2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Olmuş olması bile bişey djxklflf benim daha dizlerden yukarı çıkmıyor en bol pantolonum ühüüüü
Aşkım sende yalnız değilsin sjjsskksks benimde geçen kış hamilelikten hemen önce altın çağlarımda düzdüğüm dolabım ya geçmiyo ya da slimfit oluyo hahajsjsjsjs anlamadığım şey şu ki 68le hamile kaldım kilom şuan 72 4 kilo bu kadar fark yaratmaz mutasyon falan geçirdim sanırım

Al benden de o kadar bu günlerin hiç böyle hayal etmemiştim

Hajdjd yaa o 4 kilo safi yağ bacım o yüzden öyle bende iki hamilelik sonrası +10 kg şuan nerelere gidem

İyi de o ortamın oluşması güneş tutulması gibi bir şey fenalardayız

Bıngıldak demek istiyorum benim de gebelik öncesine 4 kilom var ama 3 beden gibi

Anam ilk mi bebiş senin bacım ? Hadi 2.si kardeş derim falan ama 3. Zorlar. Destekçim yok tek başımayım. Allahın da zoruna gitmesin 2.yi 4 sene aradım olmadı. Artık bebek olcak mı tutcak mı pozitif görcem mi derken vallahi bu kaygılarım bitti ya şaka diye hamile kalmaktan korkuyorum

Ne yaptı bu bebeler bize ya nolduuk böyle
Bebeklerden değil aşkım ya yardımcı olsa yanımda doğururum. Yardımcı dediğimde anne veya kayınvalide. Ama ikisi de yok. Ee kocam bey işte. Evdeyken destek oluyo da. İş saati ben cocuklarlayım bak ortalık sakinken büyükbaş a yedirdim yemek ben yerken küçük uyandı o göğsümde emiyo ben yemeklerle bakışıyorum sürekli böyleyiz her öğünde yorucu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…