- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.701
Ahahah bende öyle düşünüyorum ya bayrama gelcek gibi düşünüyorum amaİlki sezaryen olunca kanamadan korkuyorlar. İnşallah bayrama gelmez başka bişey istemiyorum
Ayy geliyor mu yoksa ilk bebisBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Dualarımız seninle canım bizi habersiz bırakma umarım her şey yolundadirBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz bizi habersiz bırakmaBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Al benden de o kadarSenin için en iyisi olsun inşallah cnmbu saate bna bir yorgunluk çöküyor gözüm gidiyo zor tutuyorum
rica ederimTeşekkür ederim içimi rahatlattınız sağolun
öyle valla. Ben kışın doğum yapmıştım çok rahattı. Sıcağı bilmiyorum henüz.Bisi olmaz benimkininde cok büyüktü
Kendide iriydi
Vaktinden 4 gun once geldi
Off sicaktada dogursak iyiydi tabi ama
Vaktiyle gelsinler ins
evet canımMaşallah canım ne güzel büyümüşsezaryen miydi seninki
Ayy dikkat et geçmiş olsun haber et bize deBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Dikat et git inşallah birşey yoktur ya geçmiş olsun bizide haber dar et yaBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Herkese sıcaklama güncellemesi gelmis. Antalya sıcak 40 derece oldu bugün ama bende öyle bir sıcak basma olmadi. Normalde çok üşüyen biriyimdir galiba ondanBen yatak odasında da oturma odasında da klima kullanıyorum. Mutfakta da vantilatör. Dayanamıyorum
Öle olyo da gidip çocuğu okul dan aldim geldim yemek yedirdim derse götürdüm üç sepet çamaşır yıkadım ASTM gldim bir dünya ütü yaptım simdi de gidecm oğlum bry tatlı istemiş onu yaocm sinra ödev sinra yatak inşallah mecalim kalır ya vllha bu son zamanlar niye bu kadar aksiyon ya sakin gecirmek hayalimdi,Al benden de o kadar
Kimse dokunmasın uyuyayım uzanayım istiyorum
rica ederim
öyle valla. Ben kışın doğum yapmıştım çok rahattı. Sıcağı bilmiyorum henüz.
evet canım
Ay o kadar sucak ama gerçekten bugün burasi 40 görmüşBen yatak odasında da oturma odasında da klima kullanıyorum. Mutfakta da vantilatör. Dayanamıyorum
Valla benim içinde hiç sıkıntı değil canım takipleşmek isteyenle takipleşirimtelegram evet ya ben de girdim ama burası kadar aktif olmuyor. sorun olmaz diyen varsa instagram adresimi verebilirim ben pek takılmam öyle şeylere. sürece birlikte başladık, birlikte geçiriyoruz, birlikte devam ettirmek isterimm bebişlerimizi görmek vs isterimmm :)) <3
Aaa canım geçmiş olsun. Haberlerini bekliyoruzBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Sıkcaz dişimiziAhahah bende öyle düşünüyorum ya bayrama gelcek gibi düşünüyorum amababası diyor bayram tatilimi babalık hakkıma yedirme
Ay haber ver bizede inşallah Herşey yolunda gider canımBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Gaddar anası da atmış olabilir inşallah yaşarBugünkü maceram da bunu kurtarmak oldu. Yuvadan düşmüş, zar zor koyabildik yerine inş yaşar.
O zaman ben şuraya iliştireyim kendimi, Takipleşmek isteyen varsa diyeValla benim içinde hiç sıkıntı değil canım takipleşmek isteyenle takipleşirim
Sen bugün kontrol gitinya csnm şimdi bu haftalarda haftada bir cagryormu doktor artıkGaddar anası da atmış olabilir inşallah yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?