2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benimde ilk cocugum kis bebegiydi. Hemde karakisti. Aralik ayinin ortasinda dogdu. Hic kiyafet yetismiyordu hatirladigim gercekten kendimi hic tecrubeli hissetmiyorum bu gebelikte. Tamamen zit mevsimler. Yasayip gorcez
Evet tamamen zit mevsimler ve de ilkondennkalan hic birsey buna uymuyor ay itibariyle sifirdan duzuyoruz

Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum

Bende aynı durumdayim kuzum ya. Yiyince de hemen sisiyorum eziyet oluyor resmen. İştahım da pek yok. Meyveye düştüm bende. Hiç aramazdim normalde. Dondurma,yoğurtlu şeyler ve meyve favorim şuan

Kol eklenen gordum bi ara ama bulamıyorum simdi. Bunun torba gibi ama ayaklari da cikan olanindan almak istiyorum. Ya benim ilk cocugum ben usur usumez anlayamam galiba diye korkuyorum
Üşür üşümez anlarsın evin derecesine göre kaç tog alman gerekene bakarsın canım.
Bak şu tarz olanlar aşırı kış için en ideali 1 1,5 tog sanırım evlerin 18-24 derece olduğunu düşünürsek bulunduğumuz şehre görede tabi.
Ben şu tarz bişey alıcam

Benim iştahım aynı gibi ya . Hamile kalmadan ne kadar yiyorsam yine aynı yiyorum bence. Ama tabii şu aralar daha soğuk şeyler revaçta :)

Bende aynı durumdayim kuzum ya. Yiyince de hemen sisiyorum eziyet oluyor resmen. İştahım da pek yok. Meyveye düştüm bende. Hiç aramazdim normalde. Dondurma,yoğurtlu şeyler ve meyve favorim şuan
Zaten yaz meyvelerini çok severim şuan ekstra ekstra meyve yiyorum eve gelen siparişler hep meyve

Minikken bunlar giydirilir mi? Linkte yas secenegi yok hangi aylara goredir bu? Ben bundan da alicam mutlaka ama minik ya suan sarilmali eller ayaklar icerde bi model olsa demistim.

Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum

Eneem gelsin kilolar afiyet olsun canım. Ye çikolatayı, doğur atlıyı.
Aynen yaa içecek olarak da limonataya sardım. Şekersiz limonatalardan lıkır lıkır götürüyorum ve sanırım kilo vermeye başladım.
Benim iştahım aynı gibi ya . Hamile kalmadan ne kadar yiyorsam yine aynı yiyorum bence. Ama tabii şu aralar daha soğuk şeyler revaçta :)
Benim de öyleydi ama gitti resmen. Bebek beslensin diye biraz yemek tırtıklayıp bırakıyorum. Yağlı şeyler görmeye tahammülüm dahi yok.

Ya cool modelleri de varmış ince olanlardan ama kol bacak yok paket gibi icine atip fermuari cekiyosun. Biz ankaradayiz ya cok sicak olmuyor geceleri 10-15 derece duser gece
Daha çok sonbahar ve ilkbaharda kullanılır gibi geldi bana ama tabi sen yaşadığın yere göre ayarla.

2 gündür benimde ara acikmalarım kesildi. Kahvaltidan bi kac saat sonra acıkırdim deli gibi. Onlar kesildi.

Minikken bunlar giydirilir mi? Linkte yas secenegi yok hangi aylara goredir bu? Ben bundan da alicam mutlaka ama minik ya suan sarilmali eller ayaklar icerde bi model olsa demistim.
Altında yazıyor cm cm ama seçeneği var mı not kısmında mı yazıyoruz bilmiyorum senin dediğin torba gibi olanlar ben aldım hiç kullanamadım. Vardır ama başka markalarda kollu bacaklı olanlar. Mesela şu 3-6 ay

İnsanın içini soğutuyor ya. Hava gerçekten sıcak mı hamilelikten mi ben halsiz kaldım sıcağı da severdim normalde valla bayılacak gibi oluyorum iki gündür
Hem bu sene anormal bir giriş yaptı hava sıcaklığı hem hormonlar derken bende alt üst oldum valla keşke şu haziranda serin serin geçseydi bide bunun temmuzu ağustosu lohusalığı var

Az önce ekstra parmesanlı pizza gömen birine bunları söylemen hoş olmadı
Ama yanında roka yedim tuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…