2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Günaydın. Owli uyku gurusu alan var mı? Bi tık pahalı ama 36 ay kullanılması beni etkiledi. Üşüdü derdi de yok gibi. Ne diyosunuz yapıştırayım mı bi tane.

Herkesin derdi ayrı Şununla vücud suya temas etmiyor gibi geldi bana ama bilemedim. Sabah sabah denizsedim sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-05-10-08-20-904_com.instagram.android.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20240605_100811.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 73
Yaa bisey dicem.. annelik fedakarligiyla hic bagdasmio belki ama cekecegim acilardan cok korkuyorum ben ya canim bu aralar o kadar tatli ki.. sezeryan acisindan tut göğüs acisina kadar. Su anki hassasiyet bile umutsuzluga sevkediyor simdiden

Dogru zibinla yazi gecirirz eylul sonuna da toparlanmis olurlar insallah bebitolar

Yaa bisey dicem.. annelik fedakarligiyla hic bagdasmio belki ama cekecegim acilardan cok korkuyorum ben ya canim bu aralar o kadar tatli ki.. sezeryan acisindan tut göğüs acisina kadar. Su anki hassasiyet bile umutsuzluga sevkediyor simdiden
Canım bu fedakarlıkla alakalı değil başına ne geleceğini bildiğinden. İlkinde böyle hissetmemişsindir eminim. Ki insanın eli kesilse canı oradadır başı ağrısa canı oradadır, normal bişey yani, bende meme acısından çok korkuyorum yalan yok hatta ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden demiştim, yinede gebelik mi doğum mu desen doğumu seçerim

Günaydın. Owli uyku gurusu alan var mı? Bi tık pahalı ama 36 ay kullanılması beni etkiledi. Üşüdü derdi de yok gibi. Ne diyosunuz yapıştırayım mı bi tane.
Owlilerin torba tulumunu asla önermiyorum hiç kullanışlı değil ben aldım verdiğim parada boşa gitti tog değerine göre bacaklı olanlardan alabilirsin ama. Kesinlikle kollu bacaklı bakılmalı diye düşünüyorum. Geniş ağlı olanlar çok kullanışlı oluyor.

Benimde ilk bebeğim olacağı için karışık duygular içindeyim, hayatımın eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum bazen. Genelde iş odaklı bir hayatım vardı şimdi annelik yüklenecek nasıl bir duygu olacak bende bilmiyorum. Hala bu değişime hazır da hissedemiyorum. Şu anda bebeksiz hayattaki sorumluluklarla bile baş etmek zorken nasıl olacak bilmiyorum. Tabi bunun yanında bedensel, ruhsal değişimler de etki ediyor. Bende korku bu açıdan da var, iyi bir anne olacak mıyım ? Her şeye nasıl yetişeceğim gibi bir çok korku var.

Kol eklenen gordum bi ara ama bulamıyorum simdi. Bunun torba gibi ama ayaklari da cikan olanindan almak istiyorum. Ya benim ilk cocugum ben usur usumez anlayamam galiba diye korkuyorum

Ben de soyle bişey aldim. Alanlar hep memnun kaldık demis. İnşallah ben de memnun kalırım.

Eklentiler

• SAVE_20240605_112751.webp
    26 KB · Görüntüleme: 58
Bunların aynısı bende de var inan. Becerebilecek miyim,uykusuzluğa dayanabilecek miyim, hem eve yetişip hem çalışabilecek miyim? Bunlar hep kafamı kurcalıyor. Geçen de eşime farkında mısın bundan sonra hiç iki kişilik bir aile olamayacağız tekrar, hep düşünmemiz gereken biri olacak dedim.O da bi aydınlanma yaşadı Kaygılar çok ama şükür ki bir şekilde olur gider kafasında olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

benim de ilk bebeğim olacak, biraz da size göre yaş konusunda dezavantajlıyım, 40 yaşında artık eski enerjimin kalmadığının farkındayım. ama benim öyle korkularım yok, hepsine yetişmek zorunda değiliz. mesela önceliğin işken artık çocuğun olacak 3 kazanmak yerine 2 kazanmayı tercih edeceksin bebeğin biraz büyüyene dek ya da daha sakin çalışacak şekilde düzenleyeceksin hayatını. hayattaki tüm sorumluluklar da sadece sana ait değil, gerektiğinde eşine de sorumluluk vereceksin. ve bunları düşünüp kaygılanıyorsan bence iyi bir anne olacaksın zaten.

Bizde annelik fedakarlik sozleri farkli algilaniyor. Tabiki de korkucaz onlem almaya calisicaz belki acilardan emzirmek bile istemeyecegiz cunku bizler insaniz. Ben ilk kizimda hem gogus acisi hemde depresif ruh halini cok cektim. Destekte almadim sut veremem diye ama suan baktigimda mantikli gelmiyor. Ben iyiysem cocugum iyi. Bunda boyle birsey yasarsam diretmeyi düşünmüyorum.

Ip askililar cidden cok sirinde o minik omuzlar cok mu acikta kalır. Neyse yarisini ip askili yarisini kalin askili alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…