- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.621
Nerende baskı oluyor canım? Benim ayaklarımda balon gibi oldu sanki zemine basmıyor da havada yürüyo gibiyim. Senin karnında mı baskı var?Kızlar ben ayaga kalkinca baskı cok zorluyor beni yürümek falan fena hale gelmeye basladi. Doguma kadar nasil dayanilck buna. Sizin de böyle mi?
Ayy nasil olcak böyle kız doğuma kadar.Bende bundan bahsediyorum dünden beri aynı şeyi yaşıyorum :O
Kasık bölgesinde tam. Bebeği taşımak zor geliyor kasık bölgesi agriyor ayaga kalkinca. Ayaklarim da bagimsizligini ilan etti artik. Yarım saat 1 saat ayakta kalayim hemen şişiyor davul gibi oluyor.Nerende baskı oluyor canım? Benim ayaklarımda balon gibi oldu sanki zemine basmıyor da havada yürüyo gibiyim. Senin karnında mı baskı var?
Bende ayak şişmesi sadece 1 gün oldu onun dışında yaşamadım ama kalça ve kasıklardaki baskı hissi çok kötüKasık bölgesinde tam. Bebeği taşımak zor geliyor kasık bölgesi agriyor ayaga kalkinca. Ayaklarim da bagimsizligini ilan etti artik. Yarım saat 1 saat ayakta kalayim hemen şişiyor davul gibi oluyor.
ya yaprak dökümü olmayalımEvet canım biraz rahatladım çalışmıyor ancak İstanbul’da olacakmış acil bişey olursa gelirim dedi (inşallah gelir) bende kim doğuracak merakla bekliyorum burası yaprak dökümü olacak : (
Maşallah çok sevindim iyi olduğunuza peki hareketleri azaldı demistin doktorunuz onun için birşeyler dedimiAyın 25ine doğumu planladık biiiizzzz
Bayramda doktorcum buradaymış acil bişey olursa gelirim dedi. Nstde büyük sancılar çıkmadı 2811 48 cm olmuş erkom
Öyle tabi cnm bn sürekli evde olcm için almdm hic kamera yan yana olcaz bazende alsami diyorum acaba avantajılari neler acabaevet gördüm, o kadar fark nasıl olabiliyor anlamıyorum. boynerden hediye çekim vardı onu kullanayım dedim de 400 lira fark var yazık yani.
Biz hala görüşürüz kızımın olduğu grupla önce insta sonra wp’a bile geçmiştik bebekleri de beraber büyüttük benim için hiç sıkıntı değilya yaprak dökümü olmayalımtelegram çok aktif olmadı, instagram çok özel olduğu için teklif edemiyorum. bence burada kalmayalım. farklı bir alternatif de bulalım.
Şöyle hareket saatlerinin arasının açılması çok normal büyüdüğünü için hem alanı dar hemde uyuyor günde 10-15 hareketini hissediyorsan sıkıntı yok ama içine şüphe düşerde gerçekten azaldığını hissedersen bekleme gel dedi.Maşallah çok sevindim iyi olduğunuza peki hareketleri azaldı demistin doktorunuz onun için birşeyler dedimi
Sağol canım açıklayıcı olduŞöyle hareket saatlerinin arasının açılması çok normal büyüdüğünü için hem alanı dar hemde uyuyor günde 10-15 hareketini hissediyorsan sıkıntı yok ama içine şüphe düşerde gerçekten azaldığını hissedersen bekleme gel dedi.
İnşallah canım benim hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin RabbimSağol canım açıklayıcı oldusana da sıkıntısız güzel bir doğum diliyorum
iznim bitene dek ben de hep evde olacağım, o zamana kadar lazım olmayacak gibi aslında, sonrasında da annem bakacak, onun da ihtiyacı olmaz gibi geliyor, sonuçta bebeği bırakıp bir yere gidecek değiliz, ama işte uyurken iş yapayım dersin, o arada zırt pırt kontrol etmek yerine ordan takip ederim diye düşündüm. bilemedim ne kadae ihtiyaç :) geçen gün bi video izlemiştim, kadın beşiğini doldurmuş bebeğin, çocuk az kaldı boğuluyordu, benim için travma gibi oldu o video mesela. tabii o kadar salaklık yapmam da işte insanlık hali, bin türlü hali var dünyanın Allah korusun.Öyle tabi cnm bn sürekli evde olcm için almdm hic kamera yan yana olcaz bazende alsami diyorum acaba avantajılari neler acaba
Kamera xiaomi muadili bişey almıştım. Gece görüşlü telefondan takip edebiliyorsun ses gönderiyor falan bize yetti. Odaya yatırdığımda misafir falan gelecekse kapısını kapatıp ordan takip ediyordum yada balkonda otururken falan. Kameralı bebek Telsizi almayacaksan ki onun ekranı ayrı ses geliyor telefonu meşgul etmiyor falan kameranın pahalı olmasına gerek yok canım hepsi made in china ve işlevleri aynı.iznim bitene dek ben de hep evde olacağım, o zamana kadar lazım olmayacak gibi aslında, sonrasında da annem bakacak, onun da ihtiyacı olmaz gibi geliyor, sonuçta bebeği bırakıp bir yere gidecek değiliz, ama işte uyurken iş yapayım dersin, o arada zırt pırt kontrol etmek yerine ordan takip ederim diye düşündüm. bilemedim ne kadae ihtiyaç :) geçen gün bi video izlemiştim, kadın beşiğini doldurmuş bebeğin, çocuk az kaldı boğuluyordu, benim için travma gibi oldu o video mesela. tabii o kadar salaklık yapmam da işte insanlık hali, bin türlü hali var dünyanın Allah korusun.
Ben bundan aldım canım memnun kaldımkızlar, şimdi bi kamera alacağım da ne Xiaomi alanlar vardı burada, ne aldınız? Ben şu modele bakıyorum, bundan alan var mı?
Wifi Kamera Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Wifi Kamera modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Wifi Kamera çeşitlerini online olarak satın alın!www.boyner.com.tr
Az önce ablama gösterdim karnımı videoda asagi inmeye baslamis dediBende ayak şişmesi sadece 1 gün oldu onun dışında yaşamadım ama kalça ve kasıklardaki baskı hissi çok kötü
Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüylesarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi benc
Merhaba benim de bebeğim 40 günlük ve hala sarılığı var doktor anne sütü sarılığı dedi ama diğeri sürekli yükseliyor şu an 23 defa Fototerapi aldı düştü 11’e kadar ama tekrardan yükseliyor anne sütünü kesmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizin bebeğinizin değerleri kaç olmuştuOglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüylesarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi bence
Anaaa bugun gorus gunuydu dimi
Dr un ne dedi canímMerhaba benim de bebeğim 40 günlük ve hala sarılığı var doktor anne sütü sarılığı dedi ama diğeri sürekli yükseliyor şu an 23 defa Fototerapi aldı düştü 11’e kadar ama tekrardan yükseliyor anne sütünü kesmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizin bebeğinizin değerleri kaç olmuştu
Cok gecmis olsun baya yükselmiş sizin bizim fototerapi alacak kadar yukselmedi hic 14le falan başladı ama yavas düşüyordu değeri. Sütünüzü kesmenize gerek yok bana hep emzirmeye devam dediler size ne dedi doktor tam olarak ?Merhaba benim de bebeğim 40 günlük ve hala sarılığı var doktor anne sütü sarılığı dedi ama diğeri sürekli yükseliyor şu an 23 defa Fototerapi aldı düştü 11’e kadar ama tekrardan yükseliyor anne sütünü kesmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizin bebeğinizin değerleri kaç olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?