2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben kısa kollu aldım nerdeyse hepsini. Evim çok sıcak oluyor bebiş için de sicak. Bir pediatri uzmanı da oyle demişti. 0.5 tog uyku tulumu içine koymayı düşünüyorum gece için de.

Ben kısa kollu aldım nerdeyse hepsini. Evim çok sıcak oluyor bebiş için de sicak. Bir pediatri uzmanı da oyle demişti. 0.5 tog uyku tulumu içine koymayı düşünüyorum gece için de.
Cnm kisa kollu alicam bende ama ip askili mi kalin askili mi bilemedim. Birde bende tek kat muslin uyku tulumu var. Ancak havalar cok sicak simdi bile temmuzda nolur bilemiyorum muhtemelen sereserpe yatarlar diye düşünüyorum yada muslin tulumun icine sadece beziyle konulabilir

14 e 9 tansiyonla bırakmazlar seni simdilik. Ama sızdırma sandığın akıntı muhtemelen, nst nasıl ?
Sancım çıktı sızıntıda hala emin değiller üst üste geldi hep tansiyonum bir inip bir çıkıyor 1 günlük idrar toplicam yani yarın sabaha kadar salmazlar beni

Valla ben ankaradayim az önce girdim eve dışarısı bile cok sıcak bu saatte. Normalde yaz akşamı dahi olsa akşamları serin olurdu. Ben tulumlarin çoğunu şöyle aldım

Eklentiler

• IMG_20240605_004558.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 42
Valla ben ankaradayim az önce girdim eve dışarısı bile cok sıcak bu saatte. Normalde yaz akşamı dahi olsa akşamları serin olurdu. Ben tulumlarin çoğunu şöyle aldım
Ankara ise yarim kollu mantikli cnm bende ne sis yansin ne kebap misali kalin askili body aliyim bari cunku suan bile ip askiliyla yatiyoruz o kdr sicak.

Ankara ise yarim kollu mantikli cnm bende ne sis yansin ne kebap misali kalin askili body aliyim bari cunku suan bile ip askiliyla yatiyoruz o kdr sicak.
Benim yaz bebegimde oldu
Kista
Kis bebegi miss gibi sar sarmala sicak evde buyut
Yazin ele avuca geliyor missss misss
Yaz bebegi klimaya acsan olmaz
Kapiyi acsan olmaz
Isilik bi yandan mahveder
Kiz bebeyse askili alabilirsin bence
Bu yarim
Kollulardanda cicili bicili renkli olanlardan
Bikac tane
Bazen sortlu tulum giydiriyordum sade

Benim kis bebegim oldu gerçekten cok kolaydi hic dusunmedim ne alicam diye. Bunda biri diyor ki bebekler usur yazin kisa olmaz biri diyor yok oyle birsey ki bende bu tarafa daha yatkinim. Ipli de alayim en iyisi. Ya bu alinanlar max 1 ay bile giyilmeyecek ya o yuzden bu kdr dusundum :)

4 5 aylik hamileyken uzun kollu takimlar hastane cikislari Aldim. Suan cok Sicak. Sanirim o takimlari hic giydiremeyecegim kisa kollu citcitli Aldim bir suru. Duruma gore bakcam artik

Valla boyle karnindayken kafa da rahat aslinda hem hep seninle hem disaridan biri mudahale edemiyor. Dogunca curcuna saka bir yana tabiki vaktinde saglikla gelsinler
Valla bugün onu bizde konuştuk altı temiz, karnı tok canı isteyince hareket ediyor oyun gibi bu arada kuzey Avrupalılar kışın bile bebeklerini dışarıda uyutuyorlar. Ben serin kalsin kafasindayim. Gördüğüm çoğu pediatri uzmanları da hep öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…