2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben bundan aldim canım. Kopegim için de kullanıyorum evde yokken, güzel bir model

Bugün nst sırası baya bekledim. Nst iyi de bir de onun sırasını beklemek yok mu

Eklentiler

• image.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 50
Ben bundan aldim canım. Kopegim için de kullanıyorum evde yokken, güzel bir model
Xiaomi Smart Kamera C200 360° Full Hd 1080p Akıllı Kamera (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol burda daha uyguna ayni ise cnm

Guanydin cnm enfeksiyon varsa gebelikte onu gidermek istiyorlar biran once . Bence doktora gitmelisin gecmis olsun

Ayın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Bayramda doktorcum buradaymış acil bişey olursa gelirim dedi. Nstde büyük sancılar çıkmadı 2811 48 cm olmuş erkom
Ayy cok heyecanli bakalim ilk kil doguracak heyecanla bekliyorum. buyumus kuzucuk son demleri bayramda doktorun olmasi ne buyuk sans canim cok iyi olmus. Bayrami dert etmene gerek kalmadi o zaman

Ayy cok heyecanli bakalim ilk kil doguracak heyecanla bekliyorum. buyumus kuzucuk son demleri bayramda doktorun olmasi ne buyuk sans canim cok iyi olmus. Bayrami dert etmene gerek kalmadi o zaman
Evet canım biraz rahatladım çalışmıyor ancak İstanbul’da olacakmış acil bişey olursa gelirim dedi (inşallah gelir) bende kim doğuracak merakla bekliyorum burası yaprak dökümü olacak : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…