2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kız baksana ben şimdiden korkuyorum el kadar bebeden ilerde dil papuç gibi olur bunların
Ayy arkadaşımın kızı var öyle dil boyundan büyük jejdjdjjdjd oğlanlar da dil pek yok da yaramazlıklarıyla konuşurlar. Valla korkarsan istediğini yaptırır benden demesi

Ahhh keşke hepimiz aynı şehirde olsak bebelerle güzel etkinlikler de yapardık. Götür götür kuzum. Ayyy tartılma demişken 7 kilo vermişim ben de kendimi tebrik ediyorum 12 kilo daha veririm inşallah

Ahaha evet ağlardık biterdi. Ne yapabilirdik ki… teknoloji ilerledi bazı şeyler kötüleşti
Malesef güzel bi konuya parmak bastın. Yararları verdiği kötülükten geri kalıyor artık, akran zorbalığı bile bir travma yani üzülüyorum her geçen gün daha ne kadar kötüye gidebilir diye

Ayyy hadi haber et güzel haberler al inşallah
Üf evet yaaa. Hamileyken hayalim hepimiz tatil köyünde yaşıcaktık, şimdiki hayalim termal ahshshsjsjs hamama gidip şöyle güzelce kırklanıp çıkışta gazoz simit yemek hep beraber shhsjssjjdsk
Ahhh keşke hepimiz aynı şehirde olsak bebelerle güzel etkinlikler de yapardık. Götür götür kuzum. Ayyy tartılma demişken 7 kilo vermişim ben de kendimi tebrik ediyorum 12 kilo daha veririm inşallah
Bana da yazıklar olsun 10 kiloda kaldım üstüne alırım bu gidişle varsan baksan boğazımdan vitaminli 2 lokma geçmiyor kuru incir vs canıma okudu benim

Kızlar dün gece emzirirken baktım hepiniz uyuyorsunuz mayıs 2026 annelerini okudum ay çok yolun başındalar bizde mi böyleydik yaaaa kalp atışı duyduk duycaz, kese göründü, lekelenme var nolcak, bulantı vs konuşuyolar biz anca bebenin gazı, meme, mama, sıçtı sıçmadı iyi geldik bu günlere seviyom sizi

️ kizlar.. S Sadecevlat nerelerdesin? Bebeme bi seyler oldu.. 36saat oldu sunnet olali. Parasetamol nasil ne kadar veriyorsun? 12 saatte bir 0.4ml verdik. Simdi 4saatte bir verdim.
DURMUYOR..sicriyor aniden..bagir cagir memeye saldiriyor.hic boyle olmamisti..
Vura aglya emdi..biberonu da aldi...Gaz damlasi da verdim arada..
Altini acinca sakinledi..kapattiktan 10dk sonra yine ayni..
Gaz mi, ac mi, aci mi...

Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır
Hayırlı olsun sünnetininiz canım Rabbim damatlığını da göstersin inşallah

Amin tesekkur ederiz
Nasil ya? Plasenta nasil iceride unutulur?
Bilsem...hem de sezeryanda
Neyyy plesantayı içinde mi unutmuşlar
Ay yok hepsini degil, 5cm kadarcigini

Bende 10 kilo vermiştim ama daha veremedim bendeki bu gırtlak ile kalanını veremem mide ameliyatı olacam bu gidişle

Teşekkür ederim canım

10.30 da uyumuştu 2.30 da uyandı maşallah o da emmedi çok yatarken heralde inşallah sımdıden sonra uyur emzirme nodundayımm

Ahahahha bu bebem surpriz oldu bize. Ama simdiden basladim. Cok ufak oldugundan alt alma kismina baslayamadik ama siringa ile besleme, gaz cikarma, sallama, kucakta pispis hepsine hakim. Otekinde 1 yasindan sonra baslamistik bunda direk 1 gunlukken surece girdi esim sagolsunodev kesin babanin. Bizimki bizim kavgalari gorunce kendi mudahale etti
Benim ilk kizimda buradaki grup f ile baslayana tasinmisti. Disariya kapali grup yapmistik. Post atmak daha kolay oluyordu. Ayni sehir olarak gorustuklerimiz oldu. Hatta ayni dr dogum yapanlar hep gorustu benim hala gorustugum arkadaslar var o gruptan whatsapp uzerine gecmistik sonra bir suru kisi ilk gruptan arkadasim bebek gormeye gelecek hatta simdilerde

Çok güzel valla bana eşim bu kadınlar kulübü için çok kızıyordu tüm hamilelğimde ama ben keyif alıyorum hala diyor doğurdun bitmedi mi hayırrr tecrübelerimizi paylaşıyoruz

Yav salatalık niye yok pardon? Gaz yapıyomuş deme kafaları çıldırırım hıyarın nesi var o olmadan ne tepicez ağzımıza. Bulgur ve hıyar kırmızı çizgim.

Uyurken ıkınan bebemi besliyim dedim. Hay kafama s
Uyandı geri. Bu sefer uyanık ıkınıyo. Napıcaz sabahı sabah edicez heralde. Geri kendi dalardı belki ne elliyosun çocuğu yıkık biriyim şuan
İkınma.olayi bende travma olusturdu. Ikinirken gordukce iyice psikolojim bozuluyor. Tez zamanda gecsin insallah amin

Off evet bugünlerimize şükür
Akşam youtube dan bebek kakası videosu izliyordum eşim geldi diyor bu ne dedim yeni hobim
100. Uyanışımızı yaptık herhalde gözleri kocaman açmış gülüyor. Dedim ben gülünecek bir şey görmüyorum

Acaba canı mı acıyor bez temaz edince? Yara yerinde bir sıkıntı var mı

Uyurken ıkınan bebemi besliyim dedim. Hay kafama s
Uyandı geri. Bu sefer uyanık ıkınıyo. Napıcaz sabahı sabah edicez heralde. Geri kendi dalardı belki ne elliyosun çocuğu yıkık biriyim şuan
Bir kez daha diyim uyuyan çocuğa ellenmez ama benimki uyuyan anaya elliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…