnm sigara böreği kuru baklagiller hasladm atm onlar biti simdi sarma sarcm sonra kurabiye ve poğaça millet doğum sonrası diyo misafir glirse bnde oglum ac kalmasın
Teşekkür ederim kuzum da zor alışıcam gibi aşırı tuhaf geliyor gözümeGüle güle kullan canım, şimdi mis gibi yeni mobilya kokusu kaplamıştır. Alışırsın alışırsın 2-3 güne merak etme.
Evet kuzum. Bu 100 wattlikti diğer model markalara da baktık ama onlar 64 watti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan bile hava çok sıcak çalıştırdık vallaİşte bizimde binanın dışında yok deldirmek istemiyoruz balkonumda küçük balkon fakiriyim senin dediğin bu tekerlekli kare olanlar mı kuzum ?
Bn iki tencere sarcm bu gece bir ysrin bir cnm bnde cok sigara böreği abarttım bide gül böreği ama oglum günah demi açmı kalsinHe bende yaptım hafta sonu tek başıma
3 tencerelik sarma sardım 1 pakete yakın kurufasulye haşladım koydum nohutum var benim bi tane buzluk böreği tarifim var 8 yufkadan onu yaptım 48 tane falan çıkıyor onu yaptım 3 kilo bezelye ayıkladım koydum mantım da var birazda köfte yapıcam yeter yemeğim olmazsa hemen elimin altında dursun diye hazırladım hepsini.
Filede çok güzel kurabiye hamurları satılıyor donuk dilimleyip pişiriyosun onlardan da koyucam
Kolay gelsin sana
Kocam beni boşar mı bilemiyorum artık adam helak oldu geçen bişey atmıştım şunu alalım mı diye yırtık çorap fotoğrafı attı bana djdkdkdEvet kuzum. Bu 100 wattlikti diğer model markalara da baktık ama onlar 64 watti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan bile hava çok sıcak çalıştırdık valla
Doyarlar doyarlar hiç bişey olmaz. O gelir yardıma bu gelir dedim de Herkül gibi sırtlandım yine herşeyi tek başıma kalkar yaparız iki yumurta kırıp bi köfte kızartır yanına domates salatalık doğrarız yine doyururuz yavrularımızı hırpalama kendiniBn iki tencere sarcm bu gece bir ysrin bir cnm bnde cok sigara böreği abarttım bide gül böreği ama oglum günah demi açmı kalsin
Kuzum bizim evin cephesi de sıcak yapıyor evi kışın iyi de yaz için aynı şeyi söyleyemem. İdare edilecek gibi olsa inan bende almak istemedim de bizde de sıkıntı eşim duramiyor sıcaktaKocam beni boşar mı bilemiyorum artık adam helak oldu geçen bişey atmıştım şunu alalım mı diye yırtık çorap fotoğrafı attı bana djdkdkd
Evet bizimde aynı sabahtan akşama kadar güneş alıyor yatak odası salon çocuk odasında bitiyor vantilatörüm iyi çıktı valla yoksa bende dayanamazdımKuzum bizim evin cephesi de sıcak yapıyor evi kışın iyi de yaz için aynı şeyi söyleyemem. İdare edilecek gibi olsa inan bende almak istemedim de bizde de sıkıntı eşim duramiyor sıcakta
Çok teşekkürler canım ilk defa duydum hemen denemeliyimmmTek çözüm kükürt. Bahçe çevresine kükürt dökün. Bu sene çoklar anladığım kadarıyla.
Bizde benzer bir şeyi iki sene önce yaşadık. Tatile çift arkadaşımız da katıldı neyse akşam oldu oyun oynayalım dedik. Bir şey uçuyor kocaman kadıncagiz korkuyormus çığlık atınca bende ayağımdaki terlikle bir vurdum öldü mü bir yere mi yapıştı bilmiyorum. Bir döndüm karı koca gözlerini bana dikmişler şaşkınlar. Utandım ben ama o hareketimdenGecen sene tatile gitmistik bir villaya. Doganin icinde tabi her turlu sey olur. Evden çiyan cikti 1 tane gordum ya.. o yetti bana diken ustunde oturup gun saydim tatil bitsin de evime doneyim diye
Maşallah de maşallahKızlar bizde de durum tam tersi yağmur durmuyor 1 haftadır battaniyeyle oturuyom güzel serin serin
Ay demi ya vllha güzel bir süreç yasiyacagiz güzel gecsin hersy istiyorumDoyarlar doyarlar hiç bişey olmaz. O gelir yardıma bu gelir dedim de Herkül gibi sırtlandım yine herşeyi tek başıma kalkar yaparız iki yumurta kırıp bi köfte kızartır yanına domates salatalık doğrarız yine doyururuz yavrularımızı hırpalama kendini
Bn birşey dicm sana cnnm şimdi son doktor gitimde doğum pozisyon almış demişti ama ona rağmen bu kadar dönüyor vuruyo yani değişik şeyler yapıyor bu yer degistrmedi demiMaşallah de maşallah
Ben bisey isteyemiyom simdi bana dogum hediyesi bakiyo bütün dikkatini ona versin istiyormKocam beni boşar mı bilemiyorum artık adam helak oldu geçen bişey atmıştım şunu alalım mı diye yırtık çorap fotoğrafı attı bana djdkdkd
Ben olsam hayran olurdum sanaBizde benzer bir şeyi iki sene önce yaşadık. Tatile çift arkadaşımız da katıldı neyse akşam oldu oyun oynayalım dedik. Bir şey uçuyor kocaman kadıncagiz korkuyormus çığlık atınca bende ayağımdaki terlikle bir vurdum öldü mü bir yere mi yapıştı bilmiyorum. Bir döndüm karı koca gözlerini bana dikmişler şaşkınlar. Utandım ben ama o hareketimden
Bende öyle şeyler duydum doktordan 39 a kadar bekletirim sonra alırım dedi oda 21 28 Haziran arası alırız dediGünü belli değil de en geç 39+0a kadar bekletebilirim dedi o da ayın 25i yapıyor kuzum
Bende sicaklamis durumdayım valla hava da sıcak amaKısçeler ateş basıyor mu sizede bana basıyor ölüyorum artık suya girip çıkmak istemiyorum itfaiye çağrıcam artık yanıyor yanıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?