- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.781
Benim kis bebegim oldu gerçekten cok kolaydi hic dusunmedim ne alicam diye. Bunda biri diyor ki bebekler usur yazin kisa olmaz biri diyor yok oyle birsey ki bende bu tarafa daha yatkinim. Ipli de alayim en iyisi. Ya bu alinanlar max 1 ay bile giyilmeyecek ya o yuzden bu kdr dusundum :)
En son baktıklarında 13 9 du bir daha bakmadılarGözlem altında olman daha iyi olmuş sakin kalmaya calis canım. Tansiyonun da bir değişiklik var mı?
Çok geçmiş olsun canım benim. Düşmeye başlamış ama sanki inşallah normale döner en kısa zamandaEn son baktıklarında 13 9 du bir daha bakmadılar
Geçmiş olsun cnm kanaman olmuş ya durum doğuma doğru gidiyorsa acilen ciğer geliştirici yapıyolar ama yaptılar mı ? Ki son haftalarfayz zaten belki gerekte yoktur. Onu stres yaptın tansiyon yükseldi tabi ins sağlıkla kucağına alda 36 dan sonra korkmayalım zatenEn son baktıklarında 13 9 du bir daha bakmadılar
Geçmiş olsun canım düşmeye başlamış Allah’ın izniyle her şey yoluna girecekEn son baktıklarında 13 9 du bir daha bakmadılar
Çok geçmiş olsun canım benim. Düşmeye başlamış ama sanki inşallah normale döner en kısa zamandabizi habersiz bırakma
Geçmiş olsun cnm kanaman olmuş ya durum doğuma doğru gidiyorsa acilen ciğer geliştirici yapıyolar ama yaptılar mı ? Ki son haftalarfayz zaten belki gerekte yoktur. Onu stres yaptın tansiyon yükseldi tabi ins sağlıkla kucağına alda 36 dan sonra korkmayalım zaten
Sağolun ballarım şuan iyiyim normale döndü ciğer geliştirici en başta tedbir amaçlı yaptılar şimdi 1 günlük idrar toplamamı istediler onun sonucunda çıkışımı vereceklermiş bir gece daha burdayım keşke çıksam daraldım bir serum yaptılarGeçmiş olsun canım düşmeye başlamış Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek
İyi bari bırakacaklar sandım bi an. Haber ver kuzucum bizedeYatıştayım takip ediyorlar bırakmadılar kuzum
Çok şükür daha iyiyim evimi özledim ama ya bitsede gitsem diyom bir hemşire çıkarsın dedi yarın sonuca göre bir hemşire %90 sezeryan olursun dedi bakalım ne olacakİyi bari bırakacaklar sandım bi an. Haber ver kuzucum bizede
Biliyorum hastane ortamında zaman geçmiyor insan daralıyor ama az sabır kuzum ikinizinde iyi olduğu anlaşılsın çıkarsın inşallahÇok şükür daha iyiyim evimi özledim ama ya bitsede gitsem diyom bir hemşire çıkarsın dedi yarın sonuca göre bir hemşire %90 sezeryan olursun dedi bakalım ne olacak
Onda hala emin değiller balım suyum aşırı iyi 19 20 ml cm mi birşey dedi onun takibini büyük ihtimal eve gidersem ben yapıcam yaptıkları çubuk teste göre amyon değil ama aşağıdan muayenede ve sonrası gelen gözle görülür bir sızıntı var neyle ilgili olduğunu bulamadı ama şuan önceliğim yokken durduk yere başlayan sancım ve normalde yokken dengesiz tansiyonum çünkü gece boyu 14.9dan yukarı çıkmadı 12.7den aşağı düşmedi ne zaman baksalar dengesizdi birazdan gene nst isteyecekler bakalım sonuç ne olacak gönlümü ferahlatmak için Allahın hangi ismini okumalıyım bir aklım evdeki yavrumda bir aklım karnımdaki yavrumda annelerin yüreği ikiye bölünürmüş bunu öğrendimBiliyorum hastane ortamında zaman geçmiyor insan daralıyor ama az sabır kuzum ikinizinde iyi olduğu anlaşılsın çıkarsın inşallah
Sızıntı amniyon değil yani öyle mi rahim ağzın kapalı bebiş sağlıklı bi sorun yok ?
Canım üzme kendini, zaten doğurma günün gelecekti. O gün bugün de olabilir. Zaten 36 haftalık olmak üzeresin, erken doğum bile sayılmıyor doğurursan. Beklediğinden bir tık erken gelmiş olacak sana göre. Dualarımız seninle, sağ salim kurtulacaksınızOnda hala emin değiller balım suyum aşırı iyi 19 20 ml cm mi birşey dedi onun takibini büyük ihtimal eve gidersem ben yapıcam yaptıkları çubuk teste göre amyon değil ama aşağıdan muayenede ve sonrası gelen gözle görülür bir sızıntı var neyle ilgili olduğunu bulamadı ama şuan önceliğim yokken durduk yere başlayan sancım ve normalde yokken dengesiz tansiyonum çünkü gece boyu 14.9dan yukarı çıkmadı 12.7den aşağı düşmedi ne zaman baksalar dengesizdi birazdan gene nst isteyecekler bakalım sonuç ne olacak gönlümü ferahlatmak için Allahın hangi ismini okumalıyım bir aklım evdeki yavrumda bir aklım karnımdaki yavrumda annelerin yüreği ikiye bölünürmüş bunu öğrendimama herşeye rağmen rahat olmaya çalışıyorum üzümemeye kendimi çabuk toparlayıp çıkmak istiyorum ama yatışımı yapan doktor bana doğuma kadarda durabilirsin dedi inşallah dua edin şu1 günlük kültür testi güzel çıksın ve ben taburcu olayım
Çok geçmiş olsun insallah bebis de sen de sağlıkla dönersiniz eveOnda hala emin değiller balım suyum aşırı iyi 19 20 ml cm mi birşey dedi onun takibini büyük ihtimal eve gidersem ben yapıcam yaptıkları çubuk teste göre amyon değil ama aşağıdan muayenede ve sonrası gelen gözle görülür bir sızıntı var neyle ilgili olduğunu bulamadı ama şuan önceliğim yokken durduk yere başlayan sancım ve normalde yokken dengesiz tansiyonum çünkü gece boyu 14.9dan yukarı çıkmadı 12.7den aşağı düşmedi ne zaman baksalar dengesizdi birazdan gene nst isteyecekler bakalım sonuç ne olacak gönlümü ferahlatmak için Allahın hangi ismini okumalıyım bir aklım evdeki yavrumda bir aklım karnımdaki yavrumda annelerin yüreği ikiye bölünürmüş bunu öğrendimama herşeye rağmen rahat olmaya çalışıyorum üzümemeye kendimi çabuk toparlayıp çıkmak istiyorum ama yatışımı yapan doktor bana doğuma kadarda durabilirsin dedi inşallah dua edin şu1 günlük kültür testi güzel çıksın ve ben taburcu olayım
kızlar, şimdi bi kamera alacağım da ne Xiaomi alanlar vardı burada, ne aldınız? Ben şu modele bakıyorum, bundan alan var mı?
Wifi Kamera Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Wifi Kamera modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Wifi Kamera çeşitlerini online olarak satın alın!www.boyner.com.tr
Biz de bundan aldık kurduk denedik gayet başarılı çok net gösteriyor ama ben bir de uygun olanlardan bir telsiz alacağım bizim evde Wi-Fi bazen gelip gidiyor telsiz daha garanti geldi bana v-tech telsizlerin yorumları güzel onlardan da alıp koyacağım.
İnşallah inşallah sağlıkla gelsin balım sağlıklı gelsinCanım üzme kendini, zaten doğurma günün gelecekti. O gün bugün de olabilir. Zaten 36 haftalık olmak üzeresin, erken doğum bile sayılmıyor doğurursan. Beklediğinden bir tık erken gelmiş olacak sana göre. Dualarımız seninle, sağ salim kurtulacaksınızGüzel haberlerini bekliyoruz
Bende yanıyım son 2 haftadır canım sabah 4 gibi uyuyorum oğlumla 7 8 gibi kalkıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama bence vücudumuz bizi hazırlıyor bazı şeylerwArkadaşlar son iki ay kala resmen uykusuzluk güncellemesi geldi perisanim ya sizde de böyle miydi valla uyuduğumdan bir şey anlamıyorum zor uyuyorum hiç rahat edemiyorum sonra saçma rüyalar vs zaten gece çok sık kalkıyorum tuvalete sabah 5.30 da bir krampla uyandım bir daha uyuyamadım iş de var valla çok kötü böyle sinirli oluyorum mutsuz oluyorum her şeyi bu uykusuzluğa bağladım. Var mı tavsiyeleriniz ?
İnşallah balım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun insallah bebis de sen de sağlıkla dönersiniz evedoğuma kadar durur umarım bebek her şey yolunda gitsin insallah
Canım maalesef vücut bebeğe bakabilmen için seni uyandırıp hazırlıyor. Gece sık sık uyanacağını ve bebeği emzireceğini biliyor. Birden bire uykusuz kalmaman için de pratik yaptırıyor. Buradaki yazışma saatlerine bakarsan hepimizin aynı durumda olduğunu anlarsınArkadaşlar son iki ay kala resmen uykusuzluk güncellemesi geldi perisanim ya sizde de böyle miydi valla uyuduğumdan bir şey anlamıyorum zor uyuyorum hiç rahat edemiyorum sonra saçma rüyalar vs zaten gece çok sık kalkıyorum tuvalete sabah 5.30 da bir krampla uyandım bir daha uyuyamadım iş de var valla çok kötü böyle sinirli oluyorum mutsuz oluyorum her şeyi bu uykusuzluğa bağladım. Var mı tavsiyeleriniz ?
Canım acaba akıntın su gibi geliyor olabilir mi ? Başıma geldi çünkü mantarın yapabileceğini söylemişti doktor bildiğin altıma kaçırıyorum yada bebeğin suyu geldiğini sanmıştım ve ilaç verince geçti. Panik yapma Arastanında hemşireninde dediği gibi uzun kövez haftalarını atlattık. Doğmak isterse bile sıpa Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Tansiyon tehlikeli hastanede kalman çok daha iyi olmuş bişey olursa en azından müdahale edip bebişi alabilirler. Evdeki yavrunda aklın biliyorum ama geçici bir süreç ikisinede sımsıkı sarıldığın günler yakınOnda hala emin değiller balım suyum aşırı iyi 19 20 ml cm mi birşey dedi onun takibini büyük ihtimal eve gidersem ben yapıcam yaptıkları çubuk teste göre amyon değil ama aşağıdan muayenede ve sonrası gelen gözle görülür bir sızıntı var neyle ilgili olduğunu bulamadı ama şuan önceliğim yokken durduk yere başlayan sancım ve normalde yokken dengesiz tansiyonum çünkü gece boyu 14.9dan yukarı çıkmadı 12.7den aşağı düşmedi ne zaman baksalar dengesizdi birazdan gene nst isteyecekler bakalım sonuç ne olacak gönlümü ferahlatmak için Allahın hangi ismini okumalıyım bir aklım evdeki yavrumda bir aklım karnımdaki yavrumda annelerin yüreği ikiye bölünürmüş bunu öğrendimama herşeye rağmen rahat olmaya çalışıyorum üzümemeye kendimi çabuk toparlayıp çıkmak istiyorum ama yatışımı yapan doktor bana doğuma kadarda durabilirsin dedi inşallah dua edin şu1 günlük kültür testi güzel çıksın ve ben taburcu olayım
Fragman bunlarArkadaşlar son iki ay kala resmen uykusuzluk güncellemesi geldi perisanim ya sizde de böyle miydi valla uyuduğumdan bir şey anlamıyorum zor uyuyorum hiç rahat edemiyorum sonra saçma rüyalar vs zaten gece çok sık kalkıyorum tuvalete sabah 5.30 da bir krampla uyandım bir daha uyuyamadım iş de var valla çok kötü böyle sinirli oluyorum mutsuz oluyorum her şeyi bu uykusuzluğa bağladım. Var mı tavsiyeleriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?