2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Nerende baskı oluyor canım? Benim ayaklarımda balon gibi oldu sanki zemine basmıyor da havada yürüyo gibiyim. Senin karnında mı baskı var?
Kasık bölgesinde tam. Bebeği taşımak zor geliyor kasık bölgesi agriyor ayaga kalkinca. Ayaklarim da bagimsizligini ilan etti artik. Yarım saat 1 saat ayakta kalayim hemen şişiyor davul gibi oluyor.

Kasık bölgesinde tam. Bebeği taşımak zor geliyor kasık bölgesi agriyor ayaga kalkinca. Ayaklarim da bagimsizligini ilan etti artik. Yarım saat 1 saat ayakta kalayim hemen şişiyor davul gibi oluyor.
Bende ayak şişmesi sadece 1 gün oldu onun dışında yaşamadım ama kalça ve kasıklardaki baskı hissi çok kötü

Evet canım biraz rahatladım çalışmıyor ancak İstanbul’da olacakmış acil bişey olursa gelirim dedi (inşallah gelir) bende kim doğuracak merakla bekliyorum burası yaprak dökümü olacak : (
ya yaprak dökümü olmayalım telegram çok aktif olmadı, instagram çok özel olduğu için teklif edemiyorum. bence burada kalmayalım. farklı bir alternatif de bulalım.

evet gördüm, o kadar fark nasıl olabiliyor anlamıyorum. boynerden hediye çekim vardı onu kullanayım dedim de 400 lira fark var yazık yani.
Öyle tabi cnm bn sürekli evde olcm için almdm hic kamera yan yana olcaz bazende alsami diyorum acaba avantajılari neler acaba

ya yaprak dökümü olmayalım telegram çok aktif olmadı, instagram çok özel olduğu için teklif edemiyorum. bence burada kalmayalım. farklı bir alternatif de bulalım.
Biz hala görüşürüz kızımın olduğu grupla önce insta sonra wp’a bile geçmiştik bebekleri de beraber büyüttük benim için hiç sıkıntı değil
Doğuran giremiyor çünkü haklı olarak

Maşallah çok sevindim iyi olduğunuza peki hareketleri azaldı demistin doktorunuz onun için birşeyler dedimi
Şöyle hareket saatlerinin arasının açılması çok normal büyüdüğünü için hem alanı dar hemde uyuyor günde 10-15 hareketini hissediyorsan sıkıntı yok ama içine şüphe düşerde gerçekten azaldığını hissedersen bekleme gel dedi.

Sağol canım açıklayıcı oldu sana da sıkıntısız güzel bir doğum diliyorum

Öyle tabi cnm bn sürekli evde olcm için almdm hic kamera yan yana olcaz bazende alsami diyorum acaba avantajılari neler acaba
iznim bitene dek ben de hep evde olacağım, o zamana kadar lazım olmayacak gibi aslında, sonrasında da annem bakacak, onun da ihtiyacı olmaz gibi geliyor, sonuçta bebeği bırakıp bir yere gidecek değiliz, ama işte uyurken iş yapayım dersin, o arada zırt pırt kontrol etmek yerine ordan takip ederim diye düşündüm. bilemedim ne kadae ihtiyaç :) geçen gün bi video izlemiştim, kadın beşiğini doldurmuş bebeğin, çocuk az kaldı boğuluyordu, benim için travma gibi oldu o video mesela. tabii o kadar salaklık yapmam da işte insanlık hali, bin türlü hali var dünyanın Allah korusun.

L Lafavosk B Birrenk kızlar bu arada hastane kapıya tül bağlamıyormuş kapı süsü için. Birde çok büyük organizasyonlar yapmadan odayı süsleyebilirsiniz dedi. İstenilince masa veriyormuş hemşireler ama anladığım kadarıyla çok bişeye benzemeyecek haberiniz olsun

Kamera xiaomi muadili bişey almıştım. Gece görüşlü telefondan takip edebiliyorsun ses gönderiyor falan bize yetti. Odaya yatırdığımda misafir falan gelecekse kapısını kapatıp ordan takip ediyordum yada balkonda otururken falan. Kameralı bebek Telsizi almayacaksan ki onun ekranı ayrı ses geliyor telefonu meşgul etmiyor falan kameranın pahalı olmasına gerek yok canım hepsi made in china ve işlevleri aynı.

Ben bundan aldım canım memnun kaldım
.Hareket bildirimi var ama ses bildirimini yok yada ben bulamadım.Çift taraflı konuşma var görüntüde iyi

Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüyle sarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi benc

Oglum ilk ay 1bucuk kiloya yakın almisti sadece anne sütüyle sarılığı tam 50 gün sürdü tüm tetkikler yapildi hic bi sorun çıkmadı. Bizimki anne sütünün iceriginde bulunan maddelerle ilgiliydi bence
Merhaba benim de bebeğim 40 günlük ve hala sarılığı var doktor anne sütü sarılığı dedi ama diğeri sürekli yükseliyor şu an 23 defa Fototerapi aldı düştü 11’e kadar ama tekrardan yükseliyor anne sütünü kesmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizin bebeğinizin değerleri kaç olmuştu

Anaaa bugun gorus gunuydu dimi
3500 le doguma gidersin
Buyumus kcuuk bey
Biraz buyuk bi oda talebinde bulunsan
Benim onceki kaldigim odayi suslemek mumkun degildi mesela orda

Dr un ne dedi caním
1 haftalikken olmasi gereken degerle
2 haftalikken olmasi gereken bir degil
Kilosuna vs gore degerlendiriyor
Anne sütünü bolca almasí sariliga en sifa sey
Cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun baya yükselmiş sizin bizim fototerapi alacak kadar yukselmedi hic 14le falan başladı ama yavas düşüyordu değeri. Sütünüzü kesmenize gerek yok bana hep emzirmeye devam dediler size ne dedi doktor tam olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…