Küçücük boyuyla beni protesto ediyor. Biberonu ben verdim diliyle itiyor aşıdan sonra iştahsızlık bekliyordum zaten.
Babası denedi içti bu neyin tribi kızım. Çok alındım zaten beni emmiyor.
Bir de ne zaman kucağıma yatay pozisyon yatırsam emzireceğimi sanıp dudak büküp içli içli ağlıyor. Travma olmuş çocukta. Daha meme olayı bitmiştir bizde.
Bu çocuk beni sevmiyo
Merhaba, 2 aylık bebeği sadece mama ile beslenen varsa saat başı hala 30 ml mi veriyor ? Saat başı vermiyorsa 2 3 saatte kaç ml besliyor? 2 3 saatte beslemeyi nasıl başarıyorsunuz? Saat başı nasıl aranmıyor bebeğiniz ?
Merhaba, 2 aylık bebeği sadece mama ile beslenen varsa saat başı hala 30 ml mi veriyor ? Saat başı vermiyorsa 2 3 saatte kaç ml besliyor? 2 3 saatte beslemeyi nasıl başarıyorsunuz? Saat başı nasıl aranmıyor bebeğiniz ?
Ve bana sağlık ocağı veya doktor hala bir değişiklik yapmamı söylemedi bende hala saatte 30 devam ediyorum bir düzene girsin istiyorum hem doysun hemde 2 3 saatte beslensin mideside dinlensin istiyorum
Ben ilk 15 gün 30-30 veriyordum. Sonra kademeli olarak 60-90-120 ye çıktım. Karnı doyan çocuk saat başı istemez. Siz büyük ihtimal az az sık sık beslediğiniz için midesi büyümemiş 30 ml içip 1 saat sonra yine istiyor. Bence biberon başlığını büyütüp zorlada olsa 45-60ml olarak içirin. Zamanla daha çok isteyecektir şuan bizim doktorumuz günde 6-8 kere 100-120 ml civarı beslenmeyi öneriyor. Ama ben daha çok isterse veriyorum.
Küçücük boyuyla beni protesto ediyor. Biberonu ben verdim diliyle itiyor aşıdan sonra iştahsızlık bekliyordum zaten.
Babası denedi içti bu neyin tribi kızım. Çok alındım zaten beni emmiyor.
Bir de ne zaman kucağıma yatay pozisyon yatırsam emzireceğimi sanıp dudak büküp içli içli ağlıyor. Travma olmuş çocukta. Daha meme olayı bitmiştir bizde.
Bu çocuk beni sevmiyo