- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Ama ultrasonda ense kalınlıklarına burun kemiklerine bakıldı Allah a bin şükür herşey yolunda11 haftalıkikili tarama testinin randevusunu da alabildim.tam 14.haftqda yaptıracağım inşallah, ben Zeynep kamil hastanesjne gidiyorum ,Anadolu yakasında ki en önemli kadın doğum ve cocuk hastanesi ,yaşımın ileri olması ve ikiz gebelik nedeniyle devlet hastanesi ilk tercihim,182 den 2 li yarama test için takipli olduğum hastaneden randevu alabildim.muayene eden doktorumuz 2 li tarama testinde ikizlerde kan alınmaz dedi,ben devlette randevu alamayınca özel hastaneleri aradim,ikiz olduğunu duyunca iki kat ücret istiyorlar.ayrica takip eden doktorumun söylediği ikizlerde kan alınmaz sadece ense kalınlığı ölçümü yapilacak dendigimde telefondaki görevli ilk kez duydum fwlan diyor.telefondakine qciklama yapmadım, sonuçta kan alınmaz diyen doktor iken diğeri ise orada çalışan bir kişi
Özel değilse siz neden testten vazgeçtiniz?
Çok erken bakmış doktorunuz,biz12. Gün sonucu aldık bir hafta sonra keseleri gördükSelam güzel anneler umarım ben de aranıza katılırım transfer 14. Günüm değer 2712 dr keseyi görebiliriz belki demişti ama göremedik çok ufak bi odak gördü bence kese bu ama ikiz olduğunu düşünüyorum o yüzden değer böyledir daha erken dedi, sizler keseyi kaçıncı haftada veya transfer kaçıncı gününde gördünüzsağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah
Benim değerim de sizinle hemen hemen aynıydı ve ikiz gebeyim. Keseleri transferden sonra 17. Günde gördükSelam güzel anneler umarım ben de aranıza katılırım transfer 14. Günüm değer 2712 dr keseyi görebiliriz belki demişti ama göremedik çok ufak bi odak gördü bence kese bu ama ikiz olduğunu düşünüyorum o yüzden değer böyledir daha erken dedi, sizler keseyi kaçıncı haftada veya transfer kaçıncı gününde gördünüzsağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah
Valla zaten serum için gidecektim, gelmişken belki değer 1500 ü geçerse görürüz demişti şansımızı denedikÇok erken bakmış doktorunuz,biz12. Gün sonucu aldık bir hafta sonra keseleri gördükbence de değerinize göre iki olabilir
Ayy gerçekten mi şuan umut oldunuz çok teşekkürler yorumunuz içinn çünkü ben de perşembe tekrar gideceğim o gün transferin 17. Günü oluyor artık umarım görürüzBenim değerim de sizinle hemen hemen aynıydı ve ikiz gebeyim. Keseleri transferden sonra 17. Günde gördük
İnşallah sağlıcakla görürsünüz içinizi ferah tutun değeriniz çok güzel❤Ayy gerçekten mi şuan umut oldunuz çok teşekkürler yorumunuz içinn çünkü ben de perşembe tekrar gideceğim o gün transferin 17. Günü oluyor artık umarım görürüz
Ben son haftalara kqdR almayı düşünmüyorum,nasip olursa ocak ayında doğum gorunuyor,o zaman da kış olacağı için dışarı çıksam bile araçla çıkarım,9 ay ben ikizlerimi karnımda taşıdım şimdi babamız bizi taşısın mantığıKızlar merhaba ikiz bebek arabası araştırdiniz mi yada aldınız mi
Hadi inşallah bakalim,benim haftaya pazartesi 14 .haftada yapılacak ikili tarama testinin,Ama ultrasonda ense kalınlıklarına burun kemiklerine bakıldı Allah a bin şükür herşey yolunda
Hakkınızda hayirli uğurlu olsun inşallah. Rabbım kucağınızi boş bırakmasınSelam güzel anneler umarım ben de aranıza katılırım transfer 14. Günüm değer 2712 dr keseyi görebiliriz belki demişti ama göremedik çok ufak bi odak gördü bence kese bu ama ikiz olduğunu düşünüyorum o yüzden değer böyledir daha erken dedi, sizler keseyi kaçıncı haftada veya transfer kaçıncı gününde gördünüzsağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah
Biz test yaptırmadık sadece ultrasonla bakıldıHadi inşallah bakalim,benim haftaya pazartesi 14 .haftada yapılacak ikili tarama testinin,
Bende bakıyorum ama karar veremedim o kadar çok çeşit varkiKızlar merhaba ikiz bebek arabası araştırdiniz mi yada aldınız mi
İkiz gebelikte sadece ultrasonla bakılıyor ölçüm yapiliyor.bize doktorumuz defalarca söyledi.fakat kendi doktorumuzdan ikili test randevusu alamadığım için özel hastaneleri aradim ,ikiz olunca fiyat iki katına çıkıyor ve kan testi de yapılacak diyorlar.diyorum ki doktorumuz gerek görmedi o zaman Bi duraksayip hiç böyle birsey duymadık diyip lafi geveliyorlarBiz test yaptırmadık sadece ultrasonla bakıldı
Ben de iki haftada bir gifiyorum sormayın bende aynı durumdaym günlerim randevu gününü beklemekle geçiyorKontrollerininiz ne sıklıkla yapılıyor?Ben Zeynep kamile gidiyorum,2 hafta sonra hep görmek istiyorlar.o iki hafta geçmek bilmiyor.hep ikizlerime birsey mi oldu diye evhamlaniyorum
Benim Dr ikili test hatta fetal dna mutlaka yaptırın dedi ama ben istemedim hatta sinirlendi falan ama benim kararıma saygı duymadı zaten Dr değiştirdimİkiz gebelikte sadece ultrasonla bakılıyor ölçüm yapiliyor.bize doktorumuz defalarca söyledi.fakat kendi doktorumuzdan ikili test randevusu alamadığım için özel hastaneleri aradim ,ikiz olunca fiyat iki katına çıkıyor ve kan testi de yapılacak diyorlar.diyorum ki doktorumuz gerek görmedi o zaman Bi duraksayip hiç böyle birsey duymadık diyip lafi geveliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?