- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.561
Doktor bana da dedi sezeryan arası 2 yıldan az (21ay olacak) 38 de alırım çok bekleyemez dedi.Benim oglumda sezeryan oldu bu dogumumda sezeryan oluroglum 41 haftalik sezeryan oldugumda arada 2 sene olmadigi icin kuzenim daha erken alirlar belki dedi acaba oyle mi olur ağustosta 2 olacak oglum
Ben aylardır öyleyim ya, şubat mıydı mart mıydı ayağımdaki külotlu çorabı çıkarıp çöpe atmıştım sinirden. Şimdi cinnetin eşiğinde bir sıcak basması yaşıyorumKısçeler ateş basıyor mu sizede bana basıyor ölüyorum artık suya girip çıkmak istemiyorum itfaiye çağrıcam artık yanıyor yanıyor diye
Belki 34. Haftaya doğru düzelir canım inşallah dua edelimCanım aynı durumdayım 33+3 iki gündür bizde de hareketlerinde azalma var birde sacmalik yaptim kadinlar klubüne baktım içim karardı vallahi o kadar çok kötü anısı olan kişiler var birden karşıma çıktılar direk gözyaşım geldi
Ben tam narkozla doğum yaptim ilk cocugumda. Benim tercihim degildi bazi sebeplerden mecbur kalindi ancak oluyor yani. Simdi nasıl olur ben de bilmiyorum. Henuz dogum cok konusmuyoruz doktorumla erken diye.Bebeğim ters duruyor kızlar. 35 haftalik. Büyük ihtimalle sezeryan olacağım sanırım. Ama belden uyusturmali sezeryan bana çok ürkütücü geliyor. Full narkoz sezeryan mümkünmü ? Ve deneyimi olan varmi öyle, anlatırsanız çok sevinirim
İlki sezaryen olunca kanamadan korkuyorlar. İnşallah bayrama gelmez başka bişey istemiyorumBende öyle şeyler duydum doktordan 39 a kadar bekletirim sonra alırım dedi oda 21 28 Haziran arası alırız dedi
Oh hadi bakalım alsınlar tabi hakettikBen bisey isteyemiyom simdi bana dogum hediyesi bakiyo bütün dikkatini ona versin istiyorm
Dönmesi çok çok zor bir ihtimal. Ters U duruyordur sağa sola dönüyorlar da baş aşağıda ayaklar yukarda popo sağda veya solda oluyor. O hissettiğin dizi ayağı kolu falandırBn birşey dicm sana cnnm şimdi son doktor gitimde doğum pozisyon almış demişti ama ona rağmen bu kadar dönüyor vuruyo yani değişik şeyler yapıyor bu yer degistrmedi demi
Doğru canım 40ı bekletmez 38+larda en geç 39da alır.Benim oglumda sezeryan oldu bu dogumumda sezeryan oluroglum 41 haftalik sezeryan oldugumda arada 2 sene olmadigi icin kuzenim daha erken alirlar belki dedi acaba oyle mi olur ağustosta 2 olacak oglum
Ben spinalle doğurdum doktor korkarsın gel uyutalım demişti dinlemedim iyi ki dinlememişim çok güzel geçti. Hem bebişin çıkış halini görmek hem sonrası mükemmeldiBebeğim ters duruyor kızlar. 35 haftalik. Büyük ihtimalle sezeryan olacağım sanırım. Ama belden uyusturmali sezeryan bana çok ürkütücü geliyor. Full narkoz sezeryan mümkünmü ? Ve deneyimi olan varmi öyle, anlatırsanız çok sevinirim
Ay ama gece resmen gösteri şov yapti durmadı bir türlü şükür sonra uyuduDönmesi çok çok zor bir ihtimal. Ters U duruyordur sağa sola dönüyorlar da baş aşağıda ayaklar yukarda popo sağda veya solda oluyor. O hissettiğin dizi ayağı kolu falandır
39u gecirmezler canimBenim oglumda sezeryan oldu bu dogumumda sezeryan oluroglum 41 haftalik sezeryan oldugumda arada 2 sene olmadigi icin kuzenim daha erken alirlar belki dedi acaba oyle mi olur ağustosta 2 olacak oglum
Aynen ya su bayrami hayirlisiyla bir atlatsaydikİlki sezaryen olunca kanamadan korkuyorlar. İnşallah bayrama gelmez başka bişey istemiyorum
Enfeksiyon olmustur bence canim. Doktora bir gösterip damla falan kullanabilirsin belki. Bebege bir zarari yoktur bence ama vucuduna yayilmamasi icin tedbir almakta fayda varGünaydın kızlar bnim sol kulağımda iki haftadır iltihap akardı siyah gibi ama bu iki gun iyice arti dün gece duş aldim sabah resmen kulağımda damls damla su ati bunun sizce bebeğe Bir zararı olurmu dahs önce yaşayan varmi
İnşallah canm bu Çarşamba riskli gebelik bölümünden siram vsr söylesem acaba o ilac yazarmi ona gitim doktors sira bulmam zor arrkt değişti sistem gittiğin tarihten 15 gun içinde sira alamasin sonra bulsam da ertesi güne degil ne zaman boşluk olursa alabiliyorm denk getirmek çok zorEnfeksiyon olmustur bence canim. Doktora bir gösterip damla falan kullanabilirsin belki. Bebege bir zarari yoktur bence ama vucuduna yayilmamasi icin tedbir almakta fayda var
Evet kuzum şimdi gidiyorum bende çok merak ediyorum hareketleri yüzünden inşallah güzel haberler alırızAynen ya su bayrami hayirlisiyla bir atlatsaydiksenin randevu da bugun degil mi canim? Ben de saat 11.bucukta gidecegim cok merak ediyorum. Bu 2 haftada sanki karnim hic büyümedi gibi geldi. Umarim bir sorun yoktur
Çok normal karnım üçgen oluyor bazen nasıl başarıyo bilmiyorumAy ama gece resmen gösteri şov yapti durmadı bir türlü şükür sonra uyudu
Sansini dene bence canim. Belki yazar. Olmadi aile hekimine de gidebilirsin. O da yazar belkiİnşallah canm bu Çarşamba riskli gebelik bölümünden siram vsr söylesem acaba o ilac yazarmi ona gitim doktors sira bulmam zor arrkt değişti sistem gittiğin tarihten 15 gun içinde sira alamasin sonra bulsam da ertesi güne degil ne zaman boşluk olursa alabiliyorm denk getirmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?