- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.801
Hakikaten ya herkes çok erken saatlerde konuşmuşCanım maalesef vücut bebeğe bakabilmen için seni uyandırıp hazırlıyor. Gece sık sık uyanacağını ve bebeği emzireceğini biliyor. Birden bire uykusuz kalmaman için de pratik yaptırıyor. Buradaki yazışma saatlerine bakarsan hepimizin aynı durumda olduğunu anlarsınSana verebileceğim tavsiye yok, kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Bende yanıyım son 2 haftadır canım sabah 4 gibi uyuyorum oğlumla 7 8 gibi kalkıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama bence vücudumuz bizi hazırlıyor bazı şeylerw
Ya siz benden öncesiniz tabi ben yeni tecrübe ediyorum nasıl huysuzdum nasıl mutsuzdum noluyoruz dedim neyse sizi görünce şimdi rahatladım :) is yerinde çok zorlanıyorum ben de yemek sonrası çok esniyordum bayılacak kadar uykum oluyordu onu da şekerim mi çıktı acabaya yoruyordum ama bildiğin uykusuzluktan yaFragman bunlar
Valla işe gidiyorum ama sürünerek tabiri vardır ya öyle saat 2-3 gibi bir uyku bastırıyor anlatamam. Ağrısız uyumak rahat sağa sola dönmek gerinmek yüzüstü yatmak nasıl bişeydi unuttum iki yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi
Uykusuzluk demeyin vllha başımı duvarla vurcam ya resmen sabahı ediyorum İlk başlarda telefona bakıyordum zaman gecsin artk ağrılar uykusuzluk o kadar cok ki tlfn bakmays mecalim bile kalmıyor dün gece bacak ağrısı şişlik ten 3 kadar resmen ağladım uyuya kalmışım saat 5 ve onsaaten beri bugün yapmam gerekn yemeği yapyom birazdan hastane gidicem ama cam kapi pencere hersy acik yetrki uyuya kalmym ams nst istese bir uyurmHakikaten ya herkes çok erken saatlerde konuşmuşben tabi yeni yeni yaşayınca ne oluyoruz dedim neyse normal süreç demek ama zormuş valla perisan oldum kaç gündür. İse gidiyorum sürekli bir uyku hali akşama geçiyor bu sefer de uyuyamıyorum bakalım artık hayırlısı
Zaten enfeksiyon ilaçlarım yeni bitmişti kuzum belkide o yaptı hamdolsun şuan herşey yolunda gidiyor tansiyon nst bir idrar kaldı oda iyi çıkarsa 37 38 haftanı bekleriz dedi doktor taburcu olursun dedi inşallah öylede olur çıkarım en azından son 3 haftam evde geçsinCanım acaba akıntın su gibi geliyor olabilir mi ? Başıma geldi çünkü mantarın yapabileceğini söylemişti doktor bildiğin altıma kaçırıyorum yada bebeğin suyu geldiğini sanmıştım ve ilaç verince geçti. Panik yapma Arastanında hemşireninde dediği gibi uzun kövez haftalarını atlattık. Doğmak isterse bile sıpa Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Tansiyon tehlikeli hastanede kalman çok daha iyi olmuş bişey olursa en azından müdahale edip bebişi alabilirler. Evdeki yavrunda aklın biliyorum ama geçici bir süreç ikisinede sımsıkı sarıldığın günler yakın
Artan hormonlar yapıyormuş bunu öyle demişti doktor bu hormonlar doğumdan sonra en az 2 sene sürecek diye düşünürsek bayilacağumYa siz benden öncesiniz tabi ben yeni tecrübe ediyorum nasıl huysuzdum nasıl mutsuzdum noluyoruz dedim neyse sizi görünce şimdi rahatladım :) is yerinde çok zorlanıyorum ben de yemek sonrası çok esniyordum bayılacak kadar uykum oluyordu onu da şekerim mi çıktı acabaya yoruyordum ama bildiğin uykusuzluktan yaneyse sağlıkla doğsunlar insallah da her şey onlar için. Daha cok uykusuz kalacağız.
