- 13 Aralık 2024
- 1.011
- 893
- 38
Tam olarak aynııı sanki bize kullanma Klavuzu ile gediAy ilk kizimda ilk aylar neredeyse kucagina almiyordu yanlis bir sey yapicam korkusuyla. Sanki benim otuzuncu cocugum. 1 sene hic bir yardimi olmadi yasi ufakti o zaman esimin. 1 seneden sonra isyan bayragini acinca usul usul alt degisme mama yedirme vs giristi. Bunda cok daha aktif iki dakka sunu yapsana iki dakkaya geliyorum vs diyip kitliyorum isi. Biz de anamizin karninda ogrenmedik ogrensinler yasonra yapamiyorum demesinler
Her gün düzenli yumruk savaşları var aynenBazen herşey Rüya gibi geliyor bi şaplak yesem uyanırım gibi ama zaten o şaplağı bize bebeler hergün atıyor rüya olmadığını anlıyorum
Bence doktora gidin sizin yapacağınız bişey olduğunu sanmıyorumSelam hanımlar 31 agustos doğum yaptım
Makat bölgesinden vijanal bölgeme kadar iç ve dış dikiş atıldı şuan neredeyse 34 gün olacak özel bölgede ki iç dikiş kapanmamış hızla kapanması için napmalıyım
Ben dikişler var diye normal kilot giyemedim 30 gün boyunca kilot bez taktım ondan olabilir mi iyileşme sürecinin gecikmesiBence doktora gidin sizin yapacağınız bişey olduğunu sanmıyorum
Oyyy bak deme öyle ben birine bir şey dediğimde yapılmadığında ya da amayla başlayan cümle kurulduğunda deliriyorumİlla bi ben bilirimcilikeşime dedim ki dikkat et oğlum ağzımızdan çıkan hiçbir şeye direkt tamam demiyor, hepsinde hayır öyle değil böyle ya da 3 değil 5 diye bir pazarlıklar. Bundan sonra hayatımız hep pazarlıkla geçecek
Hahahahahahah kaynanamdan anlık çıktım tam cinlerim tepemdeydi bakAklımdan geçmiyor değil ama kayınvalidem geldi dün keser benievde iki gündür emzir kızım havaları esiyor bu gece uykusuzluğumun overthinking saatinde düşünüyorum da ilk çocuğumda ne kadar takıyordum bana nasıl böyle der sanki emzirmiyorum falan diye şimdi dalga geçiyorum geçiyor
Eşimin bebeklik fotoğrafları hep atopik dermatit, ama kayınvalidem yanakları al al çok güzel bebekti diye anlatırdı hepşimdi kızımda süt alerjisi çıktığını söyledim o neki falan diye sordu hep dedim babasından geçmiş onun da yanakları hep kızarıkmış alerjiden dedim bir şey diyemedi tabi
Hahahahahahaha kavga dövüşSiz hızlısınız benimki ikinci çocukta öğrendi tam
HelaaaaaalAğla zırla indir kaldır derken biberonla 30 ml mama içtizafer inananlarındır
Evet olabilir ama siz doktora görünüm bencede. Bir sıkıntı olmasınBen dikişler var diye normal kilot giyemedim 30 gün boyunca kilot bez taktım ondan olabilir mi iyileşme sürecinin gecikmesi
Olabilir belki hava almamıştır bilemicem bi doktora görünün mutlakaBen dikişler var diye normal kilot giyemedim 30 gün boyunca kilot bez taktım ondan olabilir mi iyileşme sürecinin gecikmesi
Bende geçen dedimki omzunda uyutma o bana özel bişey bizim aramızdaki bağ dedimHahahahahahah kaynanamdan anlık çıktım tam cinlerim tepemdeydi bakkendi anlatır eşimden için gazlıydı diye bana terlik giy çocuk gazlanıyo diyip duruyo çok biliyosan zamanında sen giyseydinde çocuğun gazlı olmasaydı gazlı olsa da ben uğraşcam dedim kucağında da çok taşıtmıyorum ben uğraşıcam bidaha gelip evimi temizlemiceksen alıştırma kucağa dedim kadın bana kuruk ahahhaahahajaj
O zaman sana geçmiş olsun şimdidenOyyy bak deme öyle ben birine bir şey dediğimde yapılmadığında ya da amayla başlayan cümle kurulduğunda deliriyorum
Kız cok inaaat benim inadım meşhurdur bu da bana inatçılık yapıyor ama sen ananın inadını daha görmedin dedimHelaaaaaal
Hahahahahahhaha kız aklınla bin yaşa bi sonrakine onu diyeyimBende geçen dedimki omzunda uyutma o bana özel bişey bizim aramızdaki bağ dedim
Yok ya o çim kafa direkt inatO zaman sana geçmiş olsun şimdiden
Ben o saçların çok her dediğini yapacağına ihtimal vermiyorum ama Allah tan umut kesilmez
Aşkım anasının kızı yapacak bir şey yokKız cok inaaat benim inadım meşhurdur bu da bana inatçılık yapıyor ama sen ananın inadını daha görmedin dedim
Korkuyorum vallahiOlabilir belki hava almamıştır bilemicem bi doktora görünün mutlaka
Hadi inş arttıra arttıra gitsin yarasın şifa olsun kuzuyaAğla zırla indir kaldır derken biberonla 30 ml mama içtizafer inananlarındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?