• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bu kadar yorgunluğa,uykusuzluğa harekete rağmen bende kilo veremiyorum hatta aldım
Aşkım stres hormonu insanlarda bazen ters etki yapıyo kilo aldırıyo bende öyleyim veriyom ama süt alerjisi yüzü suyu hürmetine bişi yiyemediğimden sjsjjssk

Anam ilk mi bebiş senin bacım ? Hadi 2.si kardeş derim falan ama 3. Zorlar. Destekçim yok tek başımayım. Allahın da zoruna gitmesin 2.yi 4 sene aradım olmadı. Artık bebek olcak mı tutcak mı pozitif görcem mi derken vallahi bu kaygılarım bitti ya şaka diye hamile kalmaktan korkuyorum
Yok yok benim de 2. Yeter yani tükkanı kapattık biz allah olmayana versin😬 3ü artık ne bedenim ne de psikolojim kaldıramaz🤣

Bence de öyle😅 yıllarca uğraşıp anca çocuk sahibi olabildik ,korunuyorken çocuğu olanlarla yiyip yiyip kilo almayanlar kutsanmış😂
Ya benim çok samimi arkadaşım spiralle hamile kalmıştı 3.ye. Artık bu kadarı da şov biraz kocası üstüne ceketini atsa hamile kalan kadınlar var bdjdlfşg biz ilkini 4 sene ikinciyi bi 4 sene daha bekledik

Al benden de o kadar o yüzden fikfikeleyemiyorum işte aklıma anında ıngaaaa sesleri geliyo
Aynen😮‍💨 tam fikfik hayatıma dönüyordum işte doktor bak yımırtaların var hamile kalırsın dikkat et dediğinden beri öpemiyorum bile adamı🤣 yazık o da diyor ki olmuyordu zaten şimdi neden korkuyorsun djfkgşg

Back
X