- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.601
Oyyyş maşallah csnmm sağlıkla gelsin inşallahAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Bayramda doktorcum buradaymış acil bişey olursa gelirim dedi. Nstde büyük sancılar çıkmadı 2811 48 cm olmuş erkom
Sezeryan oldu için gün veriliyor demi cnm ayın 25 kaç haftalık oluyorsunAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Bayramda doktorcum buradaymış acil bişey olursa gelirim dedi. Nstde büyük sancılar çıkmadı 2811 48 cm olmuş erkom
Ben bundan aldim canım. Kopegim için de kullanıyorum evde yokken, güzel bir modelkızlar, şimdi bi kamera alacağım da ne Xiaomi alanlar vardı burada, ne aldınız? Ben şu modele bakıyorum, bundan alan var mı?
Wifi Kamera Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Wifi Kamera modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Wifi Kamera çeşitlerini online olarak satın alın!www.boyner.com.tr
Ayyy çoook heyecanlıAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Evet kuzum en geç 25i olacaktı zaten 39+0 oluyorumSezeryan oldu için gün veriliyor demi cnm ayın 25 kaç haftalık oluyorsun
İnşallah hepsi sağlıkla gelsinAyyy çoook heyecanlısaglıkla gelsin minik
Ben bundan aldim canım. Kopegim için de kullanıyorum evde yokken, güzel bir model
Xiaomi Smart Kamera C200 360° Full Hd 1080p Akıllı Kamera (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol burda daha uyguna ayni ise cnmkızlar, şimdi bi kamera alacağım da ne Xiaomi alanlar vardı burada, ne aldınız? Ben şu modele bakıyorum, bundan alan var mı?
Wifi Kamera Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Wifi Kamera modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Wifi Kamera çeşitlerini online olarak satın alın!www.boyner.com.tr
Guanydin cnm enfeksiyon varsa gebelikte onu gidermek istiyorlar biran once . Bence doktora gitmelisin gecmis olsunGünaydın kızlar bnim sol kulağımda iki haftadır iltihap akardı siyah gibi ama bu iki gun iyice arti dün gece duş aldim sabah resmen kulağımda damls damla su ati bunun sizce bebeğe Bir zararı olurmu dahs önce yaşayan varmi
evet gördüm, o kadar fark nasıl olabiliyor anlamıyorum. boynerden hediye çekim vardı onu kullanayım dedim de 400 lira fark var yazık yani.
Anaaa bana da 25-26 gibi alırım dedi. Aynı zamanlarda yavrulayacağız, hadi bakalımAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Ayy cok heyecanli bakalim ilk kil doguracak heyecanla bekliyorumAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Aa tamam canm buyukmus oglun.. ben 4 5 yaslarindaysa diye demiştimBüyük cnm oğlum eskisini ikinci el almıştık çalındı parkta 9 yaşına gircek doğum gününe az kaldı birde karne hediyesi olarak alcm
Şov yapmazlarda rahat dururlarsa inşallahAnaaa bana da 25-26 gibi alırım dedi. Aynı zamanlarda yavrulayacağız, hadi bakalım
Evet canım biraz rahatladım çalışmıyor ancak İstanbul’da olacakmış acil bişey olursa gelirim dedi (inşallah gelirAyy cok heyecanli bakalim ilk kil doguracak heyecanla bekliyorum. buyumus kuzucuk son demleri bayramda doktorun olmasi ne buyuk sans canim cok iyi olmus. Bayrami dert etmene gerek kalmadi o zaman
Bende bundan bahsediyorum dünden beri aynı şeyi yaşıyorum :OKızlar ben ayaga kalkinca baskı cok zorluyor beni yürümek falan fena hale gelmeye basladi. Doguma kadar nasil dayanilck buna. Sizin de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?