2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Test yapmadan 2 3 gün önce baş dönmesi oldu ben açlığıma yordum. İştahım açıldı bu hafta çok yedim. Arada sinir basıyor böyle evrakları fırlatıp atasım geliyor Ama en çok memeler sıkıntılı zaten büyükler yatınca sağdan sola dönüş acı veriyor. Bi de gebelikte büyürse yandık. Bir de ayaklarım üşüyor. Bilmiyorum artık bunlar belirti mi?

Maşallah sağlıkla katlansin değerler katıldınız bile hoşgeldiniz

Evet belirti bunlar bende göğüs hassasiyetinden cok meme ucu hassasiyeti daha fazla ama onlarda biraz sakinleşti yada ben alişitim

Günaydın kızlar

Dün anneme, babama ve kardeşime de güzel haberi verdim sonunda benim ilk destek ekibim onlar. Eğer bir şey yaşarsan en çok onlar destek olacaklar. O yüzden bu haberi onlara gönül rahatlığıyla verebiliyorum. Geri kalan herkes için Ocak ayının son haftasını bekleyeceğim

Sizler ne yaptınız? Kimlerle paylaştınız bu haberi?

Biz geçen yıl kayıp yaşadığımız için bu sefer cinsiyet belli olana kadar söylemeyeceğiz sabredebilirsek. Destek ekibin sevinçten uçmuştur. Hepsi sağlıkla gelsinler

Biz geçen yıl kayıp yaşadığımız için bu sefer cinsiyet belli olana kadar söylemeyeceğiz sabredebilirsek. Destek ekibin sevinçten uçmuştur. Hepsi sağlıkla gelsinler
Evet canim çok mutlu oldular

Ben de ilk gebeligimde herkese söylemiştim sonra kayıp olunca yeniden konuşmak çok zor oldu. Ben de Ocak son haftaya kadar beklicem o yüzden

Günaydın canım benimde eşim ve kızkardeşlerim biliyor
Bizde böyle düşündük, inşallah sağlıklı süreç geçiririz hepimiz

Biz de ailelere ve bi tane çok yakın arkadaş çifte söyledik. Arkadaş çifte söylememizin sebebi de onların çocuklarının olacağını onlardan önce biz öğrenmiştik çünkü hastaneden sonuçlarını biz almıştık. Sürekli sizin çocuğunuzun olacağını da biz öğrenelim nolur diyorlardı bi de çocuk denemeye nerdeyse aynı zamanda başlamıştık onların ilk aydan oldu ve bizim 15 ay sonra oldu. Şimdi çocuklarını seviyoruz o yüzden çok üzülüyorlardı bize eşim en azından onlarla paylaşalım içimde tutamıyorum dedi olur dedi geri kalan herkese sanırım 12. Haftadan sonra söyleyeceğiz

Aaaa ne tatlı bir hikaye

Günaydıııın
Benim aileme keseyi gördüğümüz gün müjdeyi verdik dün çok yakın aile gibi olduğumuz arkadaş grubumuzla paylaştık . Bugünde eşimin ailesine söyleyeceğiz

Günaydıııın
Benim aileme keseyi gördüğümüz gün müjdeyi verdik dün çok yakın aile gibi olduğumuz arkadaş grubumuzla paylaştık . Bugünde eşimin ailesine söyleyeceğiz
Ay ne güzel herkes çok mutlu oljusrur emijim paylaşmak da ayrı bir tatlı oluyor
Kızlar selamlar. Bende dün kan verdim. 444 çıktı değerim çok şükür
Canım gözün aydın darısı kese ve kalp atışına

ben düşünüyorum da bayağı bir kişiye söylemişim ya sözde bari kalp atışını duyana kadar bekleyelim diyorduk bekleyemedik. saysam liste bayağı uzun
ben söylemedim gerçi kızıma söylettim ben abla oluyorum diye

Beni de ekler misinizzz bende geldim aranıza
Sat 30 ekim
Yaş 30
İlk bebeğim
Tahmini doğum tarihi 3 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…