Evet ya oyle bisey vardi dimi.. gerinmek gibi.. yuzustu yatmak gibiFragman bunlar
Valla işe gidiyorum ama sürünerek tabiri vardır ya öyle saat 2-3 gibi bir uyku bastırıyor anlatamam. Ağrısız uyumak rahat sağa sola dönmek gerinmek yüzüstü yatmak nasıl bişeydi unuttum iki yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi
Ben bir ara bir gun full uykusuz ertesi gun vucut bitkin dustugu icin sanirim uyuyarak geciriyordum. Uykusuz gece yaklasinca hafakanlar basiyordu. Sonra bacak arasina yastik koyarak uyumaya basladim. O gercekten iyi geldi bana. Deneyebilirsin canim. Tabi bu arada surekli tuvalete kalkarak uyku bolunmelerini, saga sola donerken uyanmalari saymiyorum bile uykusuzluktanArkadaşlar son iki ay kala resmen uykusuzluk güncellemesi geldi perisanim ya sizde de böyle miydi valla uyuduğumdan bir şey anlamıyorum zor uyuyorum hiç rahat edemiyorum sonra saçma rüyalar vs zaten gece çok sık kalkıyorum tuvalete sabah 5.30 da bir krampla uyandım bir daha uyuyamadım iş de var valla çok kötü böyle sinirli oluyorum mutsuz oluyorum her şeyi bu uykusuzluğa bağladım. Var mı tavsiyeleriniz ?
Hadi insallah cikarirlar da evine donersin kuzum. Hastanede kalmanin psikolojisi de degisik ama en kotu senaryo bile korkutucu degil artik bu haftalarda34+4 canım yatışım verildi ne kdar burdayım belli değil belki doğuma kadar bile olabilirmiş şu serumu çıkarsınlar yazıcam detaylı size
Ben de hic yenidogan üşür kafasina girmek istemiyorum. Tek zibinla yatircam valla. Yazik cocugu da dunyaya geldigine pisman etmeyeyimValla bugün onu bizde konuştukaltı temiz, karnı tok canı isteyince hareket ediyor oyun gibi bu arada kuzey Avrupalılar kışın bile bebeklerini dışarıda uyutuyorlar. Ben serin kalsin kafasindayim. Gördüğüm çoğu pediatri uzmanları da hep öyle diyor.
ben hastane çıkışları hariç her şeyini ip askılı aldım. zaten kız çocuğuna kalın askılı sevmiyorum, yarım kollu bile zul gelir gibi geldi. akşamları da tek katlı müslinle yarım kundan yaparım belki. yanmasındansa üşümesi biraz daha iyidir gibi geliyor bana. ben üşüyünce değil yanınca fenalık geçirecek gibi oluyorum çünküCnm kisa kollu alicam bende ama ip askili mi kalin askili mi bilemedim. Birde bende tek kat muslin uyku tulumu var. Ancak havalar cok sicak simdi bile temmuzda nolur bilemiyorum muhtemelen sereserpe yatarlar diye düşünüyorum yada muslin tulumun icine sadece beziyle konulabilir
Yatağa delik açmayı düşündüm bi araEvet ya oyle bisey vardi dimi.. gerinmek gibi.. yuzustu yatmak gibihele yuzustu yatmak bir kere olsa butun dertlerim son bulacak gibi sanki
çok geçmiş olsun. bu durumda hastanede olman çok daha iyi, acil müdahale gerekirse en azından hemen müdahale ederler.Sancım çıktı sızıntıda hala emin değiller üst üste geldi hep tansiyonum bir inip bir çıkıyor 1 günlük idrar toplicam yani yarın sabaha kadar salmazlar beni
yenidoğanı atlattık sonra tek zıbın ayağına çorap bitti gitti. Gerçekten vücut ısılarını ayarlayamıyolar o yüzden ilk zamanlar giydiriyoruz mecbur, sonrası Her gün miss gibi öğlen banyosu emzirme zıbınBen de hic yenidogan üşür kafasina girmek istemiyorum. Tek zibinla yatircam valla. Yazik cocugu da dunyaya geldigine pisman etmeyeyim
Heee yaaa buda geçer,Yatağa delik açmayı düşündüm bi ara
Gece istemsiz gerindiğimde krampla uyanıyorum hemen ayağımı geri çekiyorum. Az kaldı dicem bu seferde dikişlerden bi süre put gibi takılcaz neyse düzelü beeee
Nezaman atlattıkyenidoğanı atlattık sonra tek zıbın ayağına çorap bitti gitti. Gerçekten vücut ısılarını ayarlayamıyolar o yüzden ilk zamanlar giydiriyoruz mecbur, sonrası Her gün miss gibi öğlen banyosu emzirme zıbın
Sonra demişim ya kız. Yenidoğanı atlatmayalım zaten şöyle 2 ay sürse ne güzel olur ben doyamamıştımNezaman atlattık
He ya en sevdiğim anlardıSonra demişim ya kız. Yenidoğanı atlatmayalım zaten şöyle 2 ay sürse ne güzel olur ben doyamamıştım
Yeni doğan ilk 1 ay oluyo dimiyenidoğanı atlattık sonra tek zıbın ayağına çorap bitti gitti. Gerçekten vücut ısılarını ayarlayamıyolar o yüzden ilk zamanlar giydiriyoruz mecbur, sonrası Her gün miss gibi öğlen banyosu emzirme zıbın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?