2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar merhaba sabaha karşı kusma ve ishal başladı bende sabah kendi doktoruma gittim devam ederse antibiyotik yazarım dedi.Gelişim geriliği içinde şükür gene 6 gün geri bebiş büyümüş
Dikkat et canım çok geçmiş olsun. Maşallah bak ölçümlere çok takılmıştın büyüyor miniğin

Bebis her türlü kilo alıyormus kuzum canlı kanlı kanıtı benim kilo kendi kilomuz, sıcaktan bu kadar etkilenecegim aklıma dahi gelmezdi valla. Sürekli kızgın kumlardayim ama serin sular yok

Bebis her türlü kilo alıyormus kuzum canlı kanlı kanıtı benim kilo kendi kilomuz, sıcaktan bu kadar etkilenecegim aklıma dahi gelmezdi valla. Sürekli kızgın kumlardayim ama serin sular yok
Valla canım bebişin kilosunu belli bir persentilde olması kaydıyla asla önemsemiyorum daha önce de söylemiştim. Sağlıklı olması için besleniyorum sadece. Ama şu ara onu da beslenemiyorum sorun orda. Bugüne kadar yediklerimle idare etsin artık napayım yok içim almıyor

Napacaz ya biz az önce eşime yazdım patlayacagim ben dogurmak istiyorum artık diye sıcaklar hiç güzel olmuyormuş. Geçen ay doğuran arkadaşıma özendim.

Napacaz ya biz az önce eşime yazdım patlayacagim ben dogurmak istiyorum artık diye sıcaklar hiç güzel olmuyormuş. Geçen ay doğuran arkadaşıma özendim.
Maalesef canım keşke mayısa uyumlu olsaydık. Hele ben ötekini temmuz sonu doğurdum düşün. Kendi sıcaklığım yetmiyor, gelip gelip kediler üstümde uyuyor bir de, ayy imdat çıldırıciğim.

Maalesef canım keşke mayısa uyumlu olsaydık. Hele ben ötekini temmuz sonu doğurdum düşün. Kendi sıcaklığım yetmiyor, gelip gelip kediler üstümde uyuyor bir de, ayy imdat çıldırıciğim.
Ben kedi yanıma gelince hemen uzaklaştırıyorum, katlanamıyorum. Vallahi hayvanın da psikolojisi bozuldu benim bu sıcak basmalarından. Kocam sarılınca hemen bıraktırıyorum, sıkıntı basıyor. Minimum temas, maksimum mutluluk

Az önce ekstra parmesanlı pizza gömen birine bunları söylemen hoş olmadı
Ama yanında roka yedim tuzsuz
bende bu sabah aman ne ugrasacam kahvaltiyla dedim gozleme siparis verdim koca gozlemeyi gomdum sonrada bir fenalik geldi şekerim mi oynadi nedir. Azicik kendime geldim 1 saatte kendime gelince bir de cikolata yedim yine fenalik geldi 2 saat sonra yine kendime geldim simdi bakiniyorum ne yesem diye cok yiyince midemde sıkışıyor gozum doymuyor meyvelere zaten asiri abandim. Ama bende sey yapcam aksama marul ayikladim marul yicem dengelicem

Kız kıyamıyordum da ama şöyle bir icat yapmak şart oldu

Sonra demişim ya kız. Yenidoğanı atlatmayalım zaten şöyle 2 ay sürse ne güzel olur ben doyamamıştım
Yenidogan mi 2 ay sürsün bence yenidoganlik kaldırılsın bana en vefasiz gelen ay olmustu. Agrilar acilar uyku duzeni yok gaz vs ve karsiliginda bir gülücük bile yok ben 2. 3.aydan sonra ancak benimseyebilmistim kızımı. Ilk ay bana emanet edilen bir sorumluluk gibi gelmisti sadece

Ayy cok dogru bir tespit canim. Ilkinde ne yasayacagimi bilmedigim icin saf bir mutluluk vardi simdi. Esim diyor ki cok durgun ve dusuncelisin. Surekli ameliyat sonrasini düşünürken buluyorum kendimi.

Fedakarligi da soyle ozetleyebilirim. Ablam 2 cocugunu dogurmaya giderken cok stresliydi. Ama kaygisi daha cok geride biraktigi cocuguna yonelikti. Ya bana bisey olursa korkusu. Ben o ihtimali aklima bile getirmek istemiyorum bir taraftan ama diger taraftan da dedigim gibi kaygilar kendime yonelik olunca bencilce mi dusunuyorum oluyorum

Ben de soguga aşırı dustum. Buz kemiriyorum resmen. Buzluktan cikardigim yaban mersini ahududu soguk sutle yogurtla karistirip yiyorum. Soguk kiraz erik limonata ne varsa artik dolaptan

Kuzum sana nacizane tavsiyem.. yasayacagin her türlü seyin cok dönemsel ve gecici olacagini hep aklinda tut ve her zaman kendine onu hatirlat..

Benim ilk gebeligim planli degildi ama istemiyor da degildim. Buna ragmen hic hazir degilmisim sanirim ki "hayatim hic bir zaman eskisi gibi olmayacak" dehşetini iliklerime kadar yaşadım. O psikolojiyle kendime de esime de zehir ettigim gunler cok oldu. Bu arada evet hayatim hic bir zaman eskisi gibi olmadi ama asla da daha kotu olmadi. Bambaska bir boyut evlat sahibi olmak. Terazinin bir kefesine tum sorumluluklarini yasadigin zorluklari koyuyorsun, diger kefesindeki bir boynuna sevgiyle sarılışı hepsine agir basiyor tuhaf bir duygu.

Ben de soguga aşırı dustum. Buz kemiriyorum resmen. Buzluktan cikardigim yaban mersini ahududu soguk sutle yogurtla karistirip yiyorum. Soguk kiraz erik limonata ne varsa artik dolaptan
İcimizde söndürülmeyi bekleyen bir ejderha var sanki. Üflesem alev çıkacak, neyse sabır az kaldı

Haklisin kuzum. Dedigin gibi hepsi insani duygular.. ama yine de bazen cok mu kendime odakli düşünüyorum diye dusunmekten alamıyorum kendimi. Kaygisini cektgm seylere bakiyorum hep kendime dair.. kimisine bakiyorum ilk cocugun yasayacagi travmalara odaklanmis, kimine bakiyorum bana ameliyatta bisey olursa diger cocugum nolur diye dusunuyor falan... ben de yok agrim sızım cok olur mu yok o acilara dayanabilir miyim falan. Aklimdan gecti boyle seyler yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…