2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Harika haftaları indirmiştim ataktayız bizz

AHahaha libido kadını bitik ilk bende başladı 16-17 defa afedersin istifra ettim çok illet bi şey sonra eşime geçti. Neyseki geçti gitti
Aşkımmm hergün o tombalak kucağımda iptal oluyorum ben işte siz bi dahaki ay bu kilolara gelirsiniz ben önden çekiyorum ipi
Oyy maşallah gece gece iştahım kabardı
Gönderiim mi 1 gece sana
Çıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanı yahu her bebek aynı mı ki. Kız erkek farkeder doğum kilosu etkiler süt mama olayı etkiler endişelenme canım

Tahin pekmez yiyorum sabahlari ama muzlu tahin falan da ara ogun yapayim olmazsa cevizi de yazdim kenara sagolasin canim

Yani bence de. Daha minyon da olabilir bence sorun yok da bir anda millet donup kiz diye mi dedi durup dururken aman iste
Bu milleti ne yapsak tatmin edemeyiz evet bir de kız olunca daha minyon oluyorlar

Gönder zaten uyku yok bize bari sen uyu

Yokkk artık iç dikişler evet doğru bak onı unuttum 6 ayı bulabiliyo. Ama ilişki de zorlamazdın herhalde jdjdjdjjdd
Hic belli olmaz bacim kendime guvenemiyorum bu konuda
Çıldırmaa çıldırmaa o akıl hepimize lazım zaten bu velet çıldırtıyor insanı yahu her bebek aynı mı ki. Kız erkek farkeder doğum kilosu etkiler süt mama olayı etkiler endişelenme canım
Ay bence de ama bu kiyaslama isi yok mu. İlk kizimda da cok yasadim bi de o yavrum hakikaten zayifti ufak dogmustu zaten
Bu milleti ne yapsak tatmin edemeyiz evet bir de kız olunca daha minyon oluyorlar
Yani bence de dimi

3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaa

Kız o harika haftaların fiyat ne beee beleş sürümü yok mu ndndndndk
Ay ben aldım kitabı sonra elime pdf i geçti üzüldüm verdiğim paraya okumuyorum da duruyor salonun ortasında osman gönülal mı ne bir doktor var ondan öğreniyorum herşeyi tatmin olmayın chatgbt var sjjsks

Ay ben aldım kitabı sonra elime pdf i geçti üzüldüm verdiğim paraya okumuyorum da duruyor salonun ortasında osman gönülal mı ne bir doktor var ondan öğreniyorum herşeyi tatmin olmayın chatgbt var sjjsks
Aşkım nolacaksa olsun dedim indirdim chatgpt ile farklı gösteriyor atak ve sıçramalarıı

3. Bebek korkusu libidomu bitirdi vallaaaa
Öf beni de yaaa doktor spiral takalım bak yumurtaların cok aktif hiç adet olmadan hamile kalabilirsin dedi bana 40 kontrolünde. Bir de bizim bebe aşılamayla oldu yani aslında doğal hamilelik şansımız baya düşük ama doktor böyle dediğinden beri kocamla arama mesafe girdi tövbeler olsun

Kıııız maşallah de hahahahaj demekki bebe yumurtalıkları tekmeledi mi naptı ahhssjsha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…