2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
İns canım ins hepimiz çocuklarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. Allah evlatlarimizla sinamasin gercekten evlat sevgisi bambaşka kız erkek farketmiyor(yada tatmadigim için bilmiyorum ) 3. Yavrum 2yasina gelmek üzere ağzının içine bakıyorum seviyorum merkez diye geziyorum her yerde, herkes kazandibi o yüzden bu kadar duskunsun galiba diyor (şuan eşim dışında kimse bilmiyor) eminim bu yavrumda böyle olacak ama alışmam bir iki günümü alacak sadece çok sevicem onuda anne yüreği ne kadar bir diğerini otekilestirebilir ki

Canım çok geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin. Minik prensesinde hayırlı olsun gözün aydınnn

Tecrübeli değilim ama 2 krem aldım. Biri lierac phytolastil gel diğeri de shea butter. Elime hangisi gelirse sürüyorum şimdilik çok düzenli kullanmıyorum açıkçası ama ikiside çok güzel nemlendiriyor
Ay lierac bende aldım dr önerdi, kargoda gelmesini bekliyorumm nemlendiriyor mu jel olduğu için emin değildim içim rahatladı

İlkinde 12 kilo almıştım ama son haftalar temmuz ağustos çok zorluyor kızlar sadece o açıdan dikkat etmeye çalışıyorum şimdi Yoksa sonrasında vermek daha önemli bence de

Akıllı saat varsa ben ondan ölçüm yaptırıyorum çarpıntım çok olunca, bir ara baya korkmuştum

Günaydın
Ben de 21’inde öğreneceğim inşallah Tetanoz aşısı için sağlık ocağına gebelik bildirimi yaptigimda bana tarih vermişlerdi şu tarihte gel hem aşı hem de kan idrar vereceksin diye o güne kadar doktorum bu konuda bilgilendirme yapar sanırım.
Sana ne zaman dediler aşıyı?

Kanama vs olmadığı sürece doktorlar izin beriyoe genelde, ben 8 haftalık için sormuştum dr izin vermişti ama 2 gün önce lekelenmem başkadı diye ben riske alıp gitmedim

Jokeranne benimki de kız

Kızlar bu arada nasıl geçiyor hamilelik? Benim mide bulantılarım vs geçti artık normale döndüm gibi
Vallahi bir haftadır ne bulantım var ne bir şey benim kız sürekli çikolata istiyor. Bazen de turşu 3 ayı atlatınca kendime geldim. Yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Sanıyorum hamileliğin balayısı dedikleri döneme geldik

Ben de 7. haftada seyahat ettim uçakla, sonra tekrar 10. haftada. Doktor bir sorun olmaz dedi

Şu dönemi iple çekiyorum aşırı enerjiktim geziyordum hep

Kızlar e-bebekten bebek arabamızı aldık bugün, hepsinde çok güzel indirim var ama Online üzerinde birçok modelin stok yenilemesi yapılmadı. Mağazadan bakıp almak gerekiyor depolarında varsa. Biz sabah çalışanlarla birlikte açtık valla mağazayı, beklediğimiz ürün 1 adetti çünkü mağazada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…