2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Ama ultrasonda ense kalınlıklarına burun kemiklerine bakıldı Allah a bin şükür herşey yolunda

Selam güzel anneler umarım ben de aranıza katılırım transfer 14. Günüm değer 2712 dr keseyi görebiliriz belki demişti ama göremedik çok ufak bi odak gördü bence kese bu ama ikiz olduğunu düşünüyorum o yüzden değer böyledir daha erken dedi, sizler keseyi kaçıncı haftada veya transfer kaçıncı gününde gördünüz sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah

Çok erken bakmış doktorunuz,biz12. Gün sonucu aldık bir hafta sonra keseleri gördük bence de değerinize göre iki olabilir

Benim değerim de sizinle hemen hemen aynıydı ve ikiz gebeyim. Keseleri transferden sonra 17. Günde gördük

Çok erken bakmış doktorunuz,biz12. Gün sonucu aldık bir hafta sonra keseleri gördük bence de değerinize göre iki olabilir
Valla zaten serum için gidecektim, gelmişken belki değer 1500 ü geçerse görürüz demişti şansımızı denedik perşembe tekrar gideceğim inşallah öyledir teşekkür ederim yorumunuz için

Kızlar merhaba ikiz bebek arabası araştırdiniz mi yada aldınız mi
Ben son haftalara kqdR almayı düşünmüyorum,nasip olursa ocak ayında doğum gorunuyor,o zaman da kış olacağı için dışarı çıksam bile araçla çıkarım,9 ay ben ikizlerimi karnımda taşıdım şimdi babamız bizi taşısın mantığı benim 5.5 yaşında kızım da var,3 çocukla dışarı tek başıma bir süre çıkamam gibime geliyor

Hakkınızda hayirli uğurlu olsun inşallah. Rabbım kucağınızi boş bırakmasın
İkizlere hamile olmak ayrilacalik sanirim

Biz test yaptırmadık sadece ultrasonla bakıldı
İkiz gebelikte sadece ultrasonla bakılıyor ölçüm yapiliyor.bize doktorumuz defalarca söyledi.fakat kendi doktorumuzdan ikili test randevusu alamadığım için özel hastaneleri aradim ,ikiz olunca fiyat iki katına çıkıyor ve kan testi de yapılacak diyorlar.diyorum ki doktorumuz gerek görmedi o zaman Bi duraksayip hiç böyle birsey duymadık diyip lafi geveliyorlar

Kontrollerininiz ne sıklıkla yapılıyor?Ben Zeynep kamile gidiyorum,2 hafta sonra hep görmek istiyorlar.o iki hafta geçmek bilmiyor.hep ikizlerime birsey mi oldu diye evhamlaniyorum

Kontrollerininiz ne sıklıkla yapılıyor?Ben Zeynep kamile gidiyorum,2 hafta sonra hep görmek istiyorlar.o iki hafta geçmek bilmiyor.hep ikizlerime birsey mi oldu diye evhamlaniyorum
Ben de iki haftada bir gifiyorum sormayın bende aynı durumdaym günlerim randevu gününü beklemekle geçiyor

Benim Dr ikili test hatta fetal dna mutlaka yaptırın dedi ama ben istemedim hatta sinirlendi falan ama benim kararıma saygı duymadı zaten Dr değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…