Ay keşke kısa süreli bile olsa taksaydı kulakları kepçe gibi kalacak ya izin vermiyor çığlık kiyametŞapkaya bizimki de deliriyor ya bir tek banyo sonrası kısa süre takıyorum onda da sinirleniyor sinir topağı
Pazar gecesi eşim sabaha yakın kusmaya başladı ama çok kötü oldu. Dedim koş hastaneye gidiyoruz serum gerekiyor. Bir şekilde hastaneye gitmeye ikna ettim ama bizi evde kalacaksınız dedi. Sonra Allah yardım etti kızım emip uyudu, sabah oğlumu hazırladım arabaya attım okula bırak gel derken normalde ortalığı yıkan bebe çok şükür izin verdiYa bu herkeste aynı olmaz tabiki ama rahatlatma amaçlı yazacağım .. benim eşimde çok sık şehirdisi yurtdışına çıkıyor ilk 3 çocukta sıkıntı pek yaşamadım yaş araliklari iyi olduğu için ama şuan gecesinden ve sabahından öyle korkuyorum ki gece 2 bebe aynı anda kalkarsa korkusu sabahında 2 çocuk okula gidiyor birini 8de götürüyoruz diğeri 9da hangi birine nasıl yetiseyimgeçen hafta eşim şehir dışına çıktı ansızın ve Allah biliyor ya gecemize Allah yardım etti 2yasindaki oğlum uyanmadı sadece bir kez su için kalktı kucugumde emip emip geri uyudu sabahda annem geldi okula bırakırken diğerlerinin başında evde durdu hallettik.. korkma Allah biyerden yetişiyor bazen illaki sıkıntı çıkacak ama korktuğumuzla da sinaniriz unutma ama eşim yurtdışına çıkınca ya kvalide ya annem birisini içten içe yanımda olsun istiyorum kendimi güvende hissetmek için her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor alismaliyiz
Kafasını kaldıramayacağı zamandan yatırmaya başladımBenimkide hiç sevmiyo ya uykusunda deniycem
Nası ikna ettin peki öyle yatmayabenimki hemen kafasını kaldırıyo
Ay evet bugün yine gece 3 ten beri ayaktayız ve günü yalnız geçiricemuyumaya vaktim vardı arada bi uyudu ama ya uyanırsa diye asla dalamadım
Şapka içinde de o kadar hareketli ki kulağı yine kıvrılıyorAy keşke kısa süreli bile olsa taksaydı kulakları kepçe gibi kalacak ya izin vermiyor çığlık kiyamettaktığım gibi kafasını oraya buraya dondurup çıkarmaya çalışıyor
Hayır yani bir de şu var canının istediğini yemezsen sütün kesilir derdi rahmetli kayınvalidemYani o turşunun şanına nohut yakışırdı sana da hak verdim cidden
Bebeginiz yüz üstü mü yatiyor? Bizimki cok rahat uyuyor o sekilde ama asiri korkuyorum yaArada bizimki hala sızıntı yapıyor ama aklıma geldi bizimki yüzüstü yatıyor hep onunla ilişkili mi acaba
Ya ben saçları Çim adam olmasın diye şapka takıyorum bazenŞapka içinde de o kadar hareketli ki kulağı yine kıvrılıyor
Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibiYa ben saçları Çim adam olmasın diye şapka takıyorum bazendeliriyo üstüne bide şapkayı çıkarıyorum saçlar yine çim adam
Ahaha kocam da diyo bunlar çabul evlensin 20 yaşında evlendirelim yoksa torun da sevemicez şimdiki gençler evlenmiyor diye ahahahSen yine de girme bu düşüncelere çık oradantorun severiz
Sağol aşkım biz tükkanı kapattık, zirvede bırakmak lazım iki kız ileE şey yenisiniiiiii
Yalnız şöyle rahat uyuyamıyoruz günlerdir farkında mısınızİlk haftalar başında nöbet tutuyordum ama şükür şimdi yüzüstü yatarken yüzünü sağa sola çevirebiliyor hatta uçan sincaplar var ya kendini öyle paraşüt yapıyor
Ama yatak yumuşak olmamalı bir de örtü falan olmamalı tabi, ben uyku tulumu buldum abisinden kalan aşırı komik bir şekilde uyuyor
Aşkım ben olsam bugünü baz alırımyani normal zamanda da reglimde kanamanın başladığı günü 1 sayıyordum hep gazan mübarek olsun
Çok şükür yine de canım ultrason da temiz çıkacak eminim içini ferah tutBugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Geçmiş olsun tabiki gitmeli her kontrol yapılmalı ama bence sıkıntı yok. Sizinle bakışıyorsa sesin geldiği yöne dönüyorsa içiniz rahat olsunBugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Hayırlı uğurlu olsun ama zaten bebeler uyutmuyor ev dandini açıkçası ben birde regl kaldırmam gibi geliyor en az iki ay daha olmasam ancak rahatlarım gibiSağol bacım darısı sizlerin başına
Çok şükür yine de canım ultrason da temiz çıkacak eminim içini ferah tut
İnşallahGeçmiş olsun tabiki gitmeli her kontrol yapılmalı ama bence sıkıntı yok. Sizinle bakışıyorsa sesin geldiği yöne dönüyorsa içiniz rahat olsun
Sağol bacımHayırlı uğurlu olsun ama zaten bebeler uyutmuyor ev dandini açıkçası ben birde regl kaldırmam gibi geliyor en az iki ay daha olmasam ancak rahatlarım gibi
Hay maşallah nasıl ağrılı mı ben günden ziyade işin orasındayım jdjdjjdjdjEvet arkadaşlar adet oldum hayırlı uğurlu olsun(58.gün bugün)
Şimdi size geçmişe götüreyim dün leke gelmişti peki ben şimdi dünü mü 1 olarak baz alacağım yoksa bugünü mü
Hiç bi şey yok Allah'ın izniyle canımBugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Ay ben kendime çok nazar ederim ama dicem kız ağrım olmadı dahaHay maşallah nasıl ağrılı mı ben günden ziyade işin orasındayım jdjdjjdjdj
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme 3 ayı doldursun bakalım bi. Bir de sizi tanıyor göz teması kuruyorsa hiç tereddütte kalmaBugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?