2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
O kdr uzun süre rahatlık hakimdiki hayatımda şimdi çok bocaliyorum.her anlamda bir ksiitlanmislik var.hic böyle hâyal etmemiştim hUzur hakimdi hayallerimde.esim olmasa simdiyeli pes etmiştim belkide.
Az kaldı aşkım zor günler geçti bence. Azıcık ele avuca gelecek kıvama geldiler yavaş yavaş. Bundan sonrası daha rahat olur. Zaten kış geliyo ek gıda da başladı mı bitti gittiii

Hahaha tespitin dibini yapmış

Ah canım o duygusal yalnızlik zaten bizi o kuyuda hapsediyor. Ben birtek eşime sarılıp ağlıyorum anneme babama kardeşlerime minimum belli ediyorum evet doktora gittigimi.biliyorlarlar ilaç aldigimida biliyorlar isteseler kızım geleyim kardeşim geleyim biraz derlerdi hoş onlarında çocukları var okul var birşeyde diyemiyorum .herkez.hayat telaşına düşmüş.benimde isim vardı her anlamda ozgurlugum vardı hepsi gitti.birde yaşım 40 bu büyüyecek ama bana zaman kalmayacak düşüncesi beni çok esir almış durumda.bana biri bu yaşta dogurayim mi dese asla derim.ilk çocuk için evet ama ikinci delilik.

Az kaldı aşkım zor günler geçti bence. Azıcık ele avuca gelecek kıvama geldiler yavaş yavaş. Bundan sonrası daha rahat olur. Zaten kış geliyo ek gıda da başladı mı bitti gittiii
İnşallah canım birgün şurada kızlar ya iyiki dogurmusum yazmayı o kadar çok istiyorum ki

Ay ne güzel olur vallahi yargılamadan benimle aynı yollardan geçen biri ile konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki

Yarın deneyeceğim bakalim

İnşallah canım birgün şurada kızlar ya iyiki dogurmusum yazmayı o kadar çok istiyorum ki
Aşkım şuan yeri geliyor bende bk mu vardı rahat battı neden doğurdum diyorum yalnız değilsin. Daha dün cinnet geçirdim kız ağlıyo sen ağlama ben ağlayım benim hayatıma sçıldı diye ben ağladım. Çünkü pek bi iletişim kuramıyoruz ya da ne bileyim ben kuramıyorum belki. Besle, doyur, gaz çıkart, bez temizle, oynat, uyutmaya çalış. Sanal bebek gibi bir şey şuan benim için. Bana tek iyi gelen teselli koşulsuz şartsız ilerde bana koşacağı her fırsatta. Biri tarafından böyle sevilme düşüncesi beni mest ediyo ne bileyim benim kokumda sakinlemesi vs.

Kuzu evde sizinle kuruyorsa tamam dert etme sen. O sirada bakasi gelmemistir dikkatini baska bir sey cekmistir vs. Merak etme bir sey yok
Kuzum bacağımda yırtık var belindeki fıtık sinire baski yapıyor.boyun fitigim aynı şekilde cok çaresiz kaldim
Oyy bilirim onu 2.5 ay hic yuruyemedim sinir neredeyse hic gorunmuyordu fitiklarin baskisindan. Yavas yavas duzeliyor ama zor bir surec. Cok ust uste gelmis. Kiyamam sana. Umarim esinle guzel vakit gecirirsiniz moral olur sana.
Ay korktum valla dedim bişisi mi var çocuğun. Sürekli ateşini falan kontrol ettim enfeksiyon var çiş yaparken acıyo o yüzden mi yapmıyo falan kurdum kafada
Yok kiz bir sey yok. Cis yaparken acirsa baska tepki veriyorlar onu da yasadim. Aglar ih ih diye sizlar gibi sesler cikariyorlar vs belli ediyolar merak etme. Aciyor diye cisini tutmasi gerektigini dusunmez daha. Yapar yaparken yanmasina sasirir aglar rahat ol

Ya işte bende o sevk yok yani buyucek ve masumiyetini kaybedicek bizim gibi insan olucak diyorum ilk oğlumda da zor süreç geçirdim ama bu çok ağır oldu

Valla uyurken yapmamaya karar verdi herhalde öğlen uykusunda da yapmamış. Çocuk kendi kendine wc eğitimi veriyo heralde

Aynı düşüncelerdeyim. Elbette yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama o gerginlik yok ikincide.yok doydu mu, uyku zamanı kaçtı mı, uyuttum hemen uyandı bunlar ne çok geriyordu beni çocuğa bile odaklanamıyordum bir baktım şimdi yanımda kocaman olmuş

Ya nasıl aşıyoruz bu uyumamayı nasıııııll naaasıııııllll deliiirceeeemmmm

Kızlar , benim bebiş 1 aylık oldu ve o uyandıramadığımız bebek gitti, yerine uykuya dalamayan habire meme isteyen , göğüs ucunu çekerken değişik huzursuzluklar yapan küçük bi canlıya döndü

güzel olan , yüzü şekillendi yanakları çıktı çok tatlı , içim gidiyor

Aşkım ilerleyen günlerde seninle agulayacak o kısımlar daha güzel (uyumama kısmı cinnet )

Kızlar günaydın. Bebem sabaha kadar çiş yapmamış ya. Önceki günlerde sabah kiloluk çişli bez alırdım. Sizin bebeler günde kaç çiş yapıyor hasta falan mı diye korktum
Ya aynı şey bizimde başımıza geldi 4 gündür falan bez kupkuru kalıyo bende endiselendim besliyorum da hatta emzirme disinda sağıp kaşıklada icirdim yine ayni oldu sanırım geceleri antidiüretik hormonu salgıladığı için yapmiyorlarmis

Aklımda sen vardın, bence damlayı da kullanmalısın doktor uygun gördüyse, yan etki her ilaçta var ama artılarını ve eksilerini düşünerek kullanmayı uygun görmüştür. Hayatın renksiz olduğu zamanlarda renkli olduğu zamanlar da var, en erken zamanda tüm renkleri tekrar mutlulukla hissedebilmen içn duam seninle
Bir de o ilaçlar birkaç hafta sonra etki etmeye başlıyor, etki başlamadı diye bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…