Aşkım sende yalnız değilsin sjjsskksks benimde geçen kış hamilelikten hemen önce altın çağlarımda düzdüğüm dolabım ya geçmiyo ya da slimfit oluyo hahajsjsjsjs anlamadığım şey şu ki 68le hamile kaldım kilom şuan 72 4 kilo bu kadar fark yaratmaz mutasyon falan geçirdim sanırımOlmuş olması bile bişey djxklflf benim daha dizlerden yukarı çıkmıyor en bol pantolonum ühüüüü
Al benden de o kadarToplaşıp dükkanı kapattık bak kızıyorum bizenjsjsjsjsj bi doğuram bi doğuram dedik abo daha beter oldu sjjsjsjs ben ömürlük hakkımı 3 sene çocuk yapmayı denerken doldurdum heralde taksimetre çalışmış sjsnsjjss
Ben fiyat bakmıyorum artık hiçbir şeydeKız o harika haftaların fiyat ne beee beleş sürümü yok mu ndndndndk
Hajdjd yaa o 4 kilo safi yağ bacım o yüzden öyleAşkım sende yalnız değilsin sjjsskksks benimde geçen kış hamilelikten hemen önce altın çağlarımda düzdüğüm dolabım ya geçmiyo ya da slimfit oluyo hahajsjsjsjs anlamadığım şey şu ki 68le hamile kaldım kilom şuan 72 4 kilo bu kadar fark yaratmaz mutasyon falan geçirdim sanırım
Evet chat a göre bitmişti ama uygulamaya göre ataktayızAşkım nolacaksa olsun dedim indirdimchatgpt ile farklı gösteriyor atak ve sıçramalarıı
Oldu patlamadı da şükürOlmuş olması bile bişey djxklflf benim daha dizlerden yukarı çıkmıyor en bol pantolonum ühüüüü
İyi de o ortamın oluşması güneş tutulması gibi bir şey fenalardayızToplaşıp dükkanı kapattık bak kızıyorum bizenjsjsjsjsj bi doğuram bi doğuram dedik abo daha beter oldu sjjsjsjs ben ömürlük hakkımı 3 sene çocuk yapmayı denerken doldurdum heralde taksimetre çalışmış sjsnsjjss
Bıngıldak demek istiyorumAşkım sende yalnız değilsin sjjsskksks benimde geçen kış hamilelikten hemen önce altın çağlarımda düzdüğüm dolabım ya geçmiyo ya da slimfit oluyo hahajsjsjsjs anlamadığım şey şu ki 68le hamile kaldım kilom şuan 72 4 kilo bu kadar fark yaratmaz mutasyon falan geçirdim sanırım
25 kilo verdim +10 kilo kaldı yine de giremiyorum pantolonlara geçen gün ilk defa tektaşı takabildim ama alyans olmuyor halaBıngıldak demek istiyorumbenim de gebelik öncesine 4 kilom var ama 3 beden gibi
Hayatta inanmam büyükbaş ella kullanıyorken oldu dipnot geçeyimYok aşkım kaza kurşunu olmaz olmaz snsnsnsmsn
Anam ilk mi bebiş senin bacım ? Hadi 2.si kardeş derim falan ama 3. Zorlar. Destekçim yok tek başımayım. Allahın da zoruna gitmesin 2.yi 4 sene aradım olmadı. Artık bebek olcak mı tutcak mı pozitif görcem mi derken vallahi bu kaygılarım bitti ya şaka diye hamile kalmaktan korkuyorumÖf beni de yaaadoktor spiral takalım bak yumurtaların cok aktif hiç adet olmadan hamile kalabilirsin dedi bana 40 kontrolünde. Bir de bizim bebe aşılamayla oldu yani aslında doğal hamilelik şansımız baya düşük ama doktor böyle dediğinden beri kocamla arama mesafe girdi tövbeler olsun
Bebeklerden değil aşkım ya yardımcı olsa yanımda doğururum. Yardımcı dediğimde anne veya kayınvalide. Ama ikisi de yok. Ee kocam bey işte. Evdeyken destek oluyo da. İş saati ben cocuklarlayım bak ortalık sakinken büyükbaş a yedirdim yemek ben yerken küçük uyandı o göğsümde emiyo ben yemeklerle bakışıyorum sürekli böyleyiz her öğünde yorucu bayaNe yaptı bu bebeler bize ya nolduuk böyle
Bizimde bugün son gözüküyor şafak doğan güneş nsnsnsnsnEvet chat a göre bitmişti ama uygulamaya göre ataktayız
Öncekinde de harika haftalara daha çok uydu bizim
Ya evet randevulaşınca gün belirleyince kendimi kötü kadın gibi hissettim nsjsjdjsjsj gerçekten harcandıkİyi de o ortamın oluşması güneş tutulması gibi bir şey fenalardayız
Dün randevulaştık. Bebe durmadı sabah 4te uyumayınca pes etti gitti uyudu. Doğal korunma yöntemi olarak bakımı zor uyumayan bebek dkdjjfhYa evet randevulaşınca gün belirleyince kendimi kötü kadın gibi hissettim nsjsjdjsjsj gerçekten harcandık
Ya snsjssj çocuk kardeş istemiyooo anlayın artıkkDün randevulaştık. Bebe durmadı sabah 4te uyumayınca pes etti gitti uyudu. Doğal korunma yöntemi olarak bakımı zor uyumayan bebek dkdjjfh
Tebrik ederim yaa ne güzel vermişsin maşallah25 kilo verdim +10 kilo kaldı yine de giremiyorum pantolonlara geçen gün ilk defa tektaşı takabildim ama alyans olmuyor hala
Ya işte böyle şeyler diyorsunuzHayatta inanmam büyükbaş ella kullanıyorken oldu dipnot geçeyim
Yav nasıl oluyo beeee gerçekten öyle olan insanlar seçilmiş kişiler bence snnsndmdHayatta inanmam büyükbaş ella kullanıyorken oldu dipnot geçeyim
Kız yürüyen balina gibiyim hala bakma rakamaTebrik ederim yaa ne güzel vermişsin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?