- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.721
Takipteyiz kuzum ama yok doktor eve yollicak çok değil diyor artarsa gel diyecek sanırım görüntüde az var dedi emin değilim dedi nstdeyimAyy geliyor mu yoksa ilk bebis
Yok balım tüm kan aldılar evden takip diyecek sanırım aktif su gelişi bekleyecekler sanırım ped takibi yapıyor şuan birdeTurnaBulut ciktnmi canm
Ekliyorum kuzumO zaman ben şuraya iliştireyim kendimi, Takipleşmek isteyen varsa diye
basak_elmass
Evet canım artık haftada 1 gidicem nst bakıp suyunu falan kontrol edecekSen bugün kontrol gitinya csnm şimdi bu haftalarda haftada bir cagryormu doktor artık
Ama göndermese keşke seni şuan. Bi gece yatış verse. Ciğerleri için vs bişey dedi mi suyun geliyorsa durmaz çünküYok balım tüm kan aldılar evden takip diyecek sanırım aktif su gelişi bekleyecekler sanırım ped takibi yapıyor şuan birde
Bugün hastaneye gittim başka bir sebepten arabaya binince bende ağlayacaktim valla araç termometresi aracım gölgede olmasına rağmen 41 dereceyi gösteriyorduBacım benim durum vahim dayanamıyorum yani sinirden ağladım bile niye böyleyim diye oğlumda kışa denk gelmişti kısa kolluyla gezerdim soğukta valla daraldım ya
Anladım cnmYok balım tüm kan aldılar evden takip diyecek sanırım aktif su gelişi bekleyecekler sanırım ped takibi yapıyor şuan birde
Bnde bunu dicektim inşallah gozetimde kalırAma göndermese keşke seni şuan. Bi gece yatış verse. Ciğerleri için vs bişey dedi mi suyun geliyorsa durmaz çünkü
Bn yarın gidecem ama kndi gitim doktor degilde o riskli gebeliğe yolladığı kndi gitim doktor olmayınca hic rahat etmiyo icim ya bnim gitimde sistem yenilendi 15 günde bir sira alabiliyorsun inşallah güzel gecer bu zamsnlarmiz sağlıcakla alalim kucagimza bn çok yoruldum ya gerçekten git okuls sürekli gl iş yemrk temizlik daha bitmedi bugün cok daraldm bir saate işim bitiyo bu günlük sonra ayağımı suya koyup yatcmEvet canım artık haftada 1 gidicem nst bakıp suyunu falan kontrol edecek
Ay kızlar ben linkedin dışında sosyal medya ki o da sosyal medya sayılmaz kullanmıyorum burayı aktif tutalım yaEkliyorum kuzum
Sende yıpratmadan yavaş yavaş hallet canım bi gün bi yeri bi gün bi yeri derken biter. Biliyorum zor ama halloluyor gerçekten. İş çocuk okulu ev derken altından zor kalktım ama kalktım valla Allah kolaylık versinBn yarın gidecem ama kndi gitim doktor degilde o riskli gebeliğe yolladığı kndi gitim doktor olmayınca hic rahat etmiyo icim ya bnim gitimde sistem yenilendi 15 günde bir sira alabiliyorsun inşallah güzel gecer bu zamsnlarmiz sağlıcakla alalim kucagimza bn çok yoruldum ya gerçekten git okuls sürekli gl iş yemrk temizlik daha bitmedi bugün cok daraldm bir saate işim bitiyo bu günlük sonra ayağımı suya koyup yatcm
Ben 12 sinde gidecem ama 36+5 olacam o zaman. Haftalık çağırır belki o zaman doğum bayağı yaklaşmış olacakEvet canım artık haftada 1 gidicem nst bakıp suyunu falan kontrol edecek
Bencede burayı aktif tutalım yaAy kızlar ben linkedin dışında sosyal medya ki o da sosyal medya sayılmaz kullanmıyorum burayı aktif tutalım ya
Herkes doğurana kadar aktif kalırda doğuranın aklına pek gelmiyor canım doğuran gidiyor yoğunluktan bakamıyor kopuyor herkes Mart Nisan grubundan anlarsın bunuAy kızlar ben linkedin dışında sosyal medya ki o da sosyal medya sayılmaz kullanmıyorum burayı aktif tutalım ya
Evet evet artık haftaya dönersin canım sende. 36dan sonra haftaya dönüyorBen 12 sinde gidecem ama 36+5 olacam o zaman. Haftalık çağırır belki o zaman doğum bayağı yaklaşmış olacak
Vllha cannm diyorum ha bitecek bugün bir buçuk saat Sakarya rehberlik merkezinde ayakta bekledim oğlum icin onun işini hallet koştur koştur git okuls al gl yedir icir git derse ev iş bir ara yoldw yorgunluk tan aglyacktmSende yıpratmadan yavaş yavaş hallet canım bi gün bi yeri bi gün bi yeri derken biter. Biliyorum zor ama halloluyor gerçekten. İş çocuk okulu ev derken altından zor kalktım ama kalktım valla Allah kolaylık versin
Sen kaybolursan baroyu ararım İstanbul BarosuHerkes doğurana kadar aktif kalırda doğuranın aklına pek gelmiyor canım doğuran gidiyor yoğunluktan bakamıyor kopuyor herkes Mart Nisan grubundan anlarsın bunu
Evet en korktuğum günler geldi canım. Hepimize kolaylıklar dilerim, nefes almakta güclük cekiyorum dışardayken.Bugün hastaneye gittim başka bir sebepten arabaya binince bende ağlayacaktim valla araç termometresi aracım gölgede olmasına rağmen 41 dereceyi gösteriyorduyandık bu yaz
Çok geçmiş olsun, ara ara bilgi ver bize, en son yazmışsın gördüm ama eve geçince de haber vermeyi unutma.Bu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Hadi o zaman dursun biraz daha anne karninda büyüsün bebiskoTakipteyiz kuzum ama yok doktor eve yollicak çok değil diyor artarsa gel diyecek sanırım görüntüde az var dedi emin değilim dedi nstdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?