2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Hakikaten ya herkes çok erken saatlerde konuşmuş ben tabi yeni yeni yaşayınca ne oluyoruz dedim neyse normal süreç demek ama zormuş valla perisan oldum kaç gündür. İse gidiyorum sürekli bir uyku hali akşama geçiyor bu sefer de uyuyamıyorum bakalım artık hayırlısı

Bende yanıyım son 2 haftadır canım sabah 4 gibi uyuyorum oğlumla 7 8 gibi kalkıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama bence vücudumuz bizi hazırlıyor bazı şeylerw

Ya siz benden öncesiniz tabi ben yeni tecrübe ediyorum nasıl huysuzdum nasıl mutsuzdum noluyoruz dedim neyse sizi görünce şimdi rahatladım :) is yerinde çok zorlanıyorum ben de yemek sonrası çok esniyordum bayılacak kadar uykum oluyordu onu da şekerim mi çıktı acabaya yoruyordum ama bildiğin uykusuzluktan ya neyse sağlıkla doğsunlar insallah da her şey onlar için. Daha cok uykusuz kalacağız.

Uykusuzluk demeyin vllha başımı duvarla vurcam ya resmen sabahı ediyorum İlk başlarda telefona bakıyordum zaman gecsin artk ağrılar uykusuzluk o kadar cok ki tlfn bakmays mecalim bile kalmıyor dün gece bacak ağrısı şişlik ten 3 kadar resmen ağladım uyuya kalmışım saat 5 ve onsaaten beri bugün yapmam gerekn yemeği yapyom birazdan hastane gidicem ama cam kapi pencere hersy acik yetrki uyuya kalmym ams nst istese bir uyurm

Zaten enfeksiyon ilaçlarım yeni bitmişti kuzum belkide o yaptı hamdolsun şuan herşey yolunda gidiyor tansiyon nst bir idrar kaldı oda iyi çıkarsa 37 38 haftanı bekleriz dedi doktor taburcu olursun dedi inşallah öylede olur çıkarım en azından son 3 haftam evde geçsin

Artan hormonlar yapıyormuş bunu öyle demişti doktor bu hormonlar doğumdan sonra en az 2 sene sürecek diye düşünürsek bayilacağum

Günaydın kızlar, önceden olsa uykum bir gecede bu kadar bölünmüş olsa günü baş ağrısı ve perişanlıkla bitirirdim, bir an önce eve gideyim de dinleneyim modunda olurdum işte olsaydım. Şu an sanırım bedenim alıştı bu duruma, gece kesintisiz maksimum 2 saat uykum var, her 1.5-2 saatte bir tuvalete kalkıyorum, her kalktığımda en az bi 10-15 dakika geri uyumak için çabalıyorum. Her gece 1 kez uzun süreli bir uyuyamama aram var, orada en az bi 30-40 dakika uyanık vaziyetteyim. Böyle değişik bir uyku düzenim oluştu, eşimin de uykusu çok hafiftir, adamı her defasında uyandırıyorum istemeden, o da bana benzemeye başladı, karı koca mala bağladık, ortalıkta zombi gibi dolaşıyoruz. Zaten sıcak ayrı bir işlenceye döndü son 3-4 gündür. Eşim biraz öngörülü de hava ısınmadan klimayı sipariş etti. Onda da 20-21 dereceler bana mısın demiyor. Ben tişört-donla oturuyorum, adamcağız üstüne kapşonlu alıp oturuyor. Gece yatakta ben sadece iç çamaşırımla yatıyorum adam battaniyeye sarılıp yatıyor. Öyle değişik bir haldeyiz, ben çekiyorum bir de istemeden çektiriyorum

Evet ya oyle bisey vardi dimi.. gerinmek gibi.. yuzustu yatmak gibi hele yuzustu yatmak bir kere olsa butun dertlerim son bulacak gibi sanki

Ben bir ara bir gun full uykusuz ertesi gun vucut bitkin dustugu icin sanirim uyuyarak geciriyordum. Uykusuz gece yaklasinca hafakanlar basiyordu. Sonra bacak arasina yastik koyarak uyumaya basladim. O gercekten iyi geldi bana. Deneyebilirsin canim. Tabi bu arada surekli tuvalete kalkarak uyku bolunmelerini, saga sola donerken uyanmalari saymiyorum bile uykusuzluktan en kotusu sabit yan yatarken bile hic uyuyamamak

34+4 canım yatışım verildi ne kdar burdayım belli değil belki doğuma kadar bile olabilirmiş şu serumu çıkarsınlar yazıcam detaylı size
Hadi insallah cikarirlar da evine donersin kuzum. Hastanede kalmanin psikolojisi de degisik ama en kotu senaryo bile korkutucu degil artik bu haftalarda oyle ya da boyle saglikla kucagina alirsin insallah

Ben de hic yenidogan üşür kafasina girmek istemiyorum. Tek zibinla yatircam valla. Yazik cocugu da dunyaya geldigine pisman etmeyeyim

ben hastane çıkışları hariç her şeyini ip askılı aldım. zaten kız çocuğuna kalın askılı sevmiyorum, yarım kollu bile zul gelir gibi geldi. akşamları da tek katlı müslinle yarım kundan yaparım belki. yanmasındansa üşümesi biraz daha iyidir gibi geliyor bana. ben üşüyünce değil yanınca fenalık geçirecek gibi oluyorum çünkü

Evet ya oyle bisey vardi dimi.. gerinmek gibi.. yuzustu yatmak gibi hele yuzustu yatmak bir kere olsa butun dertlerim son bulacak gibi sanki
Yatağa delik açmayı düşündüm bi ara
Gece istemsiz gerindiğimde krampla uyanıyorum hemen ayağımı geri çekiyorum. Az kaldı dicem bu seferde dikişlerden bi süre put gibi takılcaz neyse düzelü beeee

Ben de hic yenidogan üşür kafasina girmek istemiyorum. Tek zibinla yatircam valla. Yazik cocugu da dunyaya geldigine pisman etmeyeyim
yenidoğanı atlattık sonra tek zıbın ayağına çorap bitti gitti. Gerçekten vücut ısılarını ayarlayamıyolar o yüzden ilk zamanlar giydiriyoruz mecbur, sonrası Her gün miss gibi öğlen banyosu emzirme zıbın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…