- 8 Ekim 2023
- 1.802
- 926
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.741
Surekli bana usumuyo musun diyo. Bi yerime dokunsa soguksa bak usumussun cocuk da usur diyo VAY EINSTEIN YA.Sadece benim kocam bahtanşyeyle yatıyor sanıyordum valla vantilatör açtım sabaha kadar dönüyor etrafımda ne bu çektiğimiz yahu
İsteyen ekleyebilir leyla_punar_solak benim deO zaman ben şuraya iliştireyim kendimi, Takipleşmek isteyen varsa diye
basak_elmass
Ama göndermese keşke seni şuan. Bi gece yatış verse. Ciğerleri için vs bişey dedi mi suyun geliyorsa durmaz çünkü
Kacinci hafta bu arada senin kuzum?Takipteyiz kuzum ama yok doktor eve yollicak çok değil diyor artarsa gel diyecek sanırım görüntüde az var dedi emin değilim dedi nstdeyim
Ben c400unu aldim almisken cok fiyat farki yok. Xiaomi evi bizimki adeta. Uygulamadan kontrolu cok pratik. Sayisiz cihaz var evimizde. Mutlaka tavsiye edermkızlar, şimdi bi kamera alacağım da ne Xiaomi alanlar vardı burada, ne aldınız? Ben şu modele bakıyorum, bundan alan var mı?
Wifi Kamera Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Wifi Kamera modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Wifi Kamera çeşitlerini online olarak satın alın!www.boyner.com.tr
14 e 9 tansiyonla bırakmazlar seni simdilik. Ama sızdırma sandığın akıntı muhtemelen, nst nasıl ?Test yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
Allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın canım dualarımız seninleBu arada kızlar ben acile gidiyorum sabah kanamam oldu şimdide azar azar suyum geliyor sanırım rahmim yanıyor geldikçe bakalım ne diyecek dua edin bana
Oyyy yüksek çıkmış tansiyonun. Her şey güzel olacak, yorma kendini lütfenTest yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
Aa ona da bakayım canım sağol.Ben c400unu aldim almisken cok fiyat farki yok. Xiaomi evi bizimki adeta. Uygulamadan kontrolu cok pratik. Sayisiz cihaz var evimizde. Mutlaka tavsiye ederm
Sakin ol canımmm olağan bişeydir belkide bebişin gelmeye hazırdır artık moral bozmaTest yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
Ekledim canımcımEkledim ben de.
İsteyen ekleyebilir leyla_punar_solak benim de
Negatifse su degil kuzu amaTest yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
Ben yaz kış ince giyen biriyim aşk dayanamam. Yaz demek benim için klima demek. Buraya da yeni sıcak geldi normalde 2 ay önceden gelirdi.Herkese sıcaklama güncellemesi gelmis. Antalya sıcak 40 derece oldu bugün ama bende öyle bir sıcak basma olmadi. Normalde çok üşüyen biriyimdir galiba ondan
Ay ben mesajı yazdım size sonra uyudumÖle olyo da gidip çocuğu okul dan aldim geldim yemek yedirdim derse götürdüm üç sepet çamaşır yıkadım ASTM gldim bir dünya ütü yaptım simdi de gidecm oğlum bry tatlı istemiş onu yaocm sinra ödev sinra yatak inşallah mecalim kalır ya vllha bu son zamanlar niye bu kadar aksiyon ya sakin gecirmek hayalimdi,
Baro beni bulamaz ben sana numara vereyim djdkkddSen kaybolursan baroyu ararım İstanbul Barosu
Bak hic hayır dememBaro beni bulamaz ben sana numara vereyim djdkkdd
Ohh iyi olmuş vllhaBen yaz kış ince giyen biriyim aşk dayanamam. Yaz demek benim için klima demek. Buraya da yeni sıcak geldi normalde 2 ay önceden gelirdi.
Ay ben mesajı yazdım size sonra uyudum
Eşim şimdi uyandırdı
Cnm tek taraflı bir sislik mi diger bacak ne durumda. Dolasim bozukluğu mu var acaba yarin doktoruna muhakkak gosterKızlar sol bacağım ayağıma kadar davul olmuş sızlıyor suya koydum buz koydum iki saat tir duramiyom siz öle olunca ne yapıyorsunuz ya uyumam lazm sabsh 7 de hastanede olmam lazım
Ya diğeri de inanılmaz şişmiş ama ağrı hic yok sadece sol bacağım cok kötü sızlıyorCnm tek taraflı bir sislik mi diger bacak ne durumda. Dolasim bozukluğu mu var acaba yarin doktoruna muhakkak goster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?