- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.641
Örtü yüzüne giden bebek ama akil alır gibi degil yaptığıiznim bitene dek ben de hep evde olacağım, o zamana kadar lazım olmayacak gibi aslında, sonrasında da annem bakacak, onun da ihtiyacı olmaz gibi geliyor, sonuçta bebeği bırakıp bir yere gidecek değiliz, ama işte uyurken iş yapayım dersin, o arada zırt pırt kontrol etmek yerine ordan takip ederim diye düşündüm. bilemedim ne kadae ihtiyaç :) geçen gün bi video izlemiştim, kadın beşiğini doldurmuş bebeğin, çocuk az kaldı boğuluyordu, benim için travma gibi oldu o video mesela. tabii o kadar salaklık yapmam da işte insanlık hali, bin türlü hali var dünyanın Allah korusun.
Dr un ne dedi caním
1 haftalikken olmasi gereken degerle
2 haftalikken olmasi gereken bir degil
Kilosuna vs gore degerlendiriyor
Anne sütünü bolca almasí sariliga en sifa sey
Cok gecmis ols
Tüm testler yapıldı Hepsi çok güzel doktor anne sütü sarılığından korkmamamız gerektiğini söyledi ama değerimizi de sürekli yükseliyor üst sınır 20 birdi en son 20 olunca şu an mama vermeye başladımDr un ne dedi caním
1 haftalikken olmasi gereken degerle
2 haftalikken olmasi gereken bir degil
Kilosuna vs gore degerlendiriyor
Anne sütünü bolca almasí sariliga en sifa sey
Cok gecmis olsun
Ben tam narkozla doğum yaptim ilk cocugumda. Benim tercihim degildi bazi sebeplerden mecbur kalindi ancak oluyor yani. Simdi nasıl olur ben de bilmiyorum. Henuz dogum cok konusmuyoruz doktorumla erken diyelim
Galiba mecbur kalinmadikca istemiyorlar tam narkozu. Ama belden asagi narkoz ya da komple o ilaci zaten vucuda alıyorsun. Kac kat içimizden bi insan çıkıyor resmen. Bana tamnaekozlu uyumak travmatik olmaz gibi geliyor. Doğum korkusu bastırdı valla simdidenBen tam narkozla doğum yaptim ilk cocugumda. Benim tercihim degildi bazi sebeplerden mecbur kalindi ancak oluyor yani. Simdi nasıl olur ben de bilmiyorum. Henuz dogum cok konusmuyoruz doktorumla erken diye.
Ben spinalle doğurdum doktor korkarsın gel uyutalım demişti dinlemedim iyi ki dinlememişim çok güzel geçti. Hem bebişin çıkış halini görmek hem sonrası mükemmeldiBel ağrısı kalıyo dediler o da kalmadı tercihine bağlı canım narkozda isteyebilirsin spinais
İsteğe bağli tam narkozda seçenek yani. İyiymiş o zaman. Ne güzel güzel yaşamışsın dogumunu.Ben spinalle doğurdum doktor korkarsın gel uyutalım demişti dinlemedim iyi ki dinlememişim çok güzel geçti. Hem bebişin çıkış halini görmek hem sonrası mükemmeldiBel ağrısı kalıyo dediler o da kalmadı tercihine bağlı canım narkozda isteyebilirsin spinalde.
Ben yatakta da yatamiyorum cam kapi actim direkt salona surekli de uykum varBmimde yastk sırılsıklam ya çevirdim sürekli bsktm olmadı kocamı ay ay dur bir diyip yastığını çektim dolaptan al dedim kendine
Dogum gerceklestikten ve anne bebegi gordukten sonra ten tene temas ettirip sedasyon veriyolarmis. Dikilirken falan uyuyorsun yani.İsteğe bağli tam narkozda seçenek yani. İyiymiş o zaman. Ne güzel güzel yaşamışsın dogumunu.Hepte iyi şeyler duyuyorum bu yöntemle ilgili ama sonucta gerçek o an kat kat kesiler ve sonrası dikimi uyanıkken yaşadığımı düşünmek beni cokk korkutuyor.
