2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ayni seyi bende gecen dusundum. Beni sevmiyor diye agladim. Sonra kendine gel dedim sen bihter ziyagilsin duygusala baglama:)

Merhaba, 2 aylık bebeği sadece mama ile beslenen varsa saat başı hala 30 ml mi veriyor ? Saat başı vermiyorsa 2 3 saatte kaç ml besliyor? 2 3 saatte beslemeyi nasıl başarıyorsunuz? Saat başı nasıl aranmıyor bebeğiniz ?

Ben ilk 15 gün 30-30 veriyordum. Sonra kademeli olarak 60-90-120 ye çıktım. Karnı doyan çocuk saat başı istemez. Siz büyük ihtimal az az sık sık beslediğiniz için midesi büyümemiş 30 ml içip 1 saat sonra yine istiyor. Bence biberon başlığını büyütüp zorlada olsa 45-60ml olarak içirin. Zamanla daha çok isteyecektir şuan bizim doktorumuz günde 6-8 kere 100-120 ml civarı beslenmeyi öneriyor. Ama ben daha çok isterse veriyorum.

Hayııııır düşünme öylee neden sevmesin seni şu dünyada en çok seni seviyor. Sadece nazı sana geçiyor ve sana nazlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…