- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.761
Biraz ayaklarini havaya kaldirip uzansan cok ayakta kaldiysan odem mi yapti kiYa diğeri de inanılmaz şişmiş ama ağrı hic yok sadece sol bacağım cok kötü sızlıyor
Eşine ovdur canim odemi üst tarafa dogru dagitsin işe yariyorKızlar sol bacağım ayağıma kadar davul olmuş sızlıyor suya koydum buz koydum iki saat tir duramiyom siz öle olunca ne yapıyorsunuz ya uyumam lazm sabsh 7 de hastanede olmam lazım
Ben ikisinden de aldım canimKizlar yaz bebegi olan tecrübeli hanimlar. Ben simdi yenidogan zibinlarindan alicam ama ip askili mi kalin askili mi alayim karar veremiyorum. Hastanede tmm yenidgodugunda usur uzun kollu vs giyerde eee evler hamam gibi ne alip stoklayim kafam allak bullak
Ben kısa kollu aldım nerdeyse hepsini. Evim çok sıcak oluyor bebiş için de sicak. Bir pediatri uzmanı da oyle demişti. 0.5 tog uyku tulumu içine koymayı düşünüyorum gece için de.Kizlar yaz bebegi olan tecrübeli hanimlar. Ben simdi yenidogan zibinlarindan alicam ama ip askili mi kalin askili mi alayim karar veremiyorum. Hastanede tmm yenidgodugunda usur uzun kollu vs giyerde eee evler hamam gibi ne alip stoklayim kafam allak bullak
Cnm kisa kollu alicam bende ama ip askili mi kalin askili mi bilemedim. Birde bende tek kat muslin uyku tulumu var. Ancak havalar cok sicak simdi bile temmuzda nolur bilemiyorum muhtemelen sereserpe yatarlar diye düşünüyorum yada muslin tulumun icine sadece beziyle konulabilirBen kısa kollu aldım nerdeyse hepsini. Evim çok sıcak oluyor bebiş için de sicak. Bir pediatri uzmanı da oyle demişti. 0.5 tog uyku tulumu içine koymayı düşünüyorum gece için de.
Yaz bebegi zormus gercekten bilemedigim icin bende herseyi ikiser ucer aliyorum gereksiz bir fazlalik yarattim gibi olduBen ikisinden de aldım canim
34+4 canım yatışım verildi ne kdar burdayım belli değil belki doğuma kadar bile olabilirmiş şu serumu çıkarsınlar yazıcam detaylı sizeKacinci hafta bu arada senin kuzum?
Sancım çıktı sızıntıda hala emin değiller üst üste geldi hep tansiyonum bir inip bir çıkıyor 1 günlük idrar toplicam yani yarın sabaha kadar salmazlar beni14 e 9 tansiyonla bırakmazlar seni simdilik. Ama sızdırma sandığın akıntı muhtemelen, nst nasıl ?
Cok gecmis olsun canim. Hayirli haberlerini bekliyoruz34+4 canım yatışım verildi ne kdar burdayım belli değil belki doğuma kadar bile olabilirmiş şu serumu çıkarsınlar yazıcam detaylı size
Yatıştayım takip ediyorlar bırakmadılar kuzumSakin ol canımmm olağan bişeydir belkide bebişin gelmeye hazırdır artık moral bozma
Nasıl oldun ?
Valla ben ankaradayim az önce girdim eve dışarısı bile cok sıcak bu saatte. Normalde yaz akşamı dahi olsa akşamları serin olurdu. Ben tulumlarin çoğunu şöyle aldımCnm kisa kollu alicam bende ama ip askili mi kalin askili mi bilemedim. Birde bende tek kat muslin uyku tulumu var. Ancak havalar cok sicak simdi bile temmuzda nolur bilemiyorum muhtemelen sereserpe yatarlar diye düşünüyorum yada muslin tulumun icine sadece beziyle konulabilir
Gözlem altında olman daha iyi olmuş sakin kalmaya calis canım. Tansiyonun da bir değişiklik var mı?Yatıştayım takip ediyorlar bırakmadılar kuzum
Ankara ise yarim kollu mantikli cnm bende ne sis yansin ne kebap misali kalin askili body aliyim bari cunku suan bile ip askiliyla yatiyoruz o kdr sicak.Valla ben ankaradayim az önce girdim eve dışarısı bile cok sıcak bu saatte. Normalde yaz akşamı dahi olsa akşamları serin olurdu. Ben tulumlarin çoğunu şöyle aldım
Benim yaz bebegimde olduAnkara ise yarim kollu mantikli cnm bende ne sis yansin ne kebap misali kalin askili body aliyim bari cunku suan bile ip askiliyla yatiyoruz o kdr sicak.
Dışarı çıkarken giydirmek için de bunun şortlularini aldımAnkara ise yarim kollu mantikli cnm bende ne sis yansin ne kebap misali kalin askili body aliyim bari cunku suan bile ip askiliyla yatiyoruz o kdr sicak.
Benim kis bebegim oldu gerçekten cok kolaydi hic dusunmedim ne alicam diye. Bunda biri diyor ki bebekler usur yazin kisa olmaz biri diyor yok oyle birsey ki bende bu tarafa daha yatkinim. Ipli de alayim en iyisi. Ya bu alinanlar max 1 ay bile giyilmeyecek ya o yuzden bu kdr dusundum :)Benim yaz bebegimde oldu
Kista
Kis bebegi miss gibi sar sarmala sicak evde buyut
Yazin ele avuca geliyor missss misss
Yaz bebegi klimaya acsan olmaz
Kapiyi acsan olmaz
Isilik bi yandan mahveder
Kiz bebeyse askili alabilirsin bence
Bu yarim
Kollulardanda cicili bicili renkli olanlardan
Bikac tane
Bazen sortlu tulum giydiriyordum sade
Valla boyle karnindayken kafa da rahat aslinda hem hep seninle hem disaridan biri mudahale edemiyor. Dogunca curcunaDışarı çıkarken giydirmek için de bunun şortlularini aldımay dogsalar da giydirsek
Valla bugün onu bizde konuştukValla boyle karnindayken kafa da rahat aslinda hem hep seninle hem disaridan biri mudahale edemiyor. Dogunca curcunasaka bir yana tabiki vaktinde saglikla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?