- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
Olabılır :) ıyıkı geldı mınık kızımBelki de kızçen şifasıyla gelmiştir sana
Geldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorumNe dedi dr? Kilosu nasıl gidiyomuş? Hayırlı haberler ver bacım
Ay dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.Aşkım evet rahat bi noktada ama şişkinliği de cabası.. ayrıca adet olmasan da yumurtlama aktif olarak devam ediyor diye biliyorum. Yani süt korumuyor mantığı ordan geliyor. Adet olsam doğum kontrole başlarım garanti olur adamla asker arkadaşı olduk
Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasinTaze badem haşlanmış et omega 3 takviyesi. Rengi değişiyo 3-4 saat sonra. Bide ben önsütü sağdım onu vermedim. 5dk sonra sağıma gelenlerin rengi koyuldu. Bebe 2850 doğdu kilo alsın diye çabaladım işe yaradı
Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyorEvet ev denize yakın napsam düşmüyodu klimayı kurcaliyim bakalım
Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibiKatı beyazlık mı ? Bembeyaz ise eğer sütün katılaşıyor olabilir yani peynirleşme sağ orayı öyleyse. Şeffaf gibi mi bembeyaz dediğinde olması gereken o zaten.
Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin2.ay doktor kontrolümüz vardı kızlar bizim de çok şükür gelişimi iyi dedi başını kaldırması gözlerle iletişime geçmesi vs. Rotayı da bugün yaptırdık. 61 cm ve 6300 kilo olmuşuz
Ohh beee gozun aydin canim gereksiz geriyolar adami delirtiyolarGeldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
Tahmin ettiğim gibi aile hekimin de bir yanlışlık oldu.
Doktorumuz gayet iyi kilo almış dedi en son geleli 1 ay 10 gün olmus 1 kg bu süreçte 600 bekleriz en az dedi.
Geri zekalılar Moralimin içine ettiler çocuğa da eziyet ettim günlerce mama içiricem diye.
Boyu da çok iyi uzamış dedi. Yani kısacası gelişimi ayına göre çok iyi bir dahaki ay görüşürüz dedi
Hadi yaaa heyecan yaptirdi bize e hadi gonulleri olsun bari demis resmenTabii ki devam etmedi emzik almıyor biberon almıyor aynı devam
Bız daha bırsey yapamadık yahoc bitmeyen sebepler ınsallah boynuzlarım c
Kesinlikle oyle aptallar 2 hafta sonra gel dediler onlarada gidicem bakalım yine ne diceklerAy dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.
Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasin
Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyor
Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibi
Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin
Ohh beee gozun aydin canim gereksiz geriyolar adami delirtiyolar
Kesinlikle öyle sevinsinler dedi resmenHadi yaaa heyecan yaptirdi bize e hadi gonulleri olsun bari demis resmen
1 ayda 1 kg almış yaniGeldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
Doktorumuz gayet iyi kilo almış dedi en son geleli 1 ay 10 gün olmus 1 kg bu süreçte 600 bekleriz en az dedi.
Geri zekalılar Moralimin içine ettiler çocuğa da eziyet ettim günlerce mama içiricem diye.
Boyu da çok iyi uzamış dedi. Yani kısacası gelişimi ayına göre çok iyi bir dahaki ay görüşürüz dedi
Harika. Annelik içgüdüsüyle beslemeye devam. Çocuk zaten acıkınca meme diye ağlıyor aç kalacağı süreçleri geçtik şükürGeldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
geçiyor geçiyor canını sıkma . evet çok yorucu oluyor insan çaresiz hissediyor . 48 saat içindeiştahı yerine gelir ağlaması da geçiyorEvet canım Kol ve bacak olan evet. Mamayı yiyor sağdığım sütü biberondan da içiyor ama memeyi almıyor asla çığlık kıyamet bağırıyor. Bir kaşık da calpol verdim çocuk ağlamaktan tıkandı çünkü yalnızım bir de ödüm koptu resmen. Umarım geçer zaten memeyle bir derdi var zaten pek bayılarak almıyor. altı ayı tamamlasa bi rahatlicam
Cok şükür canım.Harika. Annelik içgüdüsüyle beslemeye devam. Çocuk zaten acıkınca meme diye ağlıyor aç kalacağı süreçleri geçtik şükür
Şuan cokmu iyidikHaziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?
Yani Allah beterinden saklasın da bundan daha berbat süreç nasıl olcak bilemedim djdjjfŞuan cokmu iyidik
Benimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımAy dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.
Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasin
Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyor
Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibi
Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin
O benim askımmmBenimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımbizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi bebek çıkınca bana söyledikleri ilk cümle gıdılı olmuştu
evde şöyle bi şey var
Ya boşuna gerdiler seni he boku bokuna. Oh maşallah nazlıluşaGeldim canım merak eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
Damat desen daha doğru olmaz mııı latteciiimO benim askımmm
Ay perişanım elimi kaldırıp yazmak zor geliyo, öyle bi regl oldum ki anlatamam. Dört gündür ful fors devam ediyo mahvetti beni. Ben okuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?