Sıkma canini. Biz de bu yuzden 10 gunluk bebege antibiotik igne vurduk yogun bakima yatirdik hatirlarsan. Emzirme danismanlari az emiyor az emiyor uyandir dedi dedi uyandiramadim. Uyanmiyor diye halsizlik enfeksiyondandir dendi . İdrar tahlili yaptik onda da posetle aldiklari icin kaka bulasmis yanlis cikti. Enfeksiyon var diye yatirdik cocugu mecbur. Hepsinin baslangici emzirme danismanlari(!) nin bu cocuk az emiyor demesi. Halbuki ablasi da uyurdu o zamanlar boyle danisman falan yoktu hic korkmadik. Kilo alimi cisi de iyiydi yine de burnumdan geldi o ilk ay yani. Artik kimsenin dedigini umursamam. Doyan cocugu da ac olan cocugu da annesi anlar. Kilo almis mi almis bosver sikma canini. Bu ay 450 alir bir sonraki ay 1450 alir. Bu ay hasta olmustur, gazi olmustur cok, atak doneminde zor olmustur alamamistir cocuk bu.
Silikon uc benim kizim da almiyor. Biberon denemedim ama bir kac markada kaucuk uc buldum daha yumusak oldugundan bebekler daha cok seviyormus. Evde br browns var 1 numarasi cekmedikce akitmiyor ama silikon onu denicem almazsa kaucuk chicco ve bibs de buldum onlari denicem aklinda olsun yuzeyi de insan derisine yakin bir hissi var kaucugun belki tutar