- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
Harika haftaları indirmiştim ataktayız bizzUyku yooook yoook ki gerilesin çıldırcam saat 3ten beri hanımefendi uyuuo gibi ama sürekli bi uyanmaya çalışma çabası, kendini uyandırmaya çalışıyo isyan bastırılıyo. Evde nefes alan bütün canlılar uyyo ben bebe sallıyom
AHahahaYaptım da 2 kere anca hani 40ım çıkalı kaç gün oldu aahh ben bu hallere düşecek kadın mıydım
Ayy canım cok geçmiş olsun hatırlarsın belki ben hamileyken yakalandım kesenin suyu azaldı o enfeksiyondan dolayı. Arkadaşımın çocuğundan büyükbaşa ondan da bana bulaştı dikkat edin bebişe bulaşmasın
Aşkımmm hergün o tombalak kucağımda iptal oluyorum ben işteKız bu neeeee
Gönderiim mi 1 gece sanaOyy maşallah gece gece iştahım kabardı
Çıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanıOyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadimaslinda kilo alimi iyi ilk ay 1350 aldi ikinci ay kontrolune gitmedik ama evdeki tartiyla 1200 gorunuyo su an. Bugun 10 gun kucuk bir bebisin yaninda minnak kaldi benimki herkes seninki kiz diye mi acaba falan dedi bana normal geliyo ama ne bileyim daha ne yapsin cocuk yani
Bu milleti ne yapsak tatmin edemeyizTahin pekmez yiyorum sabahlari ama muzlu tahin falan da ara ogun yapayim olmazsa cevizi de yazdim kenara sagolasin canim
Yani bence de. Daha minyon da olabilir bence sorun yok da bir anda millet donup kiz diye mi dedi durup dururkenaman iste
Gönder zaten uyku yok bize bari sen uyuAHahahalibido kadını bitik ilk bende başladı 16-17 defa afedersin istifra ettim çok illet bi şey sonra eşime geçti. Neyseki geçti gitti
Aşkımmm hergün o tombalak kucağımda iptal oluyorum ben iştesiz bi dahaki ay bu kilolara gelirsiniz ben önden çekiyorum ipi
Gönderiim mi 1 gece sana
Çıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanıyahu her bebek aynı mı ki. Kız erkek farkeder doğum kilosu etkiler süt mama olayı etkiler endişelenme canım
Hic belli olmaz bacim kendime guvenemiyorum bu konudaYokkk artık iç dikişler evet doğru bak onı unuttum 6 ayı bulabiliyo. Ama ilişki de zorlamazdın herhalde jdjdjdjjdd
Ay bence de ama bu kiyaslama isi yok mu. İlk kizimda da cok yasadim bi de o yavrum hakikaten zayifti ufak dogmustu zatenÇıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanıyahu her bebek aynı mı ki. Kız erkek farkeder doğum kilosu etkiler süt mama olayı etkiler endişelenme canım
Yani bence de dimiBu milleti ne yapsak tatmin edemeyizevet bir de kız olunca daha minyon oluyorlar
Kız o harika haftaların fiyat ne beee beleş sürümü yok mu ndndndndkHarika haftaları indirmiştim ataktayız bizz
Yalnız değilsin aşkım.... yalnız değilsin......Kızlar mom jean im oldu bana skinny
Ajajdjdj canımsınGönder zaten uyku yok bize bari sen uyu
3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaaAHahahalibido kadını bitik ilk bende başladı 16-17 defa afedersin istifra ettim çok illet bi şey sonra eşime geçti. Neyseki geçti gitti
Aşkımmm hergün o tombalak kucağımda iptal oluyorum ben iştesiz bi dahaki ay bu kilolara gelirsiniz ben önden çekiyorum ipi
Gönderiim mi 1 gece sana
Çıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanıyahu her bebek aynı mı ki. Kız erkek farkeder doğum kilosu etkiler süt mama olayı etkiler endişelenme canım
Yok aşkım kaza kurşunu olmaz olmaz snsnsnsmsn3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaa
Ay ben aldım kitabı sonra elime pdf i geçti üzüldüm verdiğim parayaKız o harika haftaların fiyat ne beee beleş sürümü yok mu ndndndndk
Aşkım nolacaksa olsun dedim indirdimAy ben aldım kitabı sonra elime pdf i geçti üzüldüm verdiğim parayaokumuyorum da duruyor salonun ortasında osman gönülal mı ne bir doktor var ondan öğreniyorum herşeyi tatmin olmayın chatgbt var sjjsks
Chatgpt var aşkım sor söylüyo para verme harika haftalara hiçKız o harika haftaların fiyat ne beee beleş sürümü yok mu ndndndndk
Öf beni de yaaa3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaa
Olmuş olması bile bişey djxklflf benim daha dizlerden yukarı çıkmıyor en bol pantolonum ühüüüüKızlar mom jean im oldu bana skinny
Ne yaptı bu bebeler bize ya nolduuk böyle3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaa
Kıııız maşallah de hahahahaj demekki bebe yumurtalıkları tekmeledi mi naptı ahhssjshaÖf beni de yaaadoktor spiral takalım bak yumurtaların cok aktif hiç adet olmadan hamile kalabilirsin dedi bana 40 kontrolünde. Bir de bizim bebe aşılamayla oldu yani aslında doğal hamilelik şansımız baya düşük ama doktor böyle dediğinden beri kocamla arama mesafe girdi tövbeler olsun
Toplaşıp dükkanı kapattık bak kızıyorum bizenjsjsjsjsj bi doğuram bi doğuram dedik abo daha beter oldu sjjsjsjs ben ömürlük hakkımı 3 sene çocuk yapmayı denerken doldurdum heralde taksimetre çalışmış sjsnsjjssNe yaptı bu bebeler bize ya nolduuk böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?