• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ben de kabullendim ama ağlayınca çare bulamıyorum susmuyor ya orda tıkanıyorum işte. Ben de eşim akşam vardiyasında iken annem veya kayınvalidemi çağırıyorum mecbur Allah'tan hepimiz aynı şehirdeyiz 10ar dk mesafe hepsiyle. Senin işin de zor bacım Allah yardımcın olsun çalışansın teksin 😪 ailen uzakta mı belki yazmışsındır ama kusura bakma hatırlamadığım için soruyorum.
Anne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.

Kesinlikle öyle benim çocuğum zaten 2 bucuk üç en fazla dördüncü saatte uyanıyor memeye.
Uykulu olduğu için öyle aman aman emmiyor ama sonuçta emiyor yok kısa mı duruyor memede yok gece çok mu uyuyor falan salak salak konuştu işte
Aynen oyle bosver hiiiic de takma herkes baska bir sey diyor. Birinin dedigini oteki demiyor kendi aralarinda bile anlasamiyorlar
Kızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah🤲
Cok ama cok sevindim daim olsunnn
Anne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.
Aynen. Benim de annem 6 yasimda vefat etti. Cok zor hele boyle zamanlar

Kuzu alerjide kaka mukuslu oluyo, devam ettiğinde de kan oluyor kakada bide vücutta isilik gibi döküntü. Benim kızda kakada kan görünce tamamen kestim ben. Ikınıyorsa gazı vardır muhtemel
Atıyor ama bu nasıl gazmıs:)) birde sizinkiler de böyle sesler cıkıyr ıhıhıı genleşme sürekli burnuyla kasınır gibi dokunma

Kızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah🤲
Ama cok sevindim ya emzirirken ılac oluyor muymuş ben cok koruyorum etkiler dıye

5 dkda bi içli içli ağlıyor yaa. Ya korkuyor gibi yada acısı var gibi ağlıyor anlamıyorum. Karnı tok altı temiz gazı çıktı. Niye böyle oluyor yaa
Gözlerinden yaşlar gele gele ağlıyor bir sn de zirveye çıkıyor önce bir mıkırdan yani. Herhalde gaz diyorum böyle yapınca
Az önce oğluma kahvaltı hazırlayayım dedim iki dk da uyanıp çığlık çığlığa baktım eşim alıp gelmiş 🤣

Ben artık rutinim dedim kabullendim. Hele yalnız bakmak daha da zor. Iki kez yorgunluktan bayıldım. Ağzımda yaralar çıktı, gözümde arpacık. Kolik bebekle karı koca daha da zor. Ekim 20 de okula dön diyen sistem hele... neyse bakacaz çarelere. Allah var gam yok. Devam...
El kadar çocuğu bırakıp nasıl dönmemizi istiyorlar işe yaa içim gidiyor. Başlamak zorunda olan o kadar çok kişi var ki

Aynen oyle bosver hiiiic de takma herkes baska bir sey diyor. Birinin dedigini oteki demiyor kendi aralarinda bile anlasamiyorlar

Cok ama cok sevindim daim olsunnn

Aynen. Benim de annem 6 yasimda vefat etti. Cok zor hele boyle zamanlar
Allah rahmet eylesin, makanları cennet olsun kentperisi kentperisi asiba asiba

Ucu çok büyüdü ölçüsü 24 yani bundan büyüğü pek yok. Avent kullanıyorum genelde baya güçlü. Çok acırsa mochi.
Sağımda daha çok acıyo bebek yine bir nebze merhametli
Geçen gün bende sağayım dedim süt çok geldi. Unutmuşum o acıyı.. Bebek böyle acıtmıyor ki. Makine acıtıyor. Benim makine yüzünden sağ göğsümün ucu tuhaf bir ay ful sağmıştım bende..

Back
X