Az kaldı aşkım zor günler geçti bence. Azıcık ele avuca gelecek kıvama geldiler yavaş yavaş. Bundan sonrası daha rahat olur. Zaten kış geliyo ek gıda da başladı mı bitti gittiiiO kdr uzun süre rahatlık hakimdiki hayatımda şimdi çok bocaliyorum.her anlamda bir ksiitlanmislik var.hic böyle hâyal etmemiştim hUzur hakimdi hayallerimde.esim olmasa simdiyeli pes etmiştim belkide.
Hahaha tespitin dibini yapmışAmaaaaan boşver ben ömrüm boyunca diyetteydim zayıflıcam diye, zayıflayamadımda. E benim eşim 175 ben 164. İri bi çocuk beklemiyorumBeyin gelişimi, zekası vs normalse boy killo çok elzem değil. Benim anne tarafı kısa hep. Dalga geçiyodum annemin babannesi bigün napcam uzun olup deve g.tü mü yalıcam sanki dedi o gün bu gündür çok mantıklı gelir
Ah canım o duygusal yalnızlik zaten bizi o kuyuda hapsediyor. Ben birtek eşime sarılıp ağlıyorum anneme babama kardeşlerime minimum belli ediyorum evet doktora gittigimi.biliyorlarlar ilaç aldigimida biliyorlar isteseler kızım geleyim kardeşim geleyim biraz derlerdi hoş onlarında çocukları var okul var birşeyde diyemiyorum .herkez.hayat telaşına düşmüş.benimde isim vardı her anlamda ozgurlugum vardı hepsi gitti.birde yaşım 40 bu büyüyecek ama bana zaman kalmayacak düşüncesi beni çok esir almış durumda.bana biri bu yaşta dogurayim mi dese asla derim.ilk çocuk için evet ama ikinci delilik.Bu geçici bir süreç. Bunalmak nefes almak istemek, yalnız kalma isteği eski özgürlüğü özlemek çok normal. İnan ben de dibine kadar yaşıyorum. Altımda araba istediğim saatte çıkıyor seyahat edip geliyordum şimdi dişimi fırçalamaya vaktim yok. Ablam annem vs hepsi kendi derdindeler ve duygusal anlamda da uzağız. Eşimle yalnızız yani bebek hususunda.
Bebek bakımı çok zor cidden büyük sorumluluk. Yalnızlaşınca herşey ağır geliyor. Ve bunlar biriktikçe bunalım da derinleşiyor. İnan geçecek
Daha kolay geçmesi için şükredecek şeylere bakmamız lazım. Çok şükür ki bebeklerimiz sağlıklı. Günden güne büyüyecek bize yaren olacaklar. Güzel günlerini göreceğiz yavrularımızın. Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Ben anadolu yakasındayım. İster telefondan ister yüz yüze İmkan olduğu ölçüde de seni dinlemek isterim seve seve, dertleşiriz. Bu buradaki herkes için geçerli
Kan bağından öte can bağı mühim olan.
Ayyy o günleri iple çekiyorum gelsinde diyelim biz yeterli bacimİnşallah hepsi geçicidir geriye dönüp baktığımızda vay be geçti gitti boş kendimizi harap ediyormuşuz deriz
İnşallah canım birgün şurada kızlar ya iyiki dogurmusum yazmayı o kadar çok istiyorum kiAz kaldı aşkım zor günler geçti bence. Azıcık ele avuca gelecek kıvama geldiler yavaş yavaş. Bundan sonrası daha rahat olur. Zaten kış geliyo ek gıda da başladı mı bitti gittiii
Ay ne güzel olur vallahi yargılamadan benimle aynı yollardan geçen biri ile konuşmaya o kadar ihtiyacım var kiBu geçici bir süreç. Bunalmak nefes almak istemek, yalnız kalma isteği eski özgürlüğü özlemek çok normal. İnan ben de dibine kadar yaşıyorum. Altımda araba istediğim saatte çıkıyor seyahat edip geliyordum şimdi dişimi fırçalamaya vaktim yok. Ablam annem vs hepsi kendi derdindeler ve duygusal anlamda da uzağız. Eşimle yalnızız yani bebek hususunda.
Bebek bakımı çok zor cidden büyük sorumluluk. Yalnızlaşınca herşey ağır geliyor. Ve bunlar biriktikçe bunalım da derinleşiyor. İnan geçecek
Daha kolay geçmesi için şükredecek şeylere bakmamız lazım. Çok şükür ki bebeklerimiz sağlıklı. Günden güne büyüyecek bize yaren olacaklar. Güzel günlerini göreceğiz yavrularımızın. Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Ben anadolu yakasındayım. İster telefondan ister yüz yüze İmkan olduğu ölçüde de seni dinlemek isterim seve seve, dertleşiriz. Bu buradaki herkes için geçerli
Kan bağından öte can bağı mühim olan.
Yarın deneyeceğim bakalimAşkım kocana söyle arabayı işe girerken apt kapısının oraya indirsin. Sende sabah kalkınca büyük çocukini okula yolla bebeni kap in aşşa. Ya da bi komşunun kapısını çal arabayı indiriversin yeni bebekli kadınsın herkes yardım etmek ister. Azcık yürü, derin nefes al. Ağlarsa çıkart memeni veriver. Açık havada emzirmek çok güzel bişi ben bayıldım. Bide sling gibi bişiyle de çıkabilirsin ben babybjörn mini aldım kanguru. Dr çok onaylamadı ama napim benimde bi hayatım var yani koyuyorum kanguruya bakkala gidiyorum ya da çöp atıyorum
Aşkım şuan yeri geliyor bende bk mu vardı rahat battı neden doğurdum diyorum yalnız değilsin. Daha dün cinnet geçirdim kız ağlıyo sen ağlama ben ağlayım benim hayatıma sçıldı diye ben ağladım. Çünkü pek bi iletişim kuramıyoruz ya da ne bileyim ben kuramıyorum belki. Besle, doyur, gaz çıkart, bez temizle, oynat, uyutmaya çalış. Sanal bebek gibi bir şey şuan benim için. Bana tek iyi gelen teselli koşulsuz şartsız ilerde bana koşacağı her fırsatta. Biri tarafından böyle sevilme düşüncesi beni mest ediyo ne bileyim benim kokumda sakinlemesi vs.İnşallah canım birgün şurada kızlar ya iyiki dogurmusum yazmayı o kadar çok istiyorum ki
Kuzu evde sizinle kuruyorsa tamam dert etme sen. O sirada bakasi gelmemistir dikkatini baska bir sey cekmistir vs. Merak etme bir sey yokBende bugün bebişi doktora götürdüm canım sıkıldı epeyce.. doktorla hiç göz teması kurmadı. Çocuk nörolojisine sıra al dedi bi götür emin olalım. Göz teması kuramadı epeyce uğraştım dedi. Gerçektende uğraştı. Adama asla bakmıyor. Adam o kadar uğraştı ki yok bana mısın demedi. Bizimle kuruyordu. Ya da mesela daha dün gece ortamıza aldık kardeşimle bi bana bi ona bakıyor. Ya da işte onunla konuşuyoruz göz teması kuruyor kısa kısa ama zaten benimki daha ufak.. Küvezdeki ilk gün zaten beyin ultrasonu yapılmış sorun yokmuş şimdi buldumda onuda. Yarına sıra buldum nörolojiye bakayım gidicem
Oyy bilirim onu 2.5 ay hic yuruyemedim sinir neredeyse hic gorunmuyordu fitiklarin baskisindan. Yavas yavas duzeliyor ama zor bir surec. Cok ust uste gelmis. Kiyamam sana. Umarim esinle guzel vakit gecirirsiniz moral olur sana.Kuzum bacağımda yırtık var belindeki fıtık sinire baski yapıyor.boyun fitigim aynı şekilde cok çaresiz kaldim
Yok kiz bir sey yok. Cis yaparken acirsa baska tepki veriyorlar onu da yasadim. Aglar ih ih diye sizlar gibi sesler cikariyorlar vs belli ediyolar merak etme. Aciyor diye cisini tutmasi gerektigini dusunmez daha. Yapar yaparken yanmasina sasirir aglar rahat olAy korktum valla dedim bişisi mi var çocuğun. Sürekli ateşini falan kontrol ettim enfeksiyon var çiş yaparken acıyo o yüzden mi yapmıyo falan kurdum kafada
Ya işte bende o sevk yok yani buyucek ve masumiyetini kaybedicek bizim gibi insan olucak diyorum ilk oğlumda da zor süreç geçirdim ama bu çok ağır olduAşkım şuan yeri geliyor bende bk mu vardı rahat battı neden doğurdum diyorum yalnız değilsin. Daha dün cinnet geçirdim kız ağlıyo sen ağlama ben ağlayım benim hayatıma sçıldı diye ben ağladım. Çünkü pek bi iletişim kuramıyoruz ya da ne bileyim ben kuramıyorum belki. Besle, doyur, gaz çıkart, bez temizle, oynat, uyutmaya çalış. Sanal bebek gibi bir şey şuan benim için. Bana tek iyi gelen teselli koşulsuz şartsız ilerde bana koşacağı her fırsatta. Biri tarafından böyle sevilme düşüncesi beni mest ediyo ne bileyim benim kokumda sakinlemesi vs.
Valla uyurken yapmamaya karar verdi herhalde öğlen uykusunda da yapmamış. Çocuk kendi kendine wc eğitimi veriyo heraldeKuzu evde sizinle kuruyorsa tamam dert etme sen. O sirada bakasi gelmemistir dikkatini baska bir sey cekmistir vs. Merak etme bir sey yok
Oyy bilirim onu 2.5 ay hic yuruyemedim sinir neredeyse hic gorunmuyordu fitiklarin baskisindan. Yavas yavas duzeliyor ama zor bir surec. Cok ust uste gelmis. Kiyamam sana. Umarim esinle guzel vakit gecirirsiniz moral olur sana.
Yok kiz bir sey yok. Cis yaparken acirsa baska tepki veriyorlar onu da yasadim. Aglar ih ih diye sizlar gibi sesler cikariyorlar vs belli ediyolar merak etme. Aciyor diye cisini tutmasi gerektigini dusunmez daha. Yapar yaparken yanmasina sasirir aglar rahat ol
Olsun bizim gibi nolcakk. Annem diyip yine sana gelecekYa işte bende o sevk yok yani buyucek ve masumiyetini kaybedicek bizim gibi insan olucak diyorum ilk oğlumda da zor süreç geçirdim ama bu çok ağır oldu
Ya ama aşırı komik onuntest etmek aklıma gelmemiştiAy bende aynı testi yapıyorum eli kaldırıp bırakıyorum düşüyo yatırınca hop sil baştan
Aynı düşüncelerdeyim. Elbette yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama o gerginlik yok ikincide.yok doydu mu, uyku zamanı kaçtı mı, uyuttum hemen uyandı bunlar ne çok geriyordu beni çocuğa bile odaklanamıyordum bir baktım şimdi yanımda kocaman olmuşAy dimi yaikinci çocuğun güzelliği bu. İlkinde her şeye telaş yapmaktan her anını kaçırmışım, ne boş kendimi yormuşum yazık etmişim ona da kendime de. Şimdi ağlasın uyumasın gaz sancısı olsun hiç sorun değil biliyorum ki gelip geçecek ve bugünleri bile özleyeceğiz büyük gelip öptürmüyor bile artık
Ya nasıl aşıyoruz bu uyumamayı nasıııııll naaasıııııllll deliiirceeeemmmmAynı düşüncelerdeyim. Elbette yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama o gerginlik yok ikincide.yok doydu mu, uyku zamanı kaçtı mı, uyuttum hemen uyandı bunlar ne çok geriyordu beni çocuğa bile odaklanamıyordum bir baktım şimdi yanımda kocaman olmuş
Dene bak çok eğlenceliYa ama aşırı komik onuntest etmek aklıma gelmemiştişu an bana yapsalar o testi benim de hop kolum bacağım düşer
Aşkım ilerleyen günlerde seninle agulayacak o kısımlar daha güzelKızlar , benim bebiş 1 aylık oldu ve o uyandıramadığımız bebek gitti, yerine uykuya dalamayan habire meme isteyen , göğüs ucunu çekerken değişik huzursuzluklar yapan küçük bi canlıya döndü
güzel olan , yüzü şekillendi yanakları çıktı çok tatlı , içim gidiyor
Ya aynı şey bizimde başımıza geldi 4 gündür falan bez kupkuru kalıyo bende endiselendim besliyorum da hatta emzirme disinda sağıp kaşıklada icirdim yine ayni oldu sanırım geceleri antidiüretik hormonu salgıladığı için yapmiyorlarmisKızlar günaydın. Bebem sabaha kadar çiş yapmamış ya. Önceki günlerde sabah kiloluk çişli bez alırdım. Sizin bebeler günde kaç çiş yapıyor hasta falan mı diye korktum
Aklımda sen vardın, bence damlayı da kullanmalısın doktor uygun gördüyse, yan etki her ilaçta var ama artılarını ve eksilerini düşünerek kullanmayı uygun görmüştür. Hayatın renksiz olduğu zamanlarda renkli olduğu zamanlar da var, en erken zamanda tüm renkleri tekrar mutlulukla hissedebilmen içn duam seninleKızlar dün doktora gittim psikiyatr doktoruna.ilac verdi banabirde damla ama damlanın yan etkilerini okuyunca biraz korktum kullanmadım dün akşam ilacı içtim.mucize beklemiyorum bir anda ama hayat bu kadar renksizmi sizde öyle goruyormusuz.butun renkler gitti.yarin yine aynı iç sıkıntısıyla uyanicam ve ne kadar sürecek bilmiyorum.esimde artık erken gelmiyor bıktı benden bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?