Ben bi gün bunaldım dellendim diye tek kaşımı kaldırarak bebeyi kitledim. İşte süt işte bez ben gidiyom cinnet geçirip bi gecede şuracıkta seni zehirlememi istemiyosan bebeye 2 saat bak dedim. Zaten çalışınca bazı günler o bakacak. Gittim ama aklım evde Geldim çok güzel bakmış ama yorulmuş olsun alışsın. Kocalara iş kitlemeden bi iş yapmıyolar alıştırmak lazım
Hahahahahahhaha kız aklınla bin yaşa bi sonrakine onu diyeyim ağlıyodu onda anneye gel dedim kucağıma aldım sustu e anne kokusu kimseye benzemez dedim ahahhaahhaha
Hahahaaah muhteşem tam benlik bi kanki buldum
Benimkide geçen gün onun kucağındaydı çocuğum ağlıyor yani belli beni istiyor bu da susturmaya çalışıyor kalktım ayağa ben onu alayım artık dedim alıyorkende dedim ki bugün çok ayrı kaldık anneciğim hep başkalarındaydın gel gel dedim
Hahahaaah muhteşem tam benlik bi kanki buldum
Benimkide geçen gün onun kucağındaydı çocuğum ağlıyor yani belli beni istiyor bu da susturmaya çalışıyor kalktım ayağa ben onu alayım artık dedim alıyorkende dedim ki bugün çok ayrı kaldık anneciğim hep başkalarındaydın gel gel dedim
Üfffff kucaklıcam şimdi seni ahshhsshhshsjsjs kaşe imza shshshjsjs parti kur oy vereyim shshdjd ona gittik uyumadı bebem yerini yadırgıyo dedim kalktık avm gezdik ahahahshshahaja bize geldiğinde de uyutuyorum bebemi 10 15 dk anca görüyo napim bana iyi davransaydı
Üfffff kucaklıcam şimdi seni ahshhsshhshsjsjs kaşe imza shshshjsjs parti kur oy vereyim shshdjd ona gittik uyumadı bebem yerini yadırgıyo dedim kalktık avm gezdik ahahahshshahaja bize geldiğinde de uyutuyorum bebemi 10 15 dk anca görüyo napim bana iyi davransaydı
Kız hahahahahahaha aşkım bizim ideal gelinlik bide girip saatlerce emziriyorum ben ahHahahah yanıma girmek istedi bikaç kere eşime söyledim mememi görmesini istemiyorum sokma yanıma diye onlar ana oğul oturuyo biz ana kız emişiyoz