• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar bebeğimin kakası 2 3 gündür yeşile çalmaya başladı , bazen sarıya yakın oluyor bazen yeşile, en son çok az kaka yaptı tamamen yeşil nerdeyse, neden oluyor çözemiyorum ya , benzer bi durum yaşayan var mı

Kızlar bebeğimin kakası 2 3 gündür yeşile çalmaya başladı , bazen sarıya yakın oluyor bazen yeşile, en son çok az kaka yaptı tamamen yeşil nerdeyse, neden oluyor çözemiyorum ya , benzer bi durum yaşayan var mı
Mama veriyor musun keçi sütlü mama alıyorsa yeşil yapıyo

Mama veriyor musun keçi sütlü mama alıyorsa yeşil yapıyo
Yok anne sütü sadece :/
Ön süt arka süt dengesizliği falan diyorlar da bu zamana kadar nasıl emzirdiysem öyle emzirdim , farklı bi şey yok 2. Aya doğru gidiyoruz bu yeşil kaka durumu ortaya çıktı

Yok anne sütü sadece :/
Ön süt arka süt dengesizliği falan diyorlar da bu zamana kadar nasıl emzirdiysem öyle emzirdim , farklı bi şey yok 2. Aya doğru gidiyoruz bu yeşil kaka durumu ortaya çıktı
Aşkım bazen benim kızında oluyo sonra geçiyo sarıya dönüyo

Ispanak tarzı gıda tukettin mi ben bı fazla kacirmistim ıspanağı geçen hafta yeşile döndü kakası boşalttıktan sonra düzeldi

Ispanak tarzı gıda tukettin mi ben bı fazla kacirmistim ıspanağı geçen hafta yeşile döndü kakası boşalttıktan sonra düzeldi
Hayır ama sütüm artsın diye bira mayası tableti kullandım, b12 de vardı içinde o da yapmış olabilir mi acaba

Reflusu var buyuk ihtimal uykuya dalma problemi yasiyormusunuz uzun sure uykusuzlukta var mi ? Doktorunuza danisip ilac takviyesi isteyebilirsiniz memede rahatladiklari icin herseyde ac olmasalar bile meme isteyebilirler ben ilk ay emzik vermemistm bu durumu cok yasadim. Az az sik sik beslemede yaptim sonra her agladiginda yeni doyurmussam meme vermedim oyaladim bi yarim saat ama eger iki memeyide emiyor ve kusuyorsa doymussa bence beslemeden sonra kucaginizda yarim saat dik pozisyonda tutun ilk basta bunu deneyin ben her beslemeden sonra bi sure kucagimda dik tutarak gazini cikarmaya yavas yavas calisiorm ve uykusuz kaldigi icin benmki atak haftalarindafa doktorumuzu. Takviyesini kullaniyoruz cunku bazen refluden kusmamak icin gegirme yapmak istemiyor yutuyor gazlari kendini yay gibi yapio gaz vikarttirmiyordu oyle uyuyordu. Dik pozisyonda tutmak cok onemli beslenmeden sonra ve her agldiginda meme isteyebilir biraz oyalamayi deneyip baska meme en son verebilirsin sindirimini kolaylastirir
Bebeğimde Reflü yok fakat beş aylık olduk hala kusuyor bezdim kiyafet degismekten ne zaman gececek ya da bi caresi yok mudur bunun ya

Bebeğimde Reflü yok fakat beş aylık olduk hala kusuyor bezdim kiyafet degismekten ne zaman gececek ya da bi caresi yok mudur bunun ya
Ek gıdadan sonra geçiyor🥲 benim ilk kızım öyleydi, katı gıdaya geçtikten sonra bitti kusmaları

KIZLAR MERHABA bebeğini biberonla besleyem annelerim bebeğiniz kaç aylık ve günde kaç cc içiyor? Benim bebeğim 5 kilo normalde 700 içmesi gerekmiş ama 500lerde kalıyor

