- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
Merak etmeyin testi yaptırmadan önce de bu krizleri geçirtiyor doktorlar sağ olsun. Bugün kontrolüm vardı 7+5 bebek de kafa etrafında (emin değil) boşluk gördüğünü söyledi hanımefendi kapanabilir de kapanmayabilir de çok küçük onun için şu an bir şey söyleyemem onuncu haftada görelim dedi. Hemen başka hastaneye gittik doktor ben bir şey görmüyorum dedi boşluklar kafa etrafında olmalı zaten gelişim döneminde şu an bu haftada hiçbir şey denmez dedi.Kizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya
Ben dahiliyeye yaptirdim doktorum kagit yazıp vermişti.Teşekkür ederim canım. Peki bunu hangi bölüm yapıyor. Mesela o bölüme haftaya gitsem yaparlar mı?
Ah canım çok üzüldüm, şimdi nasılsınız? Nasıl oldu çok büyük bir kaza değildir inşallah? Siz iyi olun yeter kiÇok teşekkür ederim kızlar ya çok sağolun. Ucuz atlattık gerçekten. Bebeğe bir şey oldu mu stresi yok şimdi ama toparlanmaya çalışıyorum psikolojik olarak baya zorluyor beni şu an
Her şey geçiyor bu da geçecek elbet. Çok sağolun iyi ki varsınız
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunAmin canlar çok teşekkür ederimçok Şükür biri yanımda diğeri içimde sağlıkla gelsinler inşallah
Canım geçmiş olsun cok oluyir gebelikte böyle seyler gereksiz evhamlar bende cok hastaydim ve göğüslerim sönmüş gibiydi kesin bebegin kalbi durdu diye bugun doktora gittim gayet iyiydi tovbe estağfurullah deyip vesveseden olumsuz herşeyden uzak durmak lazim ya diger gebeliklerimde böyle degildim ama insan isteKizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya
Bunlara çok takılmamak gerekiyor olumsuz enerjiyi üstünüze çwkmeyin derim yoksa zaman geçmez böyleKizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya
Canım cok sağol fiziksel olarak gayet iyiyiz. Mental olarak da yavaş yavaş topalrlayacağız. Biraz büyük masraf çıktı maalesef. Hiç ihtiyacimiz olmadığı bir zamanda. Allah'ım kolaylık versin inşallahAh canım çok üzüldüm, şimdi nasılsınız? Nasıl oldu çok büyük bir kaza değildir inşallah? Siz iyi olun yeter ki
Cnm ben peronatolojiye gitmedim ama gitseydim İbrahim bildiriciyi tercih edecektim maslak acibademdeKızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Canim Allah parayla halledilecek dert versin digeri cok daha zor bizim araba parcasi dukkanimiz var bmw ,audi, Mercedes alman grubuysa araciniz parcasida varsa her türlü yardimci olmak isterimCanım cok sağol fiziksel olarak gayet iyiyiz. Mental olarak da yavaş yavaş topalrlayacağız. Biraz büyük masraf çıktı maalesef. Hiç ihtiyacimiz olmadığı bir zamanda. Allah'ım kolaylık versin inşallahağlayıp duruyorum durduk yere. Oglumdan ykusundan deli gibi ağlayarak uyandı. Etkilendi baya da caktirmıyor. Ben ağlayınca da anne üzülme ben yanındayım diyor minik kuşum
Toparliycaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım iyisinizdir inşallah, kalbini ferah tutKızlar ya moralim çok kötü.
Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah
Canım prof.Ali ekiz radarimda şuan.inceliyorum yorumları filan gayet iyiKızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim canım zaten listemde birinci sıradaydı kendisiCnm ben peronatolojiye gitmedim ama gitseydim İbrahim bildiriciyi tercih edecektim maslak acibademde
Detayli testimi ona gitmeyi dusunuyorum.
İnternette yorumlari cok iyi ve aldigi eğitim zaten muazzam
Bir arastirin icinize sinerse gidip bir gorusursunuz.
AraştırıyorumKızlar ben çiğ köfte aserdim
Canım prof.Ali ekiz radarimda şuan.inceliyorum yorumları filan gayet iyi
Benimde canim cig kofte cekio ama sekerim vr dolayisiyla listemKızlar ben çiğ köfte aserdim
Canım prof.Ali ekiz radarimda şuan.inceliyorum yorumları filan gayet iyi
Etsiz yedim valla napimBenimde canim cig kofte cekio ama sekerim vr dolayisiyla listem
Yoksa etsiz yiyilir yani bisy olmaz
sende durumlar nasıl?Iyidir canin merak etme geçmiş olsun
Canım ne yüreği güzel insansın çok sağol. Alman grubu değil araba. Ama çok teşekkür ederim destek teklifineCanim Allah parayla halledilecek dert versin digeri cok daha zor bizim araba parcasi dukkanimiz var bmw ,audi, Mercedes alman grubuysa araciniz parcasida varsa her türlü yardimci olmak isterim
Canım çok sağol. İyiyiz şimdi daha iyiyim biraz uyuyup uyanınca daha iyi hissediyorum kendimi şimdi. Yavaş yavaş topalrlayacağızÇok geçmiş olsun canım iyisinizdir inşallah, kalbini ferah tut
Kırmızıya dönmedigi sürece korkmaKızlar pembe akıntı-lekelenmem oldu şimdi.İnşallah kötüye işaret değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?