Benimde eşim karnın aşağı inmiş dedi zaten bebek baş aşağı ve kanala yakın duruyordu. Dün eşimin yaptığı ilk şey eve gelip valizi arabaya atmak oldu.Az önce ablama gösterdim karnımı videoda asagi inmeye baslamis dedi. Dünde agridan dolayi korkumdan hastane için hurçları hazirladim
Süslemek dediğim şöyle kuzum dar bir ikea masam var. Üzerine çikolata kutusu hediyelik standı arkaya fon o kadar. Büyük bişey istemiyorum çokta hoşlanmıyorum zaten. Vip odayı soracaktım unuttum yaAnaaa bugun gorus gunuydu dimi
3500 le doguma gidersin
Buyumus kcuuk bey
Biraz buyuk bi oda talebinde bulunsan
Benim onceki kaldigim odayi suslemek mumkun degildi mesela orda
Sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım nihayetinde bir ameliyat aşağıda neler olduğunu tabiki biliyorsun herkesin bünyesi farklı psikolojisi çok farklı. Başımda 20li yaşlarda bi tane çocuk oturdu evet şuanda işlem başladı hafif sarsıntı hissedebilirsin şuan bebeğin çıkıyor evet 5 dakika sonra bebeğini göreceksin sağ tarafta tartı var görüyomusun orda tartılacak izleyebilirsin evet operasyon bitiyor şuan kapatıyolar Herşey yolunda 10 dakika sonra odandasın şeklinde hep benimle konuştu. Doktorla sohbet ettim sence kime benzeyecek falan ameliyathane ekibi susmuyor müzik durmuyor soğuk kasvetli bir ortam asla yok. Korksam ikinciyi istemezdim yine spinal. Çok haklısın insan bilmediğinden korkar inşallah sağlıkla gelsinde sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsunİsteğe bağli tam narkozda seçenek yani. İyiymiş o zaman. Ne güzel güzel yaşamışsın dogumunu.Hepte iyi şeyler duyuyorum bu yöntemle ilgili ama sonucta gerçek o an kat kat kesiler ve sonrası dikimi uyanıkken yaşadığımı düşünmek beni cokk korkutuyor.
İki gündür benimde öyle canım endişelendim biraz suan nasıl hareketleri ?Bebişimin Hareketlerinde ciddi bir azalma var. Şiddetinde değilde aralığını baya baya açtı örnek veriyorum 2-3 saatte bir ben burdayım diyo artık geçen hafta hiç durmadan kıpırdıyordu
Bugün görüş günümdü normalmiş canımİki gündür benimde öyle canım endişelendim biraz suan nasıl hareketleri ?
sağol canımmmBugün görüş günümdü normalmiş canım
Gayet sağlıklı Herşey yolunda günde 10-15 hareket hissetmen yeterli dedi
Yaşına göre uygun bisikletler oluyor zaten sorup ona göre alırsın canım, ben 3/4 yaşımda şu plastik motorsikletler oluyo ya onla başlamıştımKızlar konu ile cok alakasız biliyorum ama size birşey sormak istiyorum çünkü baya kafami kurcaladı bu bn bu sene oğluma bisiklet alcm ama bu konuda hiç bir fikrim yok nasl iyi birsy alrm büyük olsun küçük olmasın istiyorum bn şöyle 5 6 sene kulansin istiyorum kardeşi glck diye alış veriş yaptk dün ilk kez diyo anne bnim birsy alma hakim bitimi artkona sürpriz yapmak istiyorum anlayan varsa lütfen bna öneride bulunsun
Oy ya öylede zor Allah'a şükür üç gün bn yatağımda yatyom ya ağırdan oda oda geziyordum bu üç gün oldu kramplarım o gece ağrısı biraz durduBen yatakta da yatamiyorum cam kapi actim direkt salona surekli de uykum var
Benim de kafamda canlanan buyduKac yasindaydi oglun canim.. ben kizima bu bisikleti almistim 2 sene once. Once 4 tekerlekli kullandi sonra 2ye alıştı. Biraz buyuyunce kontrolu de guzel sagladi
Olmadım canım dr um doğuma yakın yaptırmamı tavsiye ettiMerhaba tetanoz aşısı vuruldunuz mu acaba 20.hafta da? Ben hiç vurulmadım ve bana 2 doz vuracaklarını söylüyorlar korkuyorum aslın da yani tek doz boğmaca ile beraber vurulsak daha mantıklı değil mi
Benim epeydir karnım aynı yaAynen ya su bayrami hayirlisiyla bir atlatsaydiksenin randevu da bugun degil mi canim? Ben de saat 11.bucukta gidecegim cok merak ediyorum. Bu 2 haftada sanki karnim hic büyümedi gibi geldi. Umarim bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?