2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Sağol canım şu gribi atlatayım da.
Kontrolümde tıkanıklık için bi konuşayım teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun. Bol c vitamini, dr izin verdiyse ıhlamur( tabi sınırlı şekilde), zencefil çayı, dinlenme ve bol sıvı tüketimi. Birde gebelikte tüketiliyor mu çok bilgim yok ama ben grip olduğumda normalde bol karabiberli ve acı pulbiberli naneli tarhana çorbası yaparım ağzım yüzüm şişer acıdan ama boğazım falan çok rahatlar. Tabi gebelikte şuan bunların tüketimi nasıldır bilmiyorum

hanımlar şuan en belirgin hangi belirtileri yaşıyorsunuz
En çok yorgunluk sanırım. Sonra meme hassasiyeti, mide bulantısı, koku hassasiyeti, tiksinti. Ama en çooook kesinlikle yorgunluk halsizlik. Normal bir halsizlikte değil bet beniz atmalı, şaft kaydırmalı halsizlik

Kızlar grip oldum burnum hem tıkalı hem akıyo gözüm akıyo hapşırıyorum fenalardayım
İlaç almadan nasıl geçicek bu ya limonlu çay içiyorum portakal mandalina C vitamini içeren ne varsa yedim
Çok geçmiş olsun, çok da bir ilacı yok ki bol su C vitamini zaten yapmışsın burun tıkalıysa deniz suyu kullanabilirsin, hızlıca geçsin inşallah

Akrebi biliyorum .
Hayırlı olsun sizinde bebişiniz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
Ben de varım, bugün 11 haftalık olduk çok şükür ve bebişimizin ellerini ayaklarını falan gördük rabbime şükürler olsun bende bulantılar çok hafif ama öğürme var sürekli dün çok şaşırdığım bi şey oldu kahve kokusuna bayılırım arkadaşlarım kahve içti bana kokudan bi öğürme geldi dedim kusucam heralde sevdiğim bi şeyden ilk defa tiksindim resmen

Çocukluğumdan beri sokakta hangi kediyi kediyi bulsam cımcırırım, kaç tane sokak kedisi besledim. Evde zaten defalarca kedi baktık hala 2 kedim var. Dalınlan yıkanmadan defalarca sebze meyve yedim. Pazardan aldıklarımı da yıkarım ama sirkeye falan batırmam hiç kendimi bildim bileli hamileliğim dışında. Buna rağmen hala karşılaşmamışım toxo ile .

Şimdi gebelikte çiğ yiyeceğim sebze meyve çoğu şeyi sirkeli suda bekletiyorum, sokakta hayvan sevmiyorum ve normal el yıkamaya dikkat ediyorum. Tabi ki önlem almak en güzeli önlemlerinizi alın ama kendinize zehir etmeyin bu süreci

Kız karamel Latte benim de alerjik astımım var bu aralar başladı galiba, neyin tetiklediğini anlayamadım ama normalde bahar-yaz aylarında polenlerden olurdu. Ağzım burnum tıkalı, hasta değilim ama sürekli hapşırıyorum evden de çıktığım yok, bizim evde yumuşatıcı falan da kullanılmaz beni etkiliyor diye. İşe yarar bir çözüm bulursan bana da söyle

Gebelik riniti de olabiliyor doktoruna bir bir danış gidince bence belki ilaç verir

Acı yiyemem ya ama corba yaparım bak bol limonlu

İnşallah canm benim öncedende vardı. Sabahları tıkanık ve hapşırarak uyanırdım gebelikte 7/24 tıkalıyım

Instagram bir tane cinsiyet belirleme hurafesi çıktı diyeyim ilk idrara karbonat koyup karıştırın diyor. Eğer köpürüyorsa erkek köpürmüyorsa kız sabah denicem
Aaaa ben de yapayım ama ilk idrar nasıl olacak anlamadım 4de kalkıyorum 5e doğru gene 6da gene sürekli bi çişe yetişme modundayım ben hangisinde yapsam bilemedim

Doktorum evde kedi var mi diye sordu bana, var diyince kan alip teste bakalim dedi. Tokxoplamose bizim icin drgil de bebek icin tehlikeli olabiliyormus, oyle dedi. Birde artik kedi kumu temizlemek yasak dedi.

Hamile degilken ben de oyleyim hamilelikte sikinti olusturuyor zaten sadece. Direk bebegi etkileyecegi icin. Zehir etme kadar buyuk degil sadece zorluyor bu durum beni endiseleniyorum ister istemez. İlkinde de boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…