• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ah canım ben bir gece onkadar suurumu kaybetmişim ki hatırlamıyorum bile eşim sonradan söylüyor bana Allah'ım ya benim canımı al ya onun ben emanetine bakamıyorum ruhum kaldırmıyor demişim duyunca beyninden vurulmusa döndüm.icim kor gibi yandı.bende kimseyi görmek istemiyorum sadece eşim yanimda olsun istiyorum.hatta büyük oğluma hep senin yüzünden oldu kardeş istemeseydin dedim.sonra vicdan azabından dahada beter oldum.esime diyorum sende alışamadım dimi sırf ben daha çok kötü olmayayım diye seviyor gibi yapıyorsun adam yeminler ediyor ben seviyorum canımız parçamiz ne olur toparlan diye ama yok ben benlikten çıktım.buyuk oğlum doktora gideceğimi öğrendi ağlamaya başladı zannettiki yatiracaklar beni.ona çok üzülüyorum benim en berbat hallerime şahit oluyor ama elimde değil aglamalarim durduramiyorum.hatta ben olmasam daha mutlu olurlar filan diye düşünmüyor değilim.sutum gitti iyice üzüntüden yorgunluktan hiç ama hiç dinlenemiyorum bugün emzirme harici hiç oturmadim bacaklarım tutmuyor artık
Oy ben sana kıyamam yaaa🫂

Kuzum benim bebeğim de sarılık olduğu için , 26. Gündeyiz , en başından bu zamana zorla uyandırıp emziriyorum. 5 dakika az. Emzir sürekli. Topuğunu sık, altını aç değiştir, ıslak bi şeylerle sil hafif hafif vücuduna dokun rahatsız olsun uyansın emsin.

Eğer emmesi kuvvetli değilse , emzik ile kuvvetlendirebilirsin. Ben ilk 3 hafta tam emziği vermedim ama tam emzirmeden önce ağzına biraz koyup emmesini aktif hale getirmeye çalışıyordum, öyle öyle emiyordu. Emzik yoksa da ilk zamanlar serçe parmağımı sokuyordum emmesi kuvvetlensin diye. Biraz zorlaman lazım dediğim gibi çok küçükler
Hepsini deniyorum bir kez çekiyor sonra bırakıyor 😕

Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa 🥹 tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz 🙄🥲🥹😅 anam sizinkilerde öyle mi

Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa 🥹 tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz 🙄🥲🥹😅 anam sizinkilerde öyle mi
Üf benimkide. Memem cırmaklandı 🥲🥲🥲 tırnaklarını geçen kesmiştim yine vakti gelmiş 🥲 uyusa törpü yapıcam uyumadığı için maalesef uzuyor daha 😂😂 oje sürcem yakında az kaldı tam ojelik oldu 😂

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak 😂😂😂 şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii

Hahahhaha kızçeleri olanlara üzüldüm şuan bi tık 😝 biz oğlumla bakışıyoruz emerken romantik romantik 😍😍

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak 😂😂😂 şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii
Ben temizleme pamuğuna gül suyu döküyorum aşkım onunla siliyorum günde 1 veya 2 kere

Hıı bizde ultrason sonuç kağıdı var. E nabızda gözüküyordur belkii
Baktım sen şimdi diyincede raporda bu yazıyor canım.
IMG_6566.webp

Back
X