- 13 Aralık 2024
- 1.029
- 903
- 38
Bizimki de hep göbekten taşırdı ve hepsinde kovayla çiş yapmıştıPisik yapmiyor sleepy oisik yapinca almistim. Benimki yanlardan hic tasirmadi ama ustten gobekten tasti o yuzden bir sey diyemiyorum. Bez o kadar dolmus ki uste gelmis bazen asiri cis yapiyor ozellikle sabah ilk kalktiginda emdikten sonra. Onda bile kenardan cikmamisti ama
Ahahahahhaha kahkaha attim kafasina iserken surat ifadesi geldi gozumun onune yicem ya. Benim kiz da asiri doldurunca ustten cikiyor gobusun oradan
Yaa sevincini o kadar hissettim ki icime dokundu. Daim olsun arkadasim
Haftasonu bir rane saray lokumu mu neyse sütlü bir tatlı yedim dün mukuslu kaka döküntü oldu hemen. Sütü çıkardım artık net sütlü tatlı dondurma yemeyeceğim. Biraz böyle deneyeceğim olmazsa el mahkum yoğurt peynir de keseceğim. Bugün markette hep içindekilere baktım her şeyde süt varAyyyyy ben bu 3 gün şeyini deniyorum şuan. Geçen sütlü kofi içtim, birkaç sütlü şeyler tükettim azıcık ama dolaylı yoldan. Mukuslu kaka, iğne başı kadar minik kan 2 3 tane
Ay bilmiyorum canım benimki normaldi hep. Hani öyle çok gazlı veya uykusuz değildi ama bazı geceler tuhaf oluyor
Ah kuzum inan tabuları kırmaya çalışıyorum . herkes benden beter davranıyor beni görünceBiz insanız bir kapasitemiz var, eskiler bir çocuğa bir köy büyütür derlermiş. Yalnız yaşıyoruz bizler şu an. Yardıma ihtiyacımız olabilir bu dünyanın en normal şeyi. Sonuçta birisi de yardıma ihtiyacım var dese biz de ona elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ben de aynıyım asla başkaları benim zorunlu mu bilmesin isterim. Dediğim gibi uzun zamandır terapi alıyorum çoğunlukla bu konuya çalışıyoruz ve hala da terapiye devam edeceğim. Bence ayrıntılı olmasa da durumu ailenle paylaş, doktora gittiğini söyleme istemiyorsan ama bir saat iki saat en azından destek iste, bir yerden başlayınca her şey daha kolaylaşacak inşallah
Aaa ondandııırr bence. Ne güzel yüzüstü yatıyormuş ben denedim yatırmayı yüzünü gömdüArada bizimki hala sızıntı yapıyor ama aklıma geldi bizimki yüzüstü yatıyor hep onunla ilişkili mi acaba
Benimkide yüzüstü iyi yatıyor gazlı bebekler o pozisyonda daha rahat ediyorlarAaa ondandııırr bence. Ne güzel yüzüstü yatıyormuş ben denedim yatırmayı yüzünü gömdü
Ya çok denedim yatırınca ağlayıp yüzünü yatağa gömdü hep cesaret edemedim bidaha yatırmayaBenimkide yüzüstü iyi yatıyor gazlı bebekler o pozisyonda daha rahat ediyorlar
Aşkım yediklerini listele bence. Benim bebeninde döndü o ara kafein ve sütlü şeyleri abarttığımı fark ettimKızlar bu arada benim miniğin kakası yeşil dünden beri yediğinden mu acaba yoksa usuttumu anlamadım bide mukuslu ip gibi yapışkan.
Benim danayı soruyorsan çok şükür henüz o kıvamda değil herkesinki kadar ağlak ve gazlı tabi o başkaDana da mı alerjik bişi
Hahahahaaha aşkım yokBenim danayı soruyorsan çok şükür henüz o kıvamda değil herkesinki kadar ağlak ve gazlı tabi o başka
Ah kesinlikleAynı düşüncelerdeyim. Elbette yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama o gerginlik yok ikincide.yok doydu mu, uyku zamanı kaçtı mı, uyuttum hemen uyandı bunlar ne çok geriyordu beni çocuğa bile odaklanamıyordum bir baktım şimdi yanımda kocaman olmuş
Benim annem hep dana diye sevdiği için hiç garip gelmedi banaHahahahaaha aşkım yokdana eti ve sütü kesti demişsin ya dana etide mi alerjik dedim ahhahahahahaha yavruna dana demem canım buzağı
Ben gündüzleri yatırıyorum genelde öyle gözümün önünde oluyor.gunduz beşiğinde yatmıyor huy edindi e hep odada gözümün önünde.bende geceleri cesaret edemem zatenYa çok denedim yatırınca ağlayıp yüzünü yatağa gömdü hep cesaret edemedim bidaha yatırmaya
Bence hiç kolay değil. Bizde mesela çok anne olmayan bir anne figürü var ve sanki çocukluğundan beri ben onun yerine anne olmuşum tüm eksikleri kapatmaya çalışıyorum. Her şey mükemmel olmak zorunda ve asla yıkılmamalıyım, her şeye yetebilmeliyim gibi bilinçaltı düşüncelerle yaşadım hep. Farkında bile değilim bunları bunları yaparken. Çünkü benim geçmişimde o kadar basic gereksinimlerim karşılanmamış ki ben talep etmeyi hiç öğrenmemişim. Çok ilginç. Tabi öyle olmuyor gün geliyor dibe vuruyorsun. Orada bile hala beni herkes dik görsün derdindeydim. Şimdi dönüp baktığımda diyorum ne çok büyük bir yük bindirmek aslında kendine. Kolay değil hala aşamıyorum bunu ama eskisi gibi de değilim. Bence bir diğer etken de bizim nesilimizde kadınlara aşırı güçlü olmak gibi bir sorumluluk yüklendi. Biz erkeklerle eşit olmak adına erkekleştik farkında olmadan. Narinliği, yıkılabilirliği, ihtiyaçlarını dile getirebilmeyi unuttukAh kuzum inan tabuları kırmaya çalışıyorum . herkes benden beter davranıyor beni görünce
Ayyyy ben böyle böyle aç kaldımBenim annem hep dana diye sevdiği için hiç garip gelmedi banaevet dana eti sindirimi zor ya kuzu eti yiyor onun yerine
O kadar doğru ki herşeyi ben yaparım ben hallederim diye diye kimse bana bir ihtiyacın varmı diye sormadi sormuyor.Simdi birşey istesem karakterim sarsılacak yenilicem gibi hissediyorum.kiminle yarışıyoruz aslında dimi.Bence hiç kolay değil. Bizde mesela çok anne olmayan bir anne figürü var ve sanki çocukluğundan beri ben onun yerine anne olmuşum tüm eksikleri kapatmaya çalışıyorum. Her şey mükemmel olmak zorunda ve asla yıkılmamalıyım, her şeye yetebilmeliyim gibi bilinçaltı düşüncelerle yaşadım hep. Farkında bile değilim bunları bunları yaparken. Çünkü benim geçmişimde o kadar basic gereksinimlerim karşılanmamış ki ben talep etmeyi hiç öğrenmemişim. Çok ilginç. Tabi öyle olmuyor gün geliyor dibe vuruyorsun. Orada bile hala beni herkes dik görsün derdindeydim. Şimdi dönüp baktığımda diyorum ne çok büyük bir yük bindirmek aslında kendine. Kolay değil hala aşamıyorum bunu ama eskisi gibi de değilim. Bence bir diğer etken de bizim nesilimiz olarak kadınlara aşırı güçlü olmak gibi bir sorumluluk yüklendi. Biz erkeklerle eşit olmak adına erkekleştik farkında olmadan. Narinliği, yıkılabilirliği, ihtiyaçlarını dile getirebilmeyi unuttuk
Günlerdir kaka videosu izliyorum. Bizimkinin 10 gün önce falan vücut döküntüsü oldu, kakası mukuslu ve yeşil bir halde. Sütü ve sütten yapılan şeyleri kestirdi doktor bana, ilk etapta peynir yoğurt kesme bakalım dedi. Ara ara yeşil hala, 3-4 gün önce sütlü tarlı yedim döküntü yine arttı daha da ağzıma koymam.Kızlar bu arada benim miniğin kakası yeşil dünden beri yediğinden mu acaba yoksa usuttumu anlamadım bide mukuslu ip gibi yapışkan.
Bende gazını rahat çıkartsın diye yatırmak istiyorum hep suratını gömüyo yattığı yereBen gündüzleri yatırıyorum genelde öyle gözümün önünde oluyor.gunduz beşiğinde yatmıyor huy edindi e hep odada gözümün önünde.bende geceleri cesaret edemem zaten
Sen de bir yola girdin inşallah bundan sonrası daha iyi olacak. Bunların hepsini de farketmeden yapıyoruz sonuçta bir şekilde hayat buraya getirdi bizi, ama inanıyorum bundan sonrası çok daha güzel olacakO kadar doğru ki herşeyi ben yaparım ben hallederim diye diye kimse bana bir ihtiyacın varmı diye sormadi sormuyor.Simdi birşey istesem karakterim sarsılacak yenilicem gibi hissediyorum.kiminle yarışıyoruz aslında dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?