- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.581
Evrt ya çok da komik ama dün akşam bir taraf havaya kalkti yumruk gibi bn direk ayağa kalktm çok korktumÇok normal karnım üçgen oluyor bazen nasıl başarıyo bilmiyorum
Hadi guzel haberlerle gel insallah kuzumEvet kuzum şimdi gidiyorum bende çok merak ediyorum hareketleri yüzünden inşallah güzel haberler alırız
Öle yapm yarin cnmSansini dene bence canim. Belki yazar. Olmadi aile hekimine de gidebilirsin. O da yazar belki
Hadi güzel haberlerle gel canmEvet kuzum şimdi gidiyorum bende çok merak ediyorum hareketleri yüzünden inşallah güzel haberler alırız
Dün akşam uyuya kalmışım, gece birkaç kez uyandığımda karnımda ağrı vardı ama sabah kalktığımda daha iyi hissettim. Sırtımda hafif bir ağrı var bakalım çok ciddiye almadım dinlenince azaldığı için. Sancılar artarsa o zaman gitmeyi planlıyorum. Baskı hissi ayağa kalktığımda hala var sanırım bebek iyice aşağı indi. Eşim karnın biraz aşağı doğru inmiş gibi diyor bana da öyle geliyor bakalım bugün içinde tekrar halime bakıp giderim doktora.Nasl oldun şimdi canm
Sırtım agrmiyo ara ara blki oda ama ayağa kalkınca ki his bnde var çünkü bnim karnm çok aşağı indi için baskı yapyo bazen öyle bir olyoki şuan yemek yaparken topal topal yapıyorum bir tarafim tutmuyo vajinama bir baski yapyo anlatamam inşallah seninde normal cannmDün akşam uyuya kalmışım, gece birkaç kez uyandığımda karnımda ağrı vardı ama sabah kalktığımda daha iyi hissettim. Sırtımda hafif bir ağrı var bakalım çok ciddiye almadım dinlenince azaldığı için. Sancılar artarsa o zaman gitmeyi planlıyorum. Baskı hissi ayağa kalktığımda hala var sanırım bebek iyice aşağı indi. Eşim karnın biraz aşağı doğru inmiş gibi diyor bana da öyle geliyor bakalım bugün içinde tekrar halime bakıp giderim doktora.
Hadi guzel haberlerle gel insallah kuzum
Hadi güzel haberlerle gel canmbize haber et mutlaka
YaaaNstden kaçamadım yatıyorum şuançıkınca yazıcam kızlarcım
Tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin39u gecirmezler canim
Tekerlekli alirsaniz dusme ihtimalide olmuyor kizimin oyle bisiklet sabit duruyor devrilmedigi surece düşmez zarar görüp bir yerini yaralamazdaKızlar konu ile cok alakasız biliyorum ama size birşey sormak istiyorum çünkü baya kafami kurcaladı bu bn bu sene oğluma bisiklet alcm ama bu konuda hiç bir fikrim yok nasl iyi birsy alrm büyük olsun küçük olmasın istiyorum bn şöyle 5 6 sene kulansin istiyorum kardeşi glck diye alış veriş yaptk dün ilk kez diyo anne bnim birsy alma hakim bitimi artkona sürpriz yapmak istiyorum anlayan varsa lütfen bna öneride bulunsun
Kac yasindaydi oglun canim.. ben kizima bu bisikleti almistim 2 sene once. Once 4 tekerlekli kullandi sonra 2ye alıştı. Biraz buyuyunce kontrolu de guzel sagladiKızlar konu ile cok alakasız biliyorum ama size birşey sormak istiyorum çünkü baya kafami kurcaladı bu bn bu sene oğluma bisiklet alcm ama bu konuda hiç bir fikrim yok nasl iyi birsy alrm büyük olsun küçük olmasın istiyorum bn şöyle 5 6 sene kulansin istiyorum kardeşi glck diye alış veriş yaptk dün ilk kez diyo anne bnim birsy alma hakim bitimi artkona sürpriz yapmak istiyorum anlayan varsa lütfen bna öneride bulunsun
38de alirsalar 3 haftamiz kalmis oluyorDoğru canım 40ı bekletmez 38+larda en geç 39da alır.
Tesrkkur ederim cevap verdiğiniz icin bakalim doktor ne diyecek yarın 11.30da randevumDoktor bana da dedi sezeryan arası 2 yıldan az (21ay olacak) 38 de alırım çok bekleyemez dedi.
Kocam dün battaniyeyle yatmis ben de cirilciplak yaticam neredeyse sort giydim askili giydim cami actim ustum acik sabah gene yastık sirilsiklam olmusKısçeler ateş basıyor mu sizede bana basıyor ölüyorum artık suya girip çıkmak istemiyorum itfaiye çağrıcam artık yanıyor yanıyor diye
Ya benim de aynı şey vardı aklımda :) en son gittiğimde kafasi asagidaydi dün hem sağıma hem soluma vuruyor dedim kesin bu döndü ama bilemiyorum tabi :)Dönmesi çok çok zor bir ihtimal. Ters U duruyordur sağa sola dönüyorlar da baş aşağıda ayaklar yukarda popo sağda veya solda oluyor. O hissettiğin dizi ayağı kolu falandır
Büyük cnm oğlum eskisini ikinci el almıştık çalındı parkta 9 yaşına gircek doğum gününe az kaldı birde karne hediyesi olarak alcmKac yasindaydi oglun canim.. ben kizima bu bisikleti almistim 2 sene once. Once 4 tekerlekli kullandi sonra 2ye alıştı. Biraz buyuyunce kontrolu de guzel sagladi
Bmimde yastk sırılsıklam ya çevirdim sürekli bsktm olmadı kocamı ay ay dur bir diyip yastığını çektim dolaptan al dedim kendineKocam dün battaniyeyle yatmis ben de cirilciplak yaticam neredeyse sort giydim askili giydim cami actim ustum acik sabah gene yastık sirilsiklam olmus
Ayy o yastık ıslatanlardan biri de benim yaa. Nasıl bir terlemek anlamadım valla.Bmimde yastk sırılsıklam ya çevirdim sürekli bsktm olmadı kocamı ay ay dur bir diyip yastığını çektim dolaptan al dedim kendine
Çok kötü çokAyy o yastık ıslatanlardan biri de benim yaa. Nasıl bir terlemek anlamadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?