2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Merhaba 2025 Ağustos ayında doğum yapan anneler olarak bir WHATSAPP grupu kuralım ve oradan bilgi paylaşımı yapalım nasıl olur sizce kızlar
burası yeterli açıkçası diğer türlü sürekli mesaj bildirimi gelecek, mesajları okumak vs zaman alacak bebekle zor gerek yok

Aynı durumu yaşıyorum şımdi piyonları halı da ağlıyor 2 gün önce aldık öyle güzel oynuyordu ki şimdi ise 2 dir veriyorum banamısın demiyor

Hayır. doktorumuz merak ediyorsa 5,5 ay, normal şartlarda ise 6 aydan sonra yapılır dedi. Şu an çok çok erken, ne gerek var ki?
İnstagram da gördüm verenler olmuş bnde merak ettım harbi verilir mı yada verdiniz mi bir sorayım size dedım canım ondan dolayı yoksa bana da erken geldi 4 ay

İnstagram da gördüm verenler olmuş bnde merak ettım harbi verilir mı yada verdiniz mi bir sorayım size dedım canım ondan dolayı yoksa bana da erken geldi 4 ay
Anladım canım benim, instagram bir bataklık gördüğüne bak geç yoksa çok kıyaslamaya girersin 6 aydan önce ek gıda önerilmiyor erken vermenin hiçbir faydası yok. Tıbben kanıtlanmış sebepleri var. Bebeklerin sindirim sistemi henüz gelişmiş değil. Böbrekleri de aynı şekilde. Yani sindirim konusunda sıkıntı yaşarlar. Ayrıca 6 aydan küçük bebeklerin daha baş boyun kontrolü tam anlamıyla gelişmediği, tam anlamıyla desteksiz oturmadıkları için ek gıda boğulma riski taşıyor. Erken ek gıdayla tanılan bebeklerin obeziteye yakalanma riski daha yüksekmiş.

Aaa canim bunları bilmiyordum çok ama cok teşekkür ederim beni aydınlattığın için dediklerini uygulicam Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…