Reflusu var buyuk ihtimal uykuya dalma problemi yasiyormusunuz uzun sure uykusuzlukta var mi ? Doktorunuza danisip ilac takviyesi isteyebilirsiniz memede rahatladiklari icin herseyde ac olmasalar bile meme isteyebilirler ben ilk ay emzik vermemistm bu durumu cok yasadim. Az az sik sik beslemede yaptim sonra her agladiginda yeni doyurmussam meme vermedim oyaladim bi yarim saat ama eger iki memeyide emiyor ve kusuyorsa doymussa bence beslemeden sonra kucaginizda yarim saat dik pozisyonda tutun ilk basta bunu deneyin ben her beslemeden sonra bi sure kucagimda dik tutarak gazini cikarmaya yavas yavas calisiorm ve uykusuz kaldigi icin benmki atak haftalarindafa doktorumuzu. Takviyesini kullaniyoruz cunku bazen refluden kusmamak icin gegirme yapmak istemiyor yutuyor gazlari kendini yay gibi yapio gaz vikarttirmiyordu oyle uyuyordu. Dik pozisyonda tutmak cok onemli beslenmeden sonra ve her agldiginda meme isteyebilir biraz oyalamayi deneyip baska meme en son verebilirsin sindirimini kolaylastirir