- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
Bana da ayın 21i için gün vermişti sağlık ocağı. 20sinde doktora sorup öyle yaptıracağım ama gene de merak ediyorum etrafımda aşıyı reddedenler de var. İki doz olacakmış bi de ikincisini 20li haftalarda. 20sinde gidip konuşursam içim bi rahatlayacak sanırımGünaydın
Ben de 21’inde öğreneceğim inşallah Tetanoz aşısı için sağlık ocağına gebelik bildirimi yaptigimda bana tarih vermişlerdi şu tarihte gel hem aşı hem de kan idrar vereceksin diye o güne kadar doktorum bu konuda bilgilendirme yapar sanırım.
Sana ne zaman dediler aşıyı?
Hangi modeli tercih ettiniz? Şimdiden güzel güzel günlerde kullanın inşallahKızlar e-bebekten bebek arabamızı aldık bugün, hepsinde çok güzel indirim var ama Online üzerinde birçok modelin stok yenilemesi yapılmadı. Mağazadan bakıp almak gerekiyor depolarında varsa. Biz sabah çalışanlarla birlikte açtık valla mağazayı, beklediğimiz ürün 1 adetti çünkü mağazada
Ben de daha iyiyim şükür biraz enerjim geldiJokeranne benimki de kız
Kızlar bu arada nasıl geçiyor hamilelik? Benim mide bulantılarım vs geçti artık normale döndüm gibi
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınKızlar e-bebekten bebek arabamızı aldık bugün, hepsinde çok güzel indirim var ama Online üzerinde birçok modelin stok yenilemesi yapılmadı. Mağazadan bakıp almak gerekiyor depolarında varsa. Biz sabah çalışanlarla birlikte açtık valla mağazayı, beklediğimiz ürün 1 adetti çünkü mağazada
Prego Concorde 2025 modelini tercih ettik. Umarım güzel günlerde kullanabilirizHangi modeli tercih ettiniz? Şimdiden güzel güzel günlerde kullanın inşallah
23bindi fiyatı. 16bine almış olduk. Üstelik peşin fiyatına 8 taksit de yaptılar. Çok iyi oldu bizim içinHangi modeli tercih ettiniz? Şimdiden güzel güzel günlerde kullanın inşallah
Tam olarak kaç haftalıkken bitti bulantıların? Şuan 11+0 'im dört gözle bitmesini bekliyorumVallahi bir haftadır ne bulantım var ne bir şeybenim kız sürekli çikolata istiyor. Bazen de turşu 3 ayı atlatınca kendime geldim. Yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Sanıyorum hamileliğin balayısı dedikleri döneme geldik
Güle güle kullanın canım hayırlı olsun ilk alışverişPrego Concorde 2025 modelini tercih ettik. Umarım güzel günlerde kullanabiliriz
Açıkçası 11. Haftadan itibaren ben baya rahatladım. Hayat kaliteni çok etkiliyorsa hamilelikte kullanılan bulantı ilaçları var belki iyi gelirTam olarak kaç haftalıkken bitti bulantıların? Şuan 11+0 'im dört gözle bitmesini bekliyorumgeçtiğimiz hafta hiç olmadığı kadar bulandı
Gözünüzaydın canım sağlıkla büyütünMerhaba canım anneler, bizim de fetal dna sonuçlarımız geldi ve temiz çıktı çok şükür, bir oğlumuz olacakmış
Alla allaa erken değilmi bana ilk doz a 24 mart dediler sen doktorunla konuş bunu canım.Bana da ayın 21i için gün vermişti sağlık ocağı. 20sinde doktora sorup öyle yaptıracağım ama gene de merak ediyorum etrafımda aşıyı reddedenler de var. İki doz olacakmış bi de ikincisini 20li haftalarda. 20sinde gidip konuşursam içim bi rahatlayacak sanırım
Ay harika çok karlı olmuş gerçekten23bindi fiyatı. 16bine almış olduk. Üstelik peşin fiyatına 8 taksit de yaptılar. Çok iyi oldu bizim için
Aynen öyle ama sana da baya geç vermişler tarih nerdeyse arada bir ay varAlla allaa erken değilmi bana ilk doz a 24 mart dediler sen doktorunla konuş bunu canım.
Reddeden cok evet ama ameliyat doğum riskleride var cok karışık mevzular
Ya normalde şubat indirimleri olmasa biz de bu kadar erken almazdık muhtemelen ama indirimi de değerlendirmek istedik açıkçasıAy harika çok karlı olmuş gerçektenben erken mi diye düşünüyorum ama ekonomi malum bi kaç ay sonra fiyatı daha da yükselecek
Kasıma yetişemeyiz aynenYa normalde şubat indirimleri olmasa biz de bu kadar erken almazdık muhtemelen ama indirimi de değerlendirmek istedik açıkçasıBi sonraki indirim Kasım indirimi olur, ona yetişemeyiz
Ya kizimi 18 haziranda havalar cok sicaklamadan dogurmustum sicakta mis gbi buyumustu kis gelene kadar. Bende preeklampsi vardi bi de sicakta cok tansiyon cikar bunda da olursa hic disari cikamicam gibiİlkinde 12 kilo almıştım ama son haftalar temmuz ağustos çok zorluyor kızlar sadece o açıdan dikkat etmeye çalışıyorum şimdiYoksa sonrasında vermek daha önemli bence de
Canim benim ilk cocukta 13.hftada erkek dedi doktorum ,20.hfta detaylı da kız oldgnu öğrendik.Kızlar bugün doktora gittim 11. Haftadayız acısı hafif yüksek duruyor daha çok küçük ama erkek olabilir yaa dedi ilk çocuk da erkek olunca benimkız istiyordum.. ilkinde de bu haftalarda kız demişlerdi sonra erkek çıktı 18. Haftada !! Şimdi bu da değişir mi acaba düşüncesindeyim.. sağlıklı sıhhatli olsun yavrum yeter ki..rabbim niyetimi de biliyor bir kızım da olsun istiyorum ne yalan söyleyeyim.. sizde değişen oldu mu hiç ilerleyen haftalarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?