KIZLAR MERHABA bebeğini biberonla besleyem annelerim bebeğiniz kaç aylık ve günde kaç cc içiyor? Benim bebeğim 5 kilo normalde 700 içmesi gerekmiş ama 500lerde kalıyor
Donem.donem benim kiz hic icmedi cok az icti sonra aydinlanma yasayip icmeye basladi. Benimki 85 gunluk 3 saatte bir gece gunduz 90 cc aliyor. Mama sut karisik.yukseltemedim bir turlu

Donem.donem benim kiz hic icmedi cok az icti sonra aydinlanma yasayip icmeye basladi. Benimki 85 gunluk 3 saatte bir gece gunduz 90 cc aliyor. Mama sut karisik.yukseltemedim bir turlu
Benimki de öyle. 60-70 içiyor sonra saat başı 30ar destek beslenmesi yapıyor. 3 saat sonra yine 60ml. Fazla içince kusuyor

Sevgili anneler sizden fikir almam lazim bilginiz dogrultusunda. Bebegim 3 aylik olucak gaz problemleri azaldi ama cikolata fazla sut urunu yiyince gaz yapiyor yine hersey gaz yaparmis gibi geliyor hicbiseyden zevk alamiyorum aci, baharatli, cikolatali, bulgurlu, bakliyatli seyler yemiyorum ama hep ayni seyleri yemekten gina geldi tam 15 aydir cigkofte yemedim mesela hem hamilelikte zararli diye hemde emzirme doneminde cikolata yiyemiyorum yedigimde gaz yapiyor peynir yogurt az yiyorum bir ay once hic yemiyordum bulgur vs hic yemiyorum ama yesil mercimek yemegi yapiyim dedm oda gaz yaparmis ne yicem ben ya

Sevgili anneler sizden fikir almam lazim bilginiz dogrultusunda. Bebegim 3 aylik olucak gaz problemleri azaldi ama cikolata fazla sut urunu yiyince gaz yapiyor yine hersey gaz yaparmis gibi geliyor hicbiseyden zevk alamiyorum aci, baharatli, cikolatali, bulgurlu, bakliyatli seyler yemiyorum ama hep ayni seyleri yemekten gina geldi tam 15 aydir cigkofte yemedim mesela hem hamilelikte zararli diye hemde emzirme doneminde cikolata yiyemiyorum yedigimde gaz yapiyor peynir yogurt az yiyorum bir ay once hic yemiyordum bulgur vs hic yemiyorum ama yesil mercimek yemegi yapiyim dedm oda gaz yaparmis ne yicem ben ya
Valla canım o yapıdan yapıya değişir sanırım ben mercimekli bulgur pilavı yiyorum 🥲 çok baharatlı yememeye dikkat ediyorum bide süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum süt alerjisi olduğu için. Ama bakliyat vs yiyorum ölcem yoksa. Yediklerine yarım çay kaşığı kimyon atabilirsin ben öyle yapıyorum. Fazla kimyonda gaz yapıyor

Valla canım o yapıdan yapıya değişir sanırım ben mercimekli bulgur pilavı yiyorum 🥲 çok baharatlı yememeye dikkat ediyorum bide süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum süt alerjisi olduğu için. Ama bakliyat vs yiyorum ölcem yoksa. Yediklerine yarım çay kaşığı kimyon atabilirsin ben öyle yapıyorum. Fazla kimyonda gaz yapıyor
Anladim canim ben zaten kimyon cayi demleyip iciyirum ama onun fazlasinin gaz yaptigini bilmiyordum. Hic yemedim mercimek felan bakliyat bi kere bulgur yemistim onda cok gaz olmustu ondan beri korkar oldum resmen diyet yapiyorum zorla🤣

Ben de 1 saate 30 cc düşecek şekilde beslemeye çalışıyorum dediğiniz gibi, 2 saatte 60 içiyor bazen 70 ama tek içimde 90 da çok zorlanıyor ben de 2 saati biraz uzatmak istiyorum kaldım arada

Back
X