- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
Ya fotoğraf var oğlumda ki o hiç uyumuyorduŞu sözünü alnıma yapıştırcam.
Hayırlı olsunBenim oğlum da sünnetli artık hıııhhhh
Ay çok şükür geçti gitti bu da
Daha doktor gelmedi görüşe ama ekstra bilmem yaapmam gereken bi şey var mı rakipcann
İnşallah aşkımAyyy hadi haber et güzel haberler al inşallah
Üf evet yaaa. Hamileyken hayalim hepimiz tatil köyünde yaşıcaktık, şimdiki hayalim termal ahshshsjsjs hamama gidip şöyle güzelce kırklanıp çıkışta gazoz simit yemek hep beraber shhsjssjjdsk
Bana da yazıklar olsun 10 kiloda kaldım üstüne alırım bu gidişlevarsan baksan boğazımdan vitaminli 2 lokma geçmiyor kuru incir vs canıma okudu benim
Jahahhahahah aman diyim son cocuksa o öyle ol yoksa olmaBende 10 kilo vermiştim ama daha veremedim bendeki bu gırtlak ilekalanını veremem mide ameliyatı olacam bu gidişle
Oha 35 nedir jdjdjjdjdj gerçi İzmir sıcağında ben istesem de alamazdım tuvalete bile çıkmadan terle atıyosun çünkü ayyyy nasıl sığdırdın yaz ortasında kendine o kilolarıBen b*kunu çıkarmışım demekki hamilelikte paso yiyerek ve 35 kilo alarakneyseki 22si gitti
Ayyy Rabbim damatlığını görmeyi nasip nasip etsin inşallahBenim oğlum da sünnetli artık hıııhhhh
Daha doktor gelmedi görüşe ama ekstra bilmem yaapmam gereken bi şey var mı rakipcann
Bünye de hiç görmedi o kiloyu zaten şoka uğradıOha 35 nedir jdjdjjdjdj gerçi İzmir sıcağında ben istesem de alamazdım tuvalete bile çıkmadan terle atıyosun çünkü ayyyy nasıl sığdırdın yaz ortasında kendine o kiloları
Hayırlı olsun
Allah razı olsun canım kızlarAyyy Rabbim damatlığını görmeyi nasip nasip etsin inşallah
Son haftalarda yemeyi bırakmıştım nefessizlik olunca ne yaaa hdjdjdjjdjx buraya yarıldım haykırdım böğürdüm resmen jdjdjdjjs jahahhahahahajjsjsjsjBünye de hiç görmedi o kiloyu zaten şoka uğradıben ilk günden beri tatlı çok yedim ve gece yemelerim vardı ama en büyük etken sigarayı bi anda bırakınca oldu ne olduysa
Bi ara nefessizlik yaşayınca son hafta yemeyi bırakmıştım artık
Buralar da sıcak ama İzmir gibi olamaz
Benimki de cok soyleniyor. Ne dertleri varsa grubumuzlarÇok güzel valla bana eşim bu kadınlar kulübü için çok kızıyordu tüm hamilelğimde ama ben keyif alıyorumhala diyor doğurdun bitmedi mi hayırrr tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Benimki her gece ikiniyor. Garip garip sesler sonra arka arkaya zooorrrttt pirrrt sesleri geliyor uykudan uyandiriyor zortuyla babasini. Koca adamlar bu kadar sesle alttan ustten gaz cikarmiyor umarim ileride boyle olmazKız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd
Wh ile baslayani yapabiliriz. İg cok tehlikeli ya yanlis yere yazarsak vik vik konusmalarimizi
Ya bizimkinin gazı çok kötü kokuyor hep kakasını yaptı sanıyorum. Acaba yeni mamadan mı yoksa probiyotikten mi böyle olduBenimki de cok soyleniyor. Ne dertleri varsa grubumuzlar
Benimki her gece ikiniyor. Garip garip sesler sonra arka arkaya zooorrrttt pirrrt sesleri geliyor uykudan uyandiriyor zortuyla babasini. Koca adamlar bu kadar sesle alttan ustten gaz cikarmiyor umarim ileride boyle olmazbitince bayilir gibi kaldigi yerden devam uykuya hayatta ellemem. Kalkip kafayi saga sola cevirip havayi elini onune ne gelirse onu emcukluyorsa aliyorum. Ya da ikinmadan sesleniyorsa. Hayir madem gece alttan cikariyon gazini gunduz seni tutan ne cocugum
Wh ile baslayani yapabiliriz. İg cok tehlikeli ya yanlis yere yazarsak vik vik konusmalarimizi
Hay aklini seveyim.Aşkım kağıt bardağı minicik kesip koysan. En azından tahriş etmez
O da iyi fikirOğlum yok hiç sünnet tecrübe etmedim ama aklıma şu göğüs kalkanları geldi, onlardan koymayı deneyebilirsin belki
Hayirli olsuuunBenim oğlum da sünnetli artık hıııhhhh
Iyi fikir, yapayim hemanBiz küçük boy karton bardak koymuştuk
Allah razı olsun canım kızlar
Eveeet kız bebeleri olan arkadaşlarım hani bilginize
Tamam canım teşekkür ederim, sağlıcakla büyüsün yavrucaklarımızCanım artık hepimiz o saatleri salmış durumdayız ama doğum kilosuna ulaşana kadar 2 saatte bir emzir bence. Dakika olarak bir şey diyemem ama bebiş emerken uyuyorsa aktif emsin diye çenesinin altını, dudaklarının kenarlarını minik minik elle ki emmeye devam etsin. Senin zamanlarındayken ben uyandırıyordum, şimdi geçen süreye göre emziriyorum dün 4.5 saat uyumuşuz hemen emzirdim. Ama bakıyorum 2.5 saat falan olmuş uyuyorsa daha bekliyorum duruma göre. Sağlıkla büyüt bebişini
Aslında çişini kakasını yapıyor ama uyuyorsa uyandıramıyorum dün 45 dk uyandırmaya uğraştımDoğum kilosuna ulaşmadıysa eğer uyuyorsa 2 saatte 1, uyanıksa her istediğinde ver sık sık bebek gık dese ver. Şey gibi oldum instada dolaşan emzirmatik videosu gibi ama yapcak bişi yok. En son hangi memeyi bıraktıysan başlarken onunla başla. Çünkü memedeki sütüm tamamını çekemdiyse dipte kalan süt yağlı olur cocuğa kiloyu o aldırır. O yüzden kaç Dk emzirdiğine takılma. Misal sağ göğüs verdin sıkıldı durmadı ötekini verdin ya da uyudu vs tekrar emzirmeye başladığında sağdan başla. İlk sütler biraz su ihtiyacını karşılar yağsızdır. O kilo aldırmaz. Önemli olan sondaki süt. Buna rağmen kilo artmıyorsa ( günde en az 5 Çinli bez atmıyorsan) mama ile desteklemeni önericem. Sağlıcakla büyüsün inşallah
Shsjsjsh
İlk 10 günde doğum kilosu yakalansın istenir sen gene de uyandırmaya devam et bi süre. Yenidoğanı uyandırmak zor biraz topuklarından bastır bezini aç uyanıyolarAslında çişini kakasını yapıyor ama uyuyorsa uyandıramıyorum dün 45 dk uyandırmaya uğraştım
Bizimkinin de hafiften kakasi kokuyor altina yaptigini anliyorum disaridan kucagimdaysa. Ek gidaya kadar kokmaz diye hatirliyordum ama degisik bunlar. Dogdu dogali buyuk gegirmesi de alttan cikarmasi da. Oteki odalardan duyuluyorYa bizimkinin gazı çok kötü kokuyor hep kakasını yaptı sanıyorum. Acaba yeni mamadan mı yoksa probiyotikten mi böyle olduson 1 haftadır her pırta bezini kontrol ediyorum. Zoooturt diye yapıyo bide minicik poposuyla
Ben de aynen oyleydim. Benimki de uyanmiyordu. 45 dakika 1 saat soyma ayaklarin altina vurma vs hepsini yaptim sert vurdugum da oldu cocuk sanki hissetmiyor gibiydi. 10 gunlukken idrar yolundan suphelendiler. Yogun bakima yatirdilar antibiotik yenidoganda sadece oyle veriliyormus. Orada doktorumuz sarilik riski gectiyse 2 saatte bir kaldirma 3 hatta 3.5 saati bulabilir kendine de cocuga da eziyet etme dedi. Sonra ben de 3 saatte bir baktim daha cabuk uyandi emdi. Ama kilo alimi vs iyiydi o onemli acliktan ve sicaktan uykusu gelmediginden emin olmak lazim. Bazen idrar yolu enf uyku ve halsizlik yaparmis belki bir tahlil verirsiniz. cok az emdiginde siringa ile sut sagip destek verdim ilk ay dakikalari takip ettim. Uyusa da onu emiyordu elimi damagina sokup emmesini sagladim siringa ile de kenardan doktum onu deneyebilirsin. Kilo alimi konusunda endiseliysen once siringa ile destekle sonra 2 saatte kaldiramiyorsan 2.5 saati bir dene istersen ya da bir sefer 3 saat dene.2 saatte kalkinca az emiyorlar bir de.Aslında çişini kakasını yapıyor ama uyuyorsa uyandıramıyorum dün 45 dk uyandırmaya uğraştım
Ayyyy yicemmmmmKızlar parmakları çok lezzetli sanırım iştahlı iştahlı emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?