2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Anladım canım iki gun erteleyemezmi finallerin icin ya

Benim bebeğim doğmadan önce doktorum 1450 gr dedi aynı gün perinatoloğa gittim 1180 gr çıktı aynı gün doğumda da 1180 çıktı. Perinatologların cihazları kapsamlı ve daha detaylı. Trilyonluk yani her hastanede bulunmaz. O yüzden fark olur arada. Kafana takma.

Kuzum senin hamilelik imzan degisik
Dedigin tarihten hep dikkatimi cekiyor
Dedigin gibiyse
Biz biriz nerdeyse
Temmuzun 10 una kadar bekler en az

Anladım canım iki gun erteleyemezmi finallerin icin ya
Bir sorun görünmezse erteler. Ya final sorun değil büt de var ama ben sürekli kalıyorum iki bebekle okul daha da uzayacak gibi. Korkudan vizeleri yüksek tuttum da.. en kötü 1 ders eksilse rahatlasam

Kuzum senin hamilelik imzan degisik
Dedigin tarihten hep dikkatimi cekiyor
Dedigin gibiyse
Biz biriz nerdeyse
Temmuzun 10 una kadar bekler en az
Ya benim preklampsi geçmişim yüzünden hiçbir netliği yok. Her an gelebilir endişesi sarıyor. Bebeğimin kafası büyük galiba dedesine dayısına çekmiş olabilir. Gelişimi hep 1-2 hafta önde gidiyor diyor.

Bir sorun görünmezse erteler. Ya final sorun değil büt de var ama ben sürekli kalıyorum iki bebekle okul daha da uzayacak gibi. Korkudan vizeleri yüksek tuttum da.. en kötü 1 ders eksilse rahatlasam
Senin için en iyisi olsun inşallah cnm bu saate bna bir yorgunluk çöküyor gözüm gidiyo zor tutuyorum

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız sağolun

Kızlr selam:) afedersiniz ama dün akşamdan beri ishalim( ve geçmiyor… klimayı açıyorum arabada ve hava sıcak old için soğuk su içiyorum, evde de cereyan oluyo.. acaba ondan mı bilmiyroum. Ama cumadan beri de oksapar yaptırıyorum. Bazen akşamları haffi baş ağrısı oluyor. Ve ellerimde hafif kaşıntı oluyor ama hava da çok sıcak ona da bağladom oksaparı acilde yaptırıyorum, tansiyonum hep normaldi aslında ama acaba tansiyon mu ölçtürsem böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?

Evet ettirir. Ben sehir hastanesinde sali gunu olculdum mesela pazartesi kendi doktorumda sadece 60 gr almis cikti halbuki 200gr almaliydi. Hoca da +-%10 sapma normal dedi. Olcumleri normal ve o haftaya uygunsa sorun olmaz

benim kızım 2 hafta ileride :) koca kafalı bir şey. çok kafaya takılacak bişey değil. içini ferah tut.

Evet ettirir. Ben sehir hastanesinde sali gunu olculdum mesela pazartesi kendi doktorumda sadece 60 gr almis cikti halbuki 200gr almaliydi. Hoca da +-%10 sapma normal dedi. Olcumleri normal ve o haftaya uygunsa sorun olmaz
benim kızım 2 hafta ileride :) koca kafalı bir şey. çok kafaya takılacak bişey değil. içini ferah tut.
Çok teşekkür ederim sizlere, içimi o kadar rahatlattınız ki... Bebişkolarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah <3

Bisi olmaz benimkininde cok büyüktü
Kendide iriydi
Vaktinden 4 gun once geldi
Off sicaktada dogursak iyiydi tabi ama
Vaktiyle gelsinler ins

ya yaprak dökümü olmayalım telegram çok aktif olmadı, instagram çok özel olduğu için teklif edemiyorum. bence burada kalmayalım. farklı bir alternatif de bulalım.
telegram evet ya ben de girdim ama burası kadar aktif olmuyor. sorun olmaz diyen varsa instagram adresimi verebilirim ben pek takılmam öyle şeylere. sürece birlikte başladık, birlikte geçiriyoruz, birlikte devam ettirmek isterimm bebişlerimizi görmek vs isterimmm :)) <3

Maşallah canım ne güzel büyümüş sezaryen miydi seninki

Bende sicaklamis durumdayım valla hava da sıcak ama akşam yemek yaparken sıcakladim isim biter bitmez ılık duşa girdim valla
Bacım benim durum vahim dayanamıyorum yani sinirden ağladım bile niye böyleyim diye oğlumda kışa denk gelmişti kısa kolluyla gezerdim soğukta valla daraldım ya

Kocam dün battaniyeyle yatmis ben de cirilciplak yaticam neredeyse sort giydim askili giydim cami actim ustum acik sabah gene yastık sirilsiklam olmus
Sadece benim kocam bahtanşyeyle yatıyor sanıyordum valla vantilatör açtım sabaha kadar dönüyor etrafımda ne bu çektiğimiz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…