2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bacım benim durum vahim dayanamıyorum yani sinirden ağladım bile niye böyleyim diye oğlumda kışa denk gelmişti kısa kolluyla gezerdim soğukta valla daraldım ya
Bugün hastaneye gittim başka bir sebepten arabaya binince bende ağlayacaktim valla araç termometresi aracım gölgede olmasına rağmen 41 dereceyi gösteriyordu yandık bu yaz

Evet canım artık haftada 1 gidicem nst bakıp suyunu falan kontrol edecek
Bn yarın gidecem ama kndi gitim doktor degilde o riskli gebeliğe yolladığı kndi gitim doktor olmayınca hic rahat etmiyo icim ya bnim gitimde sistem yenilendi 15 günde bir sira alabiliyorsun inşallah güzel gecer bu zamsnlarmiz sağlıcakla alalim kucagimza bn çok yoruldum ya gerçekten git okuls sürekli gl iş yemrk temizlik daha bitmedi bugün cok daraldm bir saate işim bitiyo bu günlük sonra ayağımı suya koyup yatcm

Sende yıpratmadan yavaş yavaş hallet canım bi gün bi yeri bi gün bi yeri derken biter. Biliyorum zor ama halloluyor gerçekten. İş çocuk okulu ev derken altından zor kalktım ama kalktım valla Allah kolaylık versin

Vllha cannm diyorum ha bitecek bugün bir buçuk saat Sakarya rehberlik merkezinde ayakta bekledim oğlum icin onun işini hallet koştur koştur git okuls al gl yedir icir git derse ev iş bir ara yoldw yorgunluk tan aglyacktm simdi sin işimi yapp ayağımı soğuk suya koycm sen izne cikmadinmi hala ya benim yemrk isi cuma günü son ona bile çok mutluyum sabahın köründe kalkıp yapma derdi bitiyor

Bugün hastaneye gittim başka bir sebepten arabaya binince bende ağlayacaktim valla araç termometresi aracım gölgede olmasına rağmen 41 dereceyi gösteriyordu yandık bu yaz
Evet en korktuğum günler geldi canım. Hepimize kolaylıklar dilerim, nefes almakta güclük cekiyorum dışardayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…