2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ne dedi dr? Kilosu nasıl gidiyomuş? Hayırlı haberler ver bacım
Geldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
Tahmin ettiğim gibi aile hekimin de bir yanlışlık oldu.
Doktorumuz gayet iyi kilo almış dedi en son geleli 1 ay 10 gün olmus 1 kg bu süreçte 600 bekleriz en az dedi.
Geri zekalılar Moralimin içine ettiler çocuğa da eziyet ettim günlerce mama içiricem diye.
Boyu da çok iyi uzamış dedi. Yani kısacası gelişimi ayına göre çok iyi bir dahaki ay görüşürüz dedi

Ay dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.
Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasin
Evet ev denize yakın napsam düşmüyodu klimayı kurcaliyim bakalım
Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyor
Katı beyazlık mı ? Bembeyaz ise eğer sütün katılaşıyor olabilir yani peynirleşme sağ orayı öyleyse. Şeffaf gibi mi bembeyaz dediğinde olması gereken o zaten.
Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibi
2.ay doktor kontrolümüz vardı kızlar bizim de çok şükür gelişimi iyi dedi başını kaldırması gözlerle iletişime geçmesi vs. Rotayı da bugün yaptırdık. 61 cm ve 6300 kilo olmuşuz
Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin
Ohh beee gozun aydin canim gereksiz geriyolar adami delirtiyolar

Bız daha bırsey yapamadık ya hoc bitmeyen sebepler ınsallah boynuzlarım c

Kesinlikle oyle aptallar 2 hafta sonra gel dediler onlarada gidicem bakalım yine ne dicekler

1 ayda 1 kg almış yani

Harika. Annelik içgüdüsüyle beslemeye devam. Çocuk zaten acıkınca meme diye ağlıyor aç kalacağı süreçleri geçtik şükür

Haziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?

geçiyor geçiyor canını sıkma . evet çok yorucu oluyor insan çaresiz hissediyor . 48 saat içindeiştahı yerine gelir ağlaması da geçiyor

Benimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canım bizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi bebek çıkınca bana söyledikleri ilk cümle gıdılı olmuştu
evde şöyle bi şey var

Eklentiler

• 1000012271.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
O benim askımmm

Ya boşuna gerdiler seni he boku bokuna. Oh maşallah nazlıluşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…