2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ya silikon istiyorum ben memelerim süncek ajajsjsj döner bence uçlar eski haline bi 3 4 saat emzirmeyince eski halini alıyo benim
Benim kap büyüktü zaten 85cydim. Kendimi nasıl kilolu görüyosam 95d siparişi vermişim büyük oldu. 85c olarak değiştim geri. Meme zaten büyük ne kadar zayıflarsam zayıfliyim belli olmuyo ve taşıması zor. Cidden.
Ben de küçük meme istiyom. Memeleri değişelim mi

Benimki tutuyor ama aynen dediğin gibi senin erken doğum oldu bence bu zamanki çocuklarla bir tutman doğru olmaz

Tummy timeda adam gibi kafayı dik kaldırıp da karşıya baktığını daha görmedim. Çocuk doktoru da baktı kafayı yan çevirdi yattı bizim kız. Kucağına aldı o zaman mekanik hareketlerle tutmaya çalışıyo tavuk yemlenir gibi kdjf bazen çeneme kafa atıyo. Tam olarak tutamıyo tabiki. Doğduğundaki gibi de değil biraz kafa güçlendi ama tam kafasını tutamıyor yani bizimki de. Doktor kendini salmıyor o yüzden sorun yok dedi

Ya benimkini bende hep gözlemliyorum zaten ister istemez erken doğduğu için. Tam Prematüre olmadığını düşünüyorlar. O yüzden heralde istiyorlar tam hareket. De bu çocuğun gözleri bile doğduktan sonra 2. Ayda gelişimini tamamladı. Kafasını çeviriyor mesela kucağımda bir otarafa bir bu tarafa tutamasa nasıl çevirecek bilmiyorum. Zaten 2 aylık bebek tam anlamıyla kafasını tutamaz. Tutması 4. Ayın sonunu bulur. Daha bugün tummy time yaptık tutuyor bırakıyor. Bilemedim valla. Süreci yalayıp görücem

Karşılaştırmaman daha doğru olur bence canım. Benim bebe tutuyor baya çünkü hep omuzda zorunlu tummy time yapıyor bence dr abartıyor ya tabi tedbirli olmak iyidirde bunu yapamıyo vs demek saçma bence

Omron koltukaltı var pilli. Ama kulaktan da almayı düşünüyorum da 3 bin civarı ya çok oahalı değil mi?
Evet fiyatlaar şoooov mecbursam alırım ama kol altı daha iyi geldi
Kız 95d ne iki memeyi tek cuba mı koycan

Karşılaştırmaman daha doğru olur bence canım. Benim bebe tutuyor baya çünkü hep omuzda zorunlu tummy time yapıyor bence dr abartıyor ya tabi tedbirli olmak iyidirde bunu yapamıyo vs demek saçma bence
Canım yok zaten karşılaştırmak değil niyetim. Şimdi mesela arkadaşım yolladı 2 aylık bebeğini çocuk tummy time da kaldırmıyor kafayı bile zorla döndürüyor. doktor kadında da haklı görmek istiyor bir şey yoktur belki ama emin olmak istiyordur. Benimki de çoğu kez tutuyor diyorum ya sinirlenince ağlayınca işte ne bilim örneğin bugün dışarıdaydık kudurdu meme diye mıh gibi diyorum oğlum doktorların yanında napıyon annem

Amaaaan boşver bursada baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…