2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim oglumda sezeryan oldu bu dogumumda sezeryan oluroglum 41 haftalik sezeryan oldugumda arada 2 sene olmadigi icin kuzenim daha erken alirlar belki dedi acaba oyle mi olur ağustosta 2 olacak oglum

Benim oglumda sezeryan oldu bu dogumumda sezeryan oluroglum 41 haftalik sezeryan oldugumda arada 2 sene olmadigi icin kuzenim daha erken alirlar belki dedi acaba oyle mi olur ağustosta 2 olacak oglum

Kısçeler ateş basıyor mu sizede bana basıyor ölüyorum artık suya girip çıkmak istemiyorum itfaiye çağrıcam artık yanıyor yanıyor diye
Ben aylardır öyleyim ya, şubat mıydı mart mıydı ayağımdaki külotlu çorabı çıkarıp çöpe atmıştım sinirden. Şimdi cinnetin eşiğinde bir sıcak basması yaşıyorum

Belki 34. Haftaya doğru düzelir canım inşallah dua edelim tek moral motivasyon kaynağım hissettiğim hareketler yani hepimizin öyledir içimizi rahatlatıyor sonuçta . Ben de kendimi zor tuttum bakmadım yazılanlara dr videosu izledim işte , sola yatın 2 saat içinde hissederseniz sorun yok diyor.

Ben tam narkozla doğum yaptim ilk cocugumda. Benim tercihim degildi bazi sebeplerden mecbur kalindi ancak oluyor yani. Simdi nasıl olur ben de bilmiyorum. Henuz dogum cok konusmuyoruz doktorumla erken diye.

Bn birşey dicm sana cnnm şimdi son doktor gitimde doğum pozisyon almış demişti ama ona rağmen bu kadar dönüyor vuruyo yani değişik şeyler yapıyor bu yer degistrmedi demi
Dönmesi çok çok zor bir ihtimal. Ters U duruyordur sağa sola dönüyorlar da baş aşağıda ayaklar yukarda popo sağda veya solda oluyor. O hissettiğin dizi ayağı kolu falandır

Ben spinalle doğurdum doktor korkarsın gel uyutalım demişti dinlemedim iyi ki dinlememişim çok güzel geçti. Hem bebişin çıkış halini görmek hem sonrası mükemmeldi Bel ağrısı kalıyo dediler o da kalmadı tercihine bağlı canım narkozda isteyebilirsin spinalde.

Dönmesi çok çok zor bir ihtimal. Ters U duruyordur sağa sola dönüyorlar da baş aşağıda ayaklar yukarda popo sağda veya solda oluyor. O hissettiğin dizi ayağı kolu falandır
Ay ama gece resmen gösteri şov yapti durmadı bir türlü şükür sonra uyudu

Günaydın kızlar bnim sol kulağımda iki haftadır iltihap akardı siyah gibi ama bu iki gun iyice arti dün gece duş aldim sabah resmen kulağımda damls damla su ati bunun sizce bebeğe Bir zararı olurmu dahs önce yaşayan varmi

İlki sezaryen olunca kanamadan korkuyorlar. İnşallah bayrama gelmez başka bişey istemiyorum
Aynen ya su bayrami hayirlisiyla bir atlatsaydik senin randevu da bugun degil mi canim? Ben de saat 11.bucukta gidecegim cok merak ediyorum. Bu 2 haftada sanki karnim hic büyümedi gibi geldi. Umarim bir sorun yoktur

Enfeksiyon olmustur bence canim. Doktora bir gösterip damla falan kullanabilirsin belki. Bebege bir zarari yoktur bence ama vucuduna yayilmamasi icin tedbir almakta fayda var

Enfeksiyon olmustur bence canim. Doktora bir gösterip damla falan kullanabilirsin belki. Bebege bir zarari yoktur bence ama vucuduna yayilmamasi icin tedbir almakta fayda var
İnşallah canm bu Çarşamba riskli gebelik bölümünden siram vsr söylesem acaba o ilac yazarmi ona gitim doktors sira bulmam zor arrkt değişti sistem gittiğin tarihten 15 gun içinde sira alamasin sonra bulsam da ertesi güne degil ne zaman boşluk olursa alabiliyorm denk getirmek çok zor

Aynen ya su bayrami hayirlisiyla bir atlatsaydik senin randevu da bugun degil mi canim? Ben de saat 11.bucukta gidecegim cok merak ediyorum. Bu 2 haftada sanki karnim hic büyümedi gibi geldi. Umarim bir sorun yoktur
Evet kuzum şimdi gidiyorum bende çok merak ediyorum hareketleri yüzünden inşallah güzel haberler alırız

Sansini dene bence canim. Belki yazar. Olmadi aile hekimine de gidebilirsin. O da yazar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…