2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sadece benim kocam bahtanşyeyle yatıyor sanıyordum valla vantilatör açtım sabaha kadar dönüyor etrafımda ne bu çektiğimiz yahu
Surekli bana usumuyo musun diyo. Bi yerime dokunsa soguksa bak usumussun cocuk da usur diyo VAY EINSTEIN YA.
Yazdıklarıni sonradan gördüm cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Hayirli haber ver insallah

Test yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
Ama göndermese keşke seni şuan. Bi gece yatış verse. Ciğerleri için vs bişey dedi mi suyun geliyorsa durmaz çünkü

Ben c400unu aldim almisken cok fiyat farki yok. Xiaomi evi bizimki adeta. Uygulamadan kontrolu cok pratik. Sayisiz cihaz var evimizde. Mutlaka tavsiye ederm

Test yaptı negatifmiş emin olamadım dedi bakalım bekliyorum şimdide tansiyon çıktı başım ağrıyor dedim baktılar 149 94 çıktı takip ediyorlar şuan yoruldum ya psikolojik olarak şuan
14 e 9 tansiyonla bırakmazlar seni simdilik. Ama sızdırma sandığın akıntı muhtemelen, nst nasıl ?

Oyyy yüksek çıkmış tansiyonun. Her şey güzel olacak, yorma kendini lütfen alt sınırları aştık hep birlikte, güzel düşünelim.

Sakin ol canımmm olağan bişeydir belkide bebişin gelmeye hazırdır artık moral bozma
Nasıl oldun ?

Herkese sıcaklama güncellemesi gelmis. Antalya sıcak 40 derece oldu bugün ama bende öyle bir sıcak basma olmadi. Normalde çok üşüyen biriyimdir galiba ondan
Ben yaz kış ince giyen biriyim aşk dayanamam. Yaz demek benim için klima demek. Buraya da yeni sıcak geldi normalde 2 ay önceden gelirdi.
Ay ben mesajı yazdım size sonra uyudum
Eşim şimdi uyandırdı

Kızlar sol bacağım ayağıma kadar davul olmuş sızlıyor suya koydum buz koydum iki saat tir duramiyom siz öle olunca ne yapıyorsunuz ya uyumam lazm sabsh 7 de hastanede olmam lazım

Kizlar yaz bebegi olan tecrübeli hanimlar. Ben simdi yenidogan zibinlarindan alicam ama ip askili mi kalin askili mi alayim karar veremiyorum. Hastanede tmm yenidgodugunda usur uzun kollu vs giyerde eee evler hamam gibi ne alip stoklayim kafam allak bullak

Kızlar sol bacağım ayağıma kadar davul olmuş sızlıyor suya koydum buz koydum iki saat tir duramiyom siz öle olunca ne yapıyorsunuz ya uyumam lazm sabsh 7 de hastanede olmam lazım
Cnm tek taraflı bir sislik mi diger bacak ne durumda. Dolasim bozukluğu mu var acaba yarin doktoruna muhakkak goster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…