- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.861
Dikkat et canım çok geçmiş olsun. Maşallah bak ölçümlere çok takılmıştın büyüyor miniğinKızlar merhaba sabaha karşı kusma ve ishal başladı bende sabah kendi doktoruma gittim devam ederse antibiyotik yazarım dedi.Gelişim geriliği içinde şükür gene 6 gün geri bebiş büyümüş
Aynen canım şükürDikkat et canım çok geçmiş olsun. Maşallah bak ölçümlere çok takılmıştın büyüyor miniğin
Valla azmin takdire şayanCuma günü son iş günüm ya gitmeden hakkını verelim dedik
Ama tuzsuz olması önemli bi detay
Bebis her türlü kilo alıyormus kuzum canlı kanlı kanıtı benimEneem gelsin kilolarafiyet olsun canım. Ye çikolatayı, doğur atlıyı.
Aynen yaa içecek olarak da limonataya sardım. Şekersiz limonatalardan lıkır lıkır götürüyorum ve sanırım kilo vermeye başladım.
Benim de öyleydi ama gitti resmen. Bebek beslensin diye biraz yemek tırtıklayıp bırakıyorum. Yağlı şeyler görmeye tahammülüm dahi yok.
Valla canım bebişin kilosunu belli bir persentilde olması kaydıyla asla önemsemiyorum daha önce de söylemiştim. Sağlıklı olması için besleniyorum sadece. Ama şu ara onu da beslenemiyorum sorun orda. Bugüne kadar yediklerimle idare etsin artık napayım yok içim almıyorBebis her türlü kilo alıyormus kuzum canlı kanlı kanıtı benimkilo kendi kilomuz, sıcaktan bu kadar etkilenecegim aklıma dahi gelmezdi valla. Sürekli kızgın kumlardayim ama serin sular yok
Napacaz ya biz az önce eşime yazdım patlayacagim ben dogurmak istiyorum artık diyeValla canım bebişin kilosunu belli bir persentilde olması kaydıyla asla önemsemiyorum daha önce de söylemiştim. Sağlıklı olması için besleniyorum sadece. Ama şu ara onu da beslenemiyorum sorun orda. Bugüne kadar yediklerimle idare etsin artık napayım yok içim almıyor
Maalesef canım keşke mayısa uyumlu olsaydık. Hele ben ötekini temmuz sonu doğurdum düşün. Kendi sıcaklığım yetmiyor, gelip gelip kediler üstümde uyuyor bir de, ayy imdat çıldırıciğim.Napacaz ya biz az önce eşime yazdım patlayacagim ben dogurmak istiyorum artık diyesıcaklar hiç güzel olmuyormuş. Geçen ay doğuran arkadaşıma özendim.
Valla Allah sabrını verdi benlik bu konu yok bence bunun başka bir açıklaması olamazValla azmin takdire şayanSon ana kadar dayandın. Göm gitsin pizza, makarna ne bulursan. Fazlasıyla hakettin Tuzsuz roka önemli
Valla yaz zormuş ya. Havalar ılıkken her şey çok güzeldiMaalesef canım keşke mayısa uyumlu olsaydık. Hele ben ötekini temmuz sonu doğurdum düşün. Kendi sıcaklığım yetmiyor, gelip gelip kediler üstümde uyuyor bir de, ayy imdat çıldırıciğim.
Ay ne iyi anlattın kızgın kumlardayım diye yanıyorum cayır cayır bu nedirBebis her türlü kilo alıyormus kuzum canlı kanlı kanıtı benimkilo kendi kilomuz, sıcaktan bu kadar etkilenecegim aklıma dahi gelmezdi valla. Sürekli kızgın kumlardayim ama serin sular yok
Ben kedi yanıma gelince hemen uzaklaştırıyorum, katlanamıyorum. Vallahi hayvanın da psikolojisi bozuldu benim bu sıcak basmalarından. Kocam sarılınca hemen bıraktırıyorum, sıkıntı basıyor. Minimum temas, maksimum mutlulukMaalesef canım keşke mayısa uyumlu olsaydık. Hele ben ötekini temmuz sonu doğurdum düşün. Kendi sıcaklığım yetmiyor, gelip gelip kediler üstümde uyuyor bir de, ayy imdat çıldırıciğim.
Az önce ekstra parmesanlı pizza gömen birine bunları söylemen hoş olmadı
Ama yanında roka yedim tuzsuz
Kız kıyamıyordum da ama şöyle bir icat yapmak şart olduBen kedi yanıma gelince hemen uzaklaştırıyorum, katlanamıyorum. Vallahi hayvanın da psikolojisi bozuldu benim bu sıcak basmalarından. Kocam sarılınca hemen bıraktırıyorum, sıkıntı basıyor. Minimum temas, maksimum mutluluk
Yenidogan mi 2 ay sürsünSonra demişim ya kız. Yenidoğanı atlatmayalım zaten şöyle 2 ay sürse ne güzel olur ben doyamamıştım
Ayy cok dogru bir tespit canim. Ilkinde ne yasayacagimi bilmedigim icin saf bir mutluluk vardi simdi. Esim diyor ki cok durgun ve dusuncelisin. Surekli ameliyat sonrasini düşünürken buluyorum kendimi.Canım bu fedakarlıkla alakalı değil başına ne geleceğini bildiğinden. İlkinde böyle hissetmemişsindir eminim. Ki insanın eli kesilse canı oradadır başı ağrısa canı oradadır, normal bişey yani, bende meme acısından çok korkuyorum yalan yok hatta ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden demiştim, yinede gebelik mi doğum mu desen doğumu seçerim
Ben de soguga aşırı dustum. Buz kemiriyorum resmen. Buzluktan cikardigim yaban mersini ahududu soguk sutle yogurtla karistirip yiyorum. Soguk kiraz erik limonata ne varsa artik dolaptanKızlar iştah durumunuz nasıl, ben zordan yiyorum. Sıcaklardan sanırım ağzımda büyüyor lokmalar. Akşama kadar aç dursam durucam yani o derece. Soğuk soğuk yoğurt, soğuk meyveden başka hiç bir şey istemiyor canım.
Kuzum sana nacizane tavsiyem.. yasayacagin her türlü seyin cok dönemsel ve gecici olacagini hep aklinda tut ve her zaman kendine onu hatirlat..Benimde ilk bebeğim olacağı için karışık duygular içindeyim, hayatımın eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum bazen. Genelde iş odaklı bir hayatım vardı şimdi annelik yüklenecek nasıl bir duygu olacak bende bilmiyorum. Hala bu değişime hazır da hissedemiyorum. Şu anda bebeksiz hayattaki sorumluluklarla bile baş etmek zorken nasıl olacak bilmiyorum. Tabi bunun yanında bedensel, ruhsal değişimler de etki ediyor. Bende korku bu açıdan da var, iyi bir anne olacak mıyım ? Her şeye nasıl yetişeceğim gibi bir çok korku var.
İcimizde söndürülmeyi bekleyen bir ejderha var sanki. Üflesem alev çıkacak, neyse sabır az kaldıBen de soguga aşırı dustum. Buz kemiriyorum resmen. Buzluktan cikardigim yaban mersini ahududu soguk sutle yogurtla karistirip yiyorum. Soguk kiraz erik limonata ne varsa artik dolaptan
Haklisin kuzum. Dedigin gibi hepsi insani duygular.. ama yine de bazen cok mu kendime odakli düşünüyorum diye dusunmekten alamıyorum kendimi. Kaygisini cektgm seylere bakiyorum hep kendime dair.. kimisine bakiyorum ilk cocugun yasayacagi travmalara odaklanmis, kimine bakiyorum bana ameliyatta bisey olursa diger cocugum nolur diye dusunuyor falan... ben de yok agrim sızım cok olur mu yok o acilara dayanabilir miyim falan. Aklimdan gecti boyle seyler yalan yokBizde annelik fedakarlik sozleri farkli algilaniyor. Tabiki de korkucaz onlem almaya calisicaz belki acilardan emzirmek bile istemeyecegiz cunku bizler insaniz. Ben ilk kizimda hem gogus acisi hemde depresif ruh halini cok cektim. Destekte almadim sut veremem diye ama suan baktigimda mantikli gelmiyor. Ben iyiysem cocugum iyi. Bunda boyle birsey yasarsam diretmeyi düşünmüyorum.
Ben de hamur olsun camurdan olsun kafasinda ilerliyordum. Her sabah tereyagli simitlerAz önce ekstra parmesanlı pizza gömen birine bunları söylemen hoş olmadı
Ama yanında roka yedim tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?