- 16 Şubat 2014
- 537
- 840
- 303
İns canım ins hepimiz çocuklarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. Allah evlatlarimizla sinamasin gercekten evlat sevgisi bambaşka kız erkek farketmiyorYa kıyamam sana benimde bir oğlum var ikincisi geliyor rabbimin izniyle.3 erkek den sonra kız istemen gayet normal canım bende kız istiyordum ama rabbim bunu bize hayırlı kılmış saglikla.gelsinler bereketleriyle gelsinler inşallahben Rabbimden evlat isterken rabbim gonlumdekini biliyorsun hayırlısı eyle kaderime nakset demiştim.Rabbim bana evlat verdi ama benim için erkek evlat yazdı.verene şükür Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyelim sağlıklı evlatlar istiyelim bunlar eksik olunca cinsiyetin bir anlamı kalmıyor.bazen bizim çok istediğimiz bizim için serdir bilemeyiz.saglikla gelsin bebeğin
Bende tutmadıcinsiyeti belli olan hamişler Çin takvimi sizde tuttumu
Canım çok geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin. Minik prensesinde hayırlı olsun gözün aydınnnKızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Ay lierac bende aldım dr önerdi, kargoda gelmesini bekliyorumm nemlendiriyor mu jel olduğu için emin değildim içim rahatladıTecrübeli değilim ama 2 krem aldım. Biri lierac phytolastil gel diğeri de shea butter. Elime hangisi gelirse sürüyorum şimdilik çok düzenli kullanmıyorum açıkçası ama ikiside çok güzel nemlendiriyor
İlkinde 12 kilo almıştım ama son haftalar temmuz ağustos çok zorluyor kızlar sadece o açıdan dikkat etmeye çalışıyorum şimdiKizlar kiloya cok bakmayin ben ilk hamileligimde 12 kilo aldim 5 kilosu hala benimle, kiz kardesim 18 kilo aldi hamileliginde 2-3 aya hepsini vermistionemli olan almak degil vermek vericez insallah bu sefer kizimdan kalanlari da vericem. Kizima doguma gittigim kiloyla aramizda 2 kilo var su an
Ben pazartesi verdim cuma çıktı genoks a gittiCanim bende bugun genoksa kan verdim hemşire 15 iş günü dedi yanlis mi soyledi napti bizdr nasil cokmuş dedik hatta
Akıllı saat varsa ben ondan ölçüm yaptırıyorum çarpıntım çok olunca, bir ara baya korkmuştumBenim de oluyordu. Çarpıntı anında 3 parmakla bilekten nabız say her seferinde not al bir dahaki kontrole notları getir dedi bana. Hastaneye gidinceki tansiyon nabızlar çok oynak. Bize birkaç veri lazım dedi. Sen de say not al baksın istersen
Benim özel dr ama çok temkinli, fetal dna olmasa daha da öğrenemezdimŞurada cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde. Körolası devlet doktorları söylemiyor bişey
Benim lekelenme kanamam olduğu için hep ölçüyor doktorKızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Kaç çıkıyor acaba bilgi veriyor muBenim lekelenme kanamam olduğu için hep ölçüyor doktor
GünaydınGünaydın kızlarmaşallah cinsiyet öğrenmeyen çok az kişi kalmışız benim de 20sinde randevum var inşallah öğreneceğim sizi sağlık ocağından tetanoz aşısı için çağırdılar mı? Beni çağırdılar ama doktora sormadan vurulmak istemiyorum:/
Kanama vs olmadığı sürece doktorlar izin beriyoe genelde, ben 8 haftalık için sormuştum dr izin vermişti ama 2 gün önce lekelenmem başkadı diye ben riske alıp gitmedimKızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
3,6 mı ne öyle bir şeyler demişti sanki ama net hatırlamıyorum. Söylüyor aslında da akşımda tutmamışımKaç çıkıyor acaba bilgi veriyor mu
Anladım canım risk görseydi söylerdi demek ki her şey normal ilerliyor3,6 mı ne öyle bir şeyler demişti sanki ama net hatırlamıyorum. Söylüyor aslında da akşımda tutmamışım
Vallahi bir haftadır ne bulantım var ne bir şeyJokeranne benimki de kız
Kızlar bu arada nasıl geçiyor hamilelik? Benim mide bulantılarım vs geçti artık normale döndüm gibi
Ben de 7. haftada seyahat ettim uçakla, sonra tekrar 10. haftada. Doktor bir sorun olmaz dediKızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Şu dönemi iple çekiyorum aşırı enerjiktim geziyordum hepVallahi bir haftadır ne bulantım var ne bir şeybenim kız sürekli çikolata istiyor. Bazen de turşu 3 ayı atlatınca kendime geldim. Yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Sanıyorum hamileliğin balayısı dedikleri döneme geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?