2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benimde ilk cocugum kis bebegiydi. Hemde karakisti. Aralik ayinin ortasinda dogdu. Hic kiyafet yetismiyordu hatirladigim gercekten kendimi hic tecrubeli hissetmiyorum bu gebelikte. Tamamen zit mevsimler. Yasayip gorcez

En son baktıklarında 13 9 du bir daha bakmadılar
Geçmiş olsun cnm kanaman olmuş ya durum doğuma doğru gidiyorsa acilen ciğer geliştirici yapıyolar ama yaptılar mı ? Ki son haftalarfayz zaten belki gerekte yoktur. Onu stres yaptın tansiyon yükseldi tabi ins sağlıkla kucağına alda 36 dan sonra korkmayalım zaten

Çok geçmiş olsun canım benim. Düşmeye başlamış ama sanki inşallah normale döner en kısa zamanda bizi habersiz bırakma
Geçmiş olsun canım düşmeye başlamış Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek
Sağolun ballarım şuan iyiyim normale döndü ciğer geliştirici en başta tedbir amaçlı yaptılar şimdi 1 günlük idrar toplamamı istediler onun sonucunda çıkışımı vereceklermiş bir gece daha burdayım keşke çıksam daraldım bir serum yaptılar saatler oldu bitmedi dellendim yahu ne bitmez serummuş dkkdkdkd birde bana bu haftadan sonra korkmama mı bebeği alsalarda en fazla 1 hafta küvezde duracağını söylediler yinede inşallah zamanında doğum yaparım hamdolsun yinede duydum kilosunu boyunu 2.300 gr 50 cm dedi yine iyi gidiyoruz maşallah diyim

Çok şükür daha iyiyim evimi özledim ama ya bitsede gitsem diyom bir hemşire çıkarsın dedi yarın sonuca göre bir hemşire %90 sezeryan olursun dedi bakalım ne olacak
Biliyorum hastane ortamında zaman geçmiyor insan daralıyor ama az sabır kuzum ikinizinde iyi olduğu anlaşılsın çıkarsın inşallah
Sızıntı amniyon değil yani öyle mi rahim ağzın kapalı bebiş sağlıklı bi sorun yok ?

Onda hala emin değiller balım suyum aşırı iyi 19 20 ml cm mi birşey dedi onun takibini büyük ihtimal eve gidersem ben yapıcam yaptıkları çubuk teste göre amyon değil ama aşağıdan muayenede ve sonrası gelen gözle görülür bir sızıntı var neyle ilgili olduğunu bulamadı ama şuan önceliğim yokken durduk yere başlayan sancım ve normalde yokken dengesiz tansiyonum çünkü gece boyu 14.9dan yukarı çıkmadı 12.7den aşağı düşmedi ne zaman baksalar dengesizdi birazdan gene nst isteyecekler bakalım sonuç ne olacak gönlümü ferahlatmak için Allahın hangi ismini okumalıyım bir aklım evdeki yavrumda bir aklım karnımdaki yavrumda annelerin yüreği ikiye bölünürmüş bunu öğrendim ama herşeye rağmen rahat olmaya çalışıyorum üzümemeye kendimi çabuk toparlayıp çıkmak istiyorum ama yatışımı yapan doktor bana doğuma kadarda durabilirsin dedi inşallah dua edin şu1 günlük kültür testi güzel çıksın ve ben taburcu olayım

Canım üzme kendini, zaten doğurma günün gelecekti. O gün bugün de olabilir. Zaten 36 haftalık olmak üzeresin, erken doğum bile sayılmıyor doğurursan. Beklediğinden bir tık erken gelmiş olacak sana göre. Dualarımız seninle, sağ salim kurtulacaksınızGüzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar son iki ay kala resmen uykusuzluk güncellemesi geldi perisanim ya sizde de böyle miydi valla uyuduğumdan bir şey anlamıyorum zor uyuyorum hiç rahat edemiyorum sonra saçma rüyalar vs zaten gece çok sık kalkıyorum tuvalete sabah 5.30 da bir krampla uyandım bir daha uyuyamadım iş de var valla çok kötü böyle sinirli oluyorum mutsuz oluyorum her şeyi bu uykusuzluğa bağladım. Var mı tavsiyeleriniz ?

Çok geçmiş olsun insallah bebis de sen de sağlıkla dönersiniz eve doğuma kadar durur umarım bebek her şey yolunda gitsin insallah

Biz de bundan aldık kurduk denedik gayet başarılı çok net gösteriyor ama ben bir de uygun olanlardan bir telsiz alacağım bizim evde Wi-Fi bazen gelip gidiyor telsiz daha garanti geldi bana v-tech telsizlerin yorumları güzel onlardan da alıp koyacağım.

İnşallah inşallah sağlıkla gelsin balım sağlıklı gelsin

Bende yanıyım son 2 haftadır canım sabah 4 gibi uyuyorum oğlumla 7 8 gibi kalkıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama bence vücudumuz bizi hazırlıyor bazı şeylerw

Canım maalesef vücut bebeğe bakabilmen için seni uyandırıp hazırlıyor. Gece sık sık uyanacağını ve bebeği emzireceğini biliyor. Birden bire uykusuz kalmaman için de pratik yaptırıyor. Buradaki yazışma saatlerine bakarsan hepimizin aynı durumda olduğunu anlarsın Sana verebileceğim tavsiye yok, kelin ilacı olsa kendi başına sürer

Canım acaba akıntın su gibi geliyor olabilir mi ? Başıma geldi çünkü mantarın yapabileceğini söylemişti doktor bildiğin altıma kaçırıyorum yada bebeğin suyu geldiğini sanmıştım ve ilaç verince geçti. Panik yapma Arastanında hemşireninde dediği gibi uzun kövez haftalarını atlattık. Doğmak isterse bile sıpa Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Tansiyon tehlikeli hastanede kalman çok daha iyi olmuş bişey olursa en azından müdahale edip bebişi alabilirler. Evdeki yavrunda aklın biliyorum ama geçici bir süreç ikisinede sımsıkı sarıldığın günler yakın

Fragman bunlar
Valla işe gidiyorum ama sürünerek tabiri vardır ya öyle saat 2-3 gibi bir uyku bastırıyor anlatamam. Ağrısız uyumak rahat sağa sola dönmek gerinmek yüzüstü yatmak nasıl bişeydi unuttum iki yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…