- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
Bizimki benim sinirimi alan her şeye okÇok güzel valla bana eşim bu kadınlar kulübü için çok kızıyordu tüm hamilelğimde ama ben keyif alıyorumhala diyor doğurdun bitmedi mi hayırrr tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Bizim de doğumda sadece o kaldı yanımda çok da güzel olduAhahahha bu bebem surpriz oldu bize. Ama simdiden basladim. Cok ufak oldugundan alt alma kismina baslayamadik ama siringa ile besleme, gaz cikarma, sallama, kucakta pispis hepsine hakim. Otekinde 1 yasindan sonra baslamistik bunda direk 1 gunlukken surece girdi esim sagolsunodev kesin babanin. Bizimki bizim kavgalari gorunce kendi mudahale etti
Benim ilk kizimda buradaki grup f ile baslayana tasinmisti. Disariya kapali grup yapmistik. Post atmak daha kolay oluyordu. Ayni sehir olarak gorustuklerimiz oldu. Hatta ayni dr dogum yapanlar hep gorustu benim hala gorustugum arkadaslar var o gruptan whatsapp uzerine gecmistik sonra bir suru kisiilk gruptan arkadasim bebek gormeye gelecek hatta simdilerde
Hepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..Acaba canı mı acıyor bez temaz edince? Yara yerinde bir sıkıntı var mı
Chatgpt de gaz yapar diyo ama bilemedim snsjsjjsjsYav salatalık niye yok pardon? Gaz yapıyomuş deme kafaları çıldırırım hıyarın nesi var o olmadan ne tepicez ağzımıza. Bulgur ve hıyar kırmızı çizgim.
Aşkım kağıt bardağı minicik kesip koysan. En azından tahriş etmezHepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..2no bez taktik oylesine sizarsa sizsin dedim. O araya yogurt tasi da konmaz..dusunup duruyorum ne koyabilirim..
Hem emdi Hem 120lik mama goturdu 2saatte. Tum gun memedeydi mama vermedim ac mi hissetti acaba dedim (mama destegini geciktirdim biraz guya azaltayim diye..)
Her seyi sorguluyorum, neden..
Evet bebek kakası önemli bir detay bencede bende hep baktım ama düzgün örnek bulamadımOff evet bugünlerimize şükür
Akşam youtube dan bebek kakası videosu izliyordum eşim geldi diyor bu nededim yeni hobim
100. Uyanışımızı yaptık herhalde gözleri kocaman açmış gülüyor. Dedim ben gülünecek bir şey görmüyorum
Hahaha ben Eskişehirdeyim online katılırım buluşmalaraValla iyi olur grupça buluşalım kahve içelim. Kız alıp kız verelim
Off evet bugünlerimize şükür
Akşam youtube dan bebek kakası videosu izliyordum eşim geldi diyor bu nededim yeni hobim
100. Uyanışımızı yaptık herhalde gözleri kocaman açmış gülüyor. Dedim ben gülünecek bir şey görmüyorum
Evet bebek kakası önemli bir detay bencede bende hep baktım ama düzgün örnek bulamadım
Ya ahahahhshsshhs iyilikten maraz doğar bacım. Bırak ıkınıp sıkılıp yatsınBenim kız 4ten beri kesintisiz uyumadı. Tam ben uyucam o uyandı, o uyucak gaz ıkınma açlık derken.
Bi daha uyuyan çocuk ellemicem.
Hahshahshahssha bizim bi sonraki level shshshhsjsSjhfkhfdhjf tadına baktığı şey karamel. Yanlış anlaşılmasın
Oğlum yok hiç sünnet tecrübe etmedim ama aklıma şu göğüs kalkanları geldi, onlardan koymayı deneyebilirsin belkiHepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..2no bez taktik oylesine sizarsa sizsin dedim. O araya yogurt tasi da konmaz..dusunup duruyorum ne koyabilirim..
Hem emdi Hem 120lik mama goturdu 2saatte. Tum gun memedeydi mama vermedim ac mi hissetti acaba dedim (mama destegini geciktirdim biraz guya azaltayim diye..)
Şu sözünü alnıma yapıştırcam.Bir kez daha diyim uyuyan çocuğa ellenmezama benimki uyuyan anaya elliyor
Kız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkdBenim kız 4ten beri kesintisiz uyumadı. Tam ben uyucam o uyandı, o uyucak gaz ıkınma açlık derken.
Bi daha uyuyan çocuk ellemicem.
Yaa bu benKız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd
Ben b*kunu çıkarmışım demekki hamilelikte paso yiyerek ve 35 kilo alarakAhhh keşke hepimiz aynı şehirde olsak bebelerle güzel etkinlikler de yapardık. Götür götür kuzum. Ayyy tartılma demişken 7 kilo vermişim ben de kendimi tebrik ediyorum 12 kilo daha veririm inşallah
Benim oğlum da sünnetli artık hıııhhhhBen anlamam, biz tam takim haziriz
Çikolatamizi, biberonumuzu alır geliriz maaile
Hala İçini dolduramadigimiz hast cikisi smokin tulumlu resmimiz de hazir.
Bi baksınlar. Nasip kısmet bu isler
Biz küçük boy karton bardak koymuştukHepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..2no bez taktik oylesine sizarsa sizsin dedim. O araya yogurt tasi da konmaz..dusunup duruyorum ne koyabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?