- 31 Ocak 2009
- 1.209
- 944
- 648
- 36
Kuzu acaba sling gibi bir seyle disari mi ciksan? Hayir kendin disari cikabilecegini hissetmek cok sey degistirir. Niye aksine inandiriyorsun kendini. Keske esin kabul etseymis bir saat bile olsa cok iyi gelir gercekten. Ne olacak biberonla beslerler ya da uyaninca haber ederlerdi yakin bir yere giderdiniz. Geline soylesen size gelse bir saat onunla otursa sen de bir cikip kahve icsen? Benim evim de ilk kizimda merdivenliydi bebek arabasi hafifti omzuma asipbir koluma da kizimi alip iniyordum. Daha buyuktu tabi basini vs tutuyordu. Her zaman olmuyordu tabi. Sonra giris kattan rica ettim arabayi oraya kitledim asagi tasimam gerekmedi belki boyle cozumlerle yarim saat bile ciksan cok iyi gelir yaAhhh bunların hepsini günde kackez söylüyorum kendime bir bilsen ben hayat dolu gözlerinin içi gulen bir kadinken nasıl bu duruma geldim hergun ama hergun duzeliceksin basaracaksin diye telkinler veriyorum kendime.ama hele bu saatlerde bildiğin karabasanlar basiyor sanki beni eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi.sabahtan beri 5 kez konuştuk şimdi aramaya utanıyorum artık.hani bir video vardı hatırlarsiniz belki ee tatile gittim denize girdim uzandım ne olduşuan ben 2 saat dinlensem ne olucak çıksam dışarı ne olacak diye kendime bunların aslında birşeyleri duzeltemeyeceginw inandiriyorum kendimi aslında başlasam rahatlicam belki ama ne çocuğu bırakacak kimse var ne onu merdivenlerden indirecek bir bel var enerji desen hepten kayiplarda