- 2 Şubat 2023
- 1.359
- 2.732
- 63
Benim kap büyüktü zaten 85cydim. Kendimi nasıl kilolu görüyosam 95d siparişi vermişim büyük oldu. 85c olarak değiştim geri. Meme zaten büyük ne kadar zayıflarsam zayıfliyim belli olmuyo ve taşıması zor. Cidden.Ya silikon istiyorum ben memelerim süncek ajajsjsj döner bence uçlar eski haline bi 3 4 saat emzirmeyince eski halini alıyo benim
Benimki tutuyor ama aynen dediğin gibi senin erken doğum oldu bence bu zamanki çocuklarla bir tutman doğru olmazAy biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilirbenim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da
Omron koltukaltı var pilli. Ama kulaktan da almayı düşünüyorum da 3 bin civarı ya çok oahalı değil mi?Kızlarr ateşölçer olarak ne kullanıyorsunuz. 16 ekimde aşılar başlıyor bizde alından ölçen var bide weebaby kol altı var önerilerinize açığımmm
Tummy timeda adam gibi kafayı dik kaldırıp da karşıya baktığını daha görmedim. Çocuk doktoru da baktı kafayı yan çevirdi yattı bizim kız. Kucağına aldı o zaman mekanik hareketlerle tutmaya çalışıyo tavuk yemlenir gibi kdjf bazen çeneme kafa atıyo. Tam olarak tutamıyo tabiki. Doğduğundaki gibi de değil biraz kafa güçlendi ama tam kafasını tutamıyor yani bizimki de. Doktor kendini salmıyor o yüzden sorun yok dediAy biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilirbenim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da
Evet çok güzel ben bunun maymunlusunu aldım. Ayaklarıyla basıyo tuşlara sevdi gibi. Basıyor dinliyor sonra fjjfjf beğendim benKızlar ebebek’te piyanolu oyun halısı indirimde ben sipariş verdim isterseniz bir bakın
Piyanolu Mantar Oyun Halısı
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı - ebebek
Ya benimkini bende hep gözlemliyorum zaten ister istemez erken doğduğu için. Tam Prematüre olmadığını düşünüyorlar. O yüzden heralde istiyorlar tam hareket. De bu çocuğun gözleri bile doğduktan sonra 2. Ayda gelişimini tamamladı. Kafasını çeviriyor mesela kucağımda bir otarafa bir bu tarafa tutamasa nasıl çevirecek bilmiyorum. Zaten 2 aylık bebek tam anlamıyla kafasını tutamaz. Tutması 4. Ayın sonunu bulur. Daha bugün tummy time yaptık tutuyor bırakıyor. Bilemedim valla. Süreci yalayıp görücemTummy timeda adam gibi kafayı dik kaldırıp da karşıya baktığını daha görmedim. Çocuk doktoru da baktı kafayı yan çevirdi yattı bizim kız. Kucağına aldı o zaman mekanik hareketlerle tutmaya çalışıyo tavuk yemlenir gibi kdjf bazen çeneme kafa atıyo. Tam olarak tutamıyo tabiki. Doğduğundaki gibi de değil biraz kafa güçlendi ama tam kafasını tutamıyor yani bizimki de. Doktor kendini salmıyor o yüzden sorun yok dedi
Ben de aldım bakalım benimki sevecek mi o da seviyor müzik tarzı şeyleri bunu da sevecegini düşünüyorumEvet çok güzel ben bunun maymunlusunu aldım. Ayaklarıyla basıyo tuşlara sevdi gibi. Basıyor dinliyor sonra fjjfjf beğendim ben
Bizde de dijital vardı emin olamadım koltuk altı aldım ama kulaktan nı almalıydım diye düşündümBen oğluma weebaby dijital almıştım ama en iyisi eski usul koltuk altı olcer
Karşılaştırmaman daha doğru olur bence canım. Benim bebe tutuyor baya çünkü hep omuzda zorunlu tummy time yapıyorAy biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilirbenim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da
Bende de ondan var aşkım kulak içi mi almalıydım diye düşündümWeebaby kol altı var bende canım
Evet fiyatlaar şoooov mecbursam alırım ama kol altı daha iyi geldiOmron koltukaltı var pilli. Ama kulaktan da almayı düşünüyorum da 3 bin civarı ya çok oahalı değil mi?
Kız 95d ne iki memeyi tek cuba mı koycanBenim kap büyüktü zaten 85cydim. Kendimi nasıl kilolu görüyosam 95d siparişi vermişim büyük oldu. 85c olarak değiştim geri. Meme zaten büyük ne kadar zayıflarsam zayıfliyim belli olmuyo ve taşıması zor. Cidden.
Ben de küçük meme istiyom. Memeleri değişelim mi
Bende tereddüt etmiştim ama anam babam usulü devam dedimBende de ondan var aşkım kulak içi mi almalıydım diye düşündüm
Benimkide yatana kadar omzumda etrafı seyrediyorKarşılaştırmaman daha doğru olur bence canım. Benim bebe tutuyor baya çünkü hep omuzda zorunlu tummy time yapıyorbence dr abartıyor ya tabi tedbirli olmak iyidirde bunu yapamıyo vs demek saçma bence
Canım yok zaten karşılaştırmak değil niyetim. Şimdi mesela arkadaşım yolladı 2 aylık bebeğini çocuk tummy time da kaldırmıyor kafayı bile zorla döndürüyor. doktor kadında da haklı görmek istiyor bir şey yoktur belki ama emin olmak istiyordur. Benimki de çoğu kez tutuyor diyorum ya sinirlenince ağlayınca işte ne bilim örneğin bugün dışarıdaydık kudurdu meme diye mıh gibi diyorum oğlum doktorların yanında napıyon annemKarşılaştırmaman daha doğru olur bence canım. Benim bebe tutuyor baya çünkü hep omuzda zorunlu tummy time yapıyorbence dr abartıyor ya tabi tedbirli olmak iyidirde bunu yapamıyo vs demek saçma bence
Trilyon bide diğerleri shshsjsjjjBende tereddüt etmiştim ama anam babam usulü devam dedim
Bide gezdiriyoruz biz durunca deliriyor bende deliriyorum djdndndjdkdBenimkide yatana kadar omzumda etrafı seyrediyor
Amaaaan boşver bursada baktırırsınCanım yok zaten karşılaştırmak değil niyetim. Şimdi mesela arkadaşım yolladı 2 aylık bebeğini çocuk tummy time da kaldırmıyor kafayı bile zorla döndürüyor. doktor kadında da haklı görmek istiyor bir şey yoktur belki ama emin olmak istiyordur. Benimki de çoğu kez tutuyor diyorum ya sinirlenince ağlayınca işte ne bilim örneğin bugün dışarıdaydık kudurdu meme diye mıh gibi diyorum oğlum doktorların yanında napıyon annem
Kız artık kollarımda derman kalmıyor tutmuyor kollarım bi süre sonra bardak tutamaz oluyorumTrilyon bide diğerleri shshsjsjjj
Bide gezdiriyoruz biz durunca deliriyor bende deliriyorum djdndndjdkd
Aynen öyle.Amaaaan boşver bursada baktırırsın
Ben direk eski termometre kullanıyorum son 3 yıldır daha doğru sonuc verıyorBizde de dijital vardı emin olamadım koltuk altı aldım ama kulaktan nı almalıydım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?