- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.681
Anladım canım iki gun erteleyemezmi finallerin icin yaHaftaya kontrole gidicem tekrar
Özele gidiyorum ya 10.günde tekrar gidicem. Bir de bayram sonrası gel bakalım doğumu konuşalım dedi 27-28 de tekrar çağırdı. Kafa çevresi 36 haftaya uyumlu dedi. 33+4 bugün normalde. Haziran sonu gibi görünüyor doğum. Bebek 46 cm bacak boyu uzun dedi. Kilosu 2565gr. İnşallah 3-3.5 doğurtacam dedi.
bir sorun yok çok şükürben de haziran sonu gibi görünüyorum ama istediğim 1 temmuz. 29-30 haziranda finallerim var
Benim bebeğim doğmadan önce doktorum 1450 gr dedi aynı gün perinatoloğa gittim 1180 gr çıktı aynı gün doğumda da 1180 çıktı. Perinatologların cihazları kapsamlı ve daha detaylı. Trilyonluk yani her hastanede bulunmaz. O yüzden fark olur arada. Kafana takma.Tecrübeli hamişlerim merhaba, 23+1'de detaylı ultrason kontrolüm vardı bebeğim 23+0'dı haftasıyla gayet uyumlu 550 gr 28 cm bir bebekti. Bu detaylı ultrason yapan perinatologun ölçüm cihazı.
Bir de benim doktorum değişti ve klinik açtı ben de oraya hafta sonu kontrole gittim, gittiğimiz kontrolde ben sanki 685 gr duydum diye hatırlıyorum, az önce renkli fotoğrafının arkasında rapor olduğunu gördüm. Bi baktım 24+5 haftalık olduğu gün ölçülen değerleri 23+2 ile uyumlu ve bebeğim sadece 585 gr olmuş yani bu hesaba göre 10 gün geriye atmış gelişimini.
Ultrason cihazları bu kadar fark ettirir mi kızlar? Doktoruma yazdım hemen ultrason cihazı, ölçen doktor fark ettirir patolojik bir gerilik yok bebeğinde için rahat edecekse hafta sonu tekrar gel dedi ama hafta sonu gelene kadar endişeden daha fazla kudurmamak adına ben böyle bir şey yaşayan var mı sormak istedim.
Kuzum senin hamilelik imzan degisikHaftaya kontrole gidicem tekrar
Özele gidiyorum ya 10.günde tekrar gidicem. Bir de bayram sonrası gel bakalım doğumu konuşalım dedi 27-28 de tekrar çağırdı. Kafa çevresi 36 haftaya uyumlu dedi. 33+4 bugün normalde. Haziran sonu gibi görünüyor doğum. Bebek 46 cm bacak boyu uzun dedi. Kilosu 2565gr. İnşallah 3-3.5 doğurtacam dedi.
bir sorun yok çok şükürben de haziran sonu gibi görünüyorum ama istediğim 1 temmuz. 29-30 haziranda finallerim var
Bir sorun görünmezse erteler. Ya final sorun değil büt de var ama ben sürekli kalıyorumAnladım canım iki gun erteleyemezmi finallerin icin ya
Ya benim preklampsi geçmişim yüzünden hiçbir netliği yok. Her an gelebilir endişesi sarıyor. Bebeğimin kafası büyük galibaKuzum senin hamilelik imzan degisik
Dedigin tarihten hep dikkatimi cekiyor
Dedigin gibiyse
Biz biriz nerdeyse
Temmuzun 10 una kadar bekler en az
Senin için en iyisi olsun inşallah cnmBir sorun görünmezse erteler. Ya final sorun değil büt de var ama ben sürekli kalıyorumiki bebekle okul daha da uzayacak gibi. Korkudan vizeleri yüksek tuttum da.. en kötü 1 ders eksilse rahatlasam
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız sağolunBenim bebeğim doğmadan önce doktorum 1450 gr dedi aynı gün perinatoloğa gittim 1180 gr çıktı aynı gün doğumda da 1180 çıktı. Perinatologların cihazları kapsamlı ve daha detaylı. Trilyonluk yani her hastanede bulunmaz. O yüzden fark olur arada. Kafana takma.
Evet ettirir. Ben sehir hastanesinde sali gunu olculdum mesela pazartesi kendi doktorumda sadece 60 gr almis cikti halbuki 200gr almaliydi. Hoca da +-%10 sapma normal dedi. Olcumleri normal ve o haftaya uygunsa sorun olmazTecrübeli hamişlerim merhaba, 23+1'de detaylı ultrason kontrolüm vardı bebeğim 23+0'dı haftasıyla gayet uyumlu 550 gr 28 cm bir bebekti. Bu detaylı ultrason yapan perinatologun ölçüm cihazı.
Bir de benim doktorum değişti ve klinik açtı ben de oraya hafta sonu kontrole gittim, gittiğimiz kontrolde ben sanki 685 gr duydum diye hatırlıyorum, az önce renkli fotoğrafının arkasında rapor olduğunu gördüm. Bi baktım 24+5 haftalık olduğu gün ölçülen değerleri 23+2 ile uyumlu ve bebeğim sadece 585 gr olmuş yani bu hesaba göre 10 gün geriye atmış gelişimini.
Ultrason cihazları bu kadar fark ettirir mi kızlar? Doktoruma yazdım hemen ultrason cihazı, ölçen doktor fark ettirir patolojik bir gerilik yok bebeğinde için rahat edecekse hafta sonu tekrar gel dedi ama hafta sonu gelene kadar endişeden daha fazla kudurmamak adına ben böyle bir şey yaşayan var mı sormak istedim.
benim kızım 2 hafta ileride :) koca kafalı bir şey. çok kafaya takılacak bişey değil. içini ferah tut.Tecrübeli hamişlerim merhaba, 23+1'de detaylı ultrason kontrolüm vardı bebeğim 23+0'dı haftasıyla gayet uyumlu 550 gr 28 cm bir bebekti. Bu detaylı ultrason yapan perinatologun ölçüm cihazı.
Evet ettirir. Ben sehir hastanesinde sali gunu olculdum mesela pazartesi kendi doktorumda sadece 60 gr almis cikti halbuki 200gr almaliydi. Hoca da +-%10 sapma normal dedi. Olcumleri normal ve o haftaya uygunsa sorun olmaz
Çok teşekkür ederim sizlere, içimi o kadar rahatlattınız ki... Bebişkolarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah <3benim kızım 2 hafta ileride :) koca kafalı bir şey. çok kafaya takılacak bişey değil. içini ferah tut.
Anladım canım , ben de sorucam dr a bakalım inşallah yolundadır her şey2 haftadir ayni benim karnim canim. Buyumedi pek. Ama bugun kontrol vardi 300 400 gram almis dedi doktor. Olabiliyor demekki
33+4 canımSeninki kac haftalikti canim
Bisi olmaz benimkininde cok büyüktüYa benim preklampsi geçmişim yüzünden hiçbir netliği yok. Her an gelebilir endişesi sarıyor. Bebeğimin kafası büyük galibadedesine dayısına çekmiş olabilir. Gelişimi hep 1-2 hafta önde gidiyor diyor.
telegram evet ya ben de girdim ama burası kadar aktif olmuyor. sorun olmaz diyen varsa instagram adresimi verebilirim ben pek takılmam öyle şeylere. sürece birlikte başladık, birlikte geçiriyoruz, birlikte devam ettirmek isterimm bebişlerimizi görmek vs isterimmm :)) <3ya yaprak dökümü olmayalımtelegram çok aktif olmadı, instagram çok özel olduğu için teklif edemiyorum. bence burada kalmayalım. farklı bir alternatif de bulalım.
Maşallah canım ne güzel büyümüşHaftaya kontrole gidicem tekrar
Bacım benim durum vahim dayanamıyorum yani sinirden ağladım bile niye böyleyim diye oğlumda kışa denk gelmişti kısa kolluyla gezerdim soğukta valla daraldım yaBende sicaklamis durumdayım valla hava da sıcak amaakşam yemek yaparken sıcakladim isim biter bitmez ılık duşa girdim valla
Kız aynıyım deliricem az kaldı yahuBen aylardır öyleyim ya, şubat mıydı mart mıydı ayağımdaki külotlu çorabı çıkarıp çöpe atmıştım sinirden. Şimdi cinnetin eşiğinde bir sıcak basması yaşıyorum
Sadece benim kocam bahtanşyeyle yatıyor sanıyordum valla vantilatör açtım sabaha kadar dönüyor etrafımda ne bu çektiğimiz yahuKocam dün battaniyeyle yatmis ben de cirilciplak yaticam neredeyse sort giydim askili giydim cami actim ustum acik sabah gene yastık sirilsiklam